Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בטסט שלי ביקשתי ממנו אם לא מפריע לו שאני אשים קצת מוזיקה כי מוזיקה מכניסה אותך למוד הנכון ומשחררת לחצים,שמתי דיסק במערכת ויצאנו לטסט.עברתי ראשון.

פורסם

חצי כדור לוריון וכדו' יעשו את העבודה כמו שצריך.

טבעם של תרופות אלו שהם מסייעים להירדם, ומשרים רוגע בעת נידודי שינה כשהגוף חפץ בשינה ובהרפיה ואינו מסוגל לעשות זאת בעיתות של לחץ נפשי, ולכן אסור על פי כללי הספר, לצורכם בזמן נהיגה.

מצד שני אבל, הכדור גם פועל בהפוך על הפוך (אך ורק במינון קטן ומוגבל!!!) ובשעת עירנות ודריכות קיצונית כפי שקורה בדרך כלל לאנשים שונים, בטססטים ובמבחנים קשים, הכדור פשוט מאזן את האנדרנלין, משלב את המוח לפוקוס, ומחולל פלאים בהרגעה ובניטרול המתחים האלו, ולכן הוא משמש כגורם מייצב ומועיל בשעת הטסט בצורה יוצאת מן הכלל.

פורסם
חצי כדור לוריון וכדו' יעשו את העבודה כמו שצריך.

טבעם של תרופות אלו שהם מסייעים להירדם, ומשרים רוגע בעת נידודי שינה כשהגוף חפץ בשינה ובהרפיה ואינו מסוגל לעשות זאת בעיתות של לחץ נפשי, ולכן אסור על פי כללי הספר, לצורכם בזמן נהיגה.

מצד שני אבל, הכדור גם פועל בהפוך על הפוך (אך ורק במינון קטן ומוגבל!!!) ובשעת עירנות ודריכות קיצונית כפי שקורה בדרך כלל לאנשים שונים, בטססטים ובמבחנים קשים, הכדור פשוט מאזן את האנדרנלין, משלב את המוח לפוקוס, ומחולל פלאים בהרגעה ובניטרול המתחים האלו, ולכן הוא משמש כגורם מייצב ומועיל בשעת הטסט בצורה יוצאת מן הכלל.

תודה לכולם

נראה לי שאתייעץ עם הרופא משפחה שלי שיגיד לי מה לקחת..הכי בטוח לא?

פורסם
תודה לכולם

נראה לי שאתייעץ עם הרופא משפחה שלי שיגיד לי מה לקחת..הכי בטוח לא?

ובא לציון גואל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

חבר שלי נכשל 3 טסטים וברביעי לקח רסקיו ובכל זאת נכשל אז אני לא יודע...

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם
אם אתה נלחץ מעצם הטסט, בקש ממורה הנהיגה שלך "טסטים" ע"י מורים אחרים בבית הספר לנהיגה, ואולי תתרגל לנהוג גם שלא בצמוד למורה האישי שלך.

.

זוהי העצה הכי טובה שיכולת לקבל. תבורך רז. המורה שלי לא הסכים להגיש אותי לטסט לפני שאני עושה "טסטים" (:)) עם מורים אחרים מאותו הבית ספר לנהיגה, הרעיון בדיעבד הוא מעולה (ניגשתי אחריי 28 שיעורים לטסט ראשון, נכשלתי, עברתי טסט 2 אחריי עוד 2 שיעורים כפולים לפני ובצמוד לטסט).

בהצלחה רבה !!

פורסם

באיזה רכב אתה עומד לנהוג ביום יום?

שאני אדע לתפוס מרחק מהסוג רכב הזה

שלא יצא לי בנאדם עם אקדח מהרכב מרוב לחץ :(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש טיפות על בסיס טיבעי ללא מרשם רופא,הם לא מרדימות ולא מרגיעות לדעתי,אך אחי לקח אותם בטסט השני ועבר,לאחר שבטסט הראשון הוא היתרגש יתר על המידה,זה טיפות שמופקות מפסיפלורה,לדעתי תשפר את העניין בכך שתאכל חצי קילו פסיפלורה לפני הטסט :-P .

בהצלחה בטסט הבא.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
גש לרופא המשפחה ובקש מרשם לריטלין או קונצטרה .. אמור לעזור בקטע של הריכוז וההתרגשות וכו'

קשקשן

ריטלין זה ממשפחת האמפטמינים-חומרים ממריצים לדוגמאת קוקאין וספיד

זה משמש כחומר מרגיע רק לאנשים בעלי הפרעת קשב וריכוז(ADHD)

ורק לאנשים בעלי ההפרעה זה יכול אולי לעזור,אבל הנורולוגיה של הגוף שלהם שונה לחלוטין מאחרים

על אדם רגיל זה יפעל כממריץ במקרה הטוב-או יגרום להתקפף פסיכוטי במקרה הכי רע

אני מצטרף בחום להמלצת רז-אין לאף אדם פרט לרופא להמליץ על תרופות,

מקסימום תוספים שנירשמים ללא מרשם-וגם זה לא מומלץ

המלצה שלי-אתה יכול לצאת לריצה קלה לפני הטסט או כל פעילות גופנית אחרת שמרגיעה אותך.

פעילות אירובית משחררת המון חומרים טובים וטבעיים בגוף שבין היתר מרגיעים

בהצלחה

פורסם

לעולם אל תקח תרופות כלשהן מבלי לקבל אישור של רופא שמכיר אותך, את ההיסטוריה הרפואית שלך, אלרגיות שונות, הצלבות עם תרופות אחרות שאתה נוטל, וכו.

אחרי שהבהרנו את זה, אני ממליץ שתפנה לרופא המשפחה ושאל אותו/אותה אם מותר לך לקחת כדור שנקרא דרלין (DERALIN)במינון של 10 מ"ג כשלושים דקות לפני הטסט. תרופה זו מכילה חומר שנקרא פרופרנולול ששייך לקבוצת חוסמי רצפטור מסוג בטה לאדרנלין, ומצמצמת את תופעות הלוואי של ההתרגשות.

אני שוב מדגיש שאין לקחת תרופה זו או כל תרופה אחרת מבלי להתייעץ ברופא שמכיר אותך.

נמרוד

פורסם

תלך לרופא משפחה, תגיד לו שאתה לא מצליח לעבור טסט בגלל התרגשות, ותבקש ממנו מרשם לתרופה בשם דראלין. זוהי תרופה לא מזיקה שעוזרת נגד ההפרעה שלך (אני יודע, כי היתה לי את אותה בעיה וזה עזר לי). התרופה נמכרת בכל בית מרקחת בעלות של 3 שקל ל10 כדורים. איך ומתי לקחת את הכדורים, זה שהרופא שלך יגיד לך.

בהצלחה בטסט,

פאט באסטרד.

אם יש לך שאלות, פנה אליי בה"פ.

נ.ב. לא, אני לא סוחר תרופות שצריך מרשם בשבילם, אז להשיג אני לא אשיג לך כלום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...