Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מה להמליץ מעבר להמלצות שנשמעו באשכול, אך יש לי סיפור מצחיק לספר.

טסט לפני הייתה בחורה שנכשלה שישה טסטים. היא ביקשה משהו מרגיע כי הייתה לחוצה כמו טמפון. המורה שלי ברוב אדיבותו וערמומיותו שלף בקבוקון, טפטף לה כמה טיפות על הלשון ואמר לה שזה ירגיע אותה. פלא הפלאים הבחורה עברה, והטיפות היו מים. הסיפור בא להוכיח כמה שהקטע הזה יכול להיות פסיכולוגי.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא לקוח מ"ספייס ג'אם" (רק עם נוזל שנותן לך כוח במקום מרגיע)?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אין לי מה להמליץ מעבר להמלצות שנשמעו באשכול, אך יש לי סיפור מצחיק לספר.

טסט לפני הייתה בחורה שנכשלה שישה טסטים. היא ביקשה משהו מרגיע כי הייתה לחוצה כמו טמפון. המורה שלי ברוב אדיבותו וערמומיותו שלף בקבוקון, טפטף לה כמה טיפות על הלשון ואמר לה שזה ירגיע אותה. פלא הפלאים הבחורה עברה, והטיפות היו מים. הסיפור בא להוכיח כמה שהקטע הזה יכול להיות פסיכולוגי.

היא לא הרגישה שזה מים?

פורסם
קשקשן

ריטלין זה ממשפחת האמפטמינים-חומרים ממריצים לדוגמאת קוקאין וספיד

זה משמש כחומר מרגיע רק לאנשים בעלי הפרעת קשב וריכוז(ADHD)

ורק לאנשים בעלי ההפרעה זה יכול אולי לעזור,אבל הנורולוגיה של הגוף שלהם שונה לחלוטין מאחרים

על אדם רגיל זה יפעל כממריץ במקרה הטוב-או יגרום להתקפף פסיכוטי במקרה הכי רע

אני מצטרף בחום להמלצת רז-אין לאף אדם פרט לרופא להמליץ על תרופות,

מקסימום תוספים שנירשמים ללא מרשם-וגם זה לא מומלץ

המלצה שלי-אתה יכול לצאת לריצה קלה לפני הטסט או כל פעילות גופנית אחרת שמרגיעה אותך.

פעילות אירובית משחררת המון חומרים טובים וטבעיים בגוף שבין היתר מרגיעים

בהצלחה

גאון אתה אה.. הבנת הנקרא אבל קצת חלש אצלך ... תקרא שוב את מה שכתבתי ... תראה אתה המילים הראשונות.

פורסם

אם אתה אוהב עלים, גת זה נחמד. אני באופן כללי אוכל הרבה עלים כל הזמן, סתם כי זה טעים לי ולפי אבא שלי אני אסטרונאוט ולפי אחרים אני דאון. אח שלי קצת פחות מוצלח, אומרים שהוא עפיפון אבל הוא בכלל מעשן גראס לפעמים.

בקיצור, תנסה גת זה חוקי אבל לא חגיגת כי זה לא וגם גראס לא.

פורסם

חחח...

גת ייבש לך את הפה וצריך ללעוס לפחות 3 שעות

הכול בראש אחי

לא תעבור עכשיו - תעבור פעם הבאה או אחריה אף אחד לא רודף אחריך

משהו שכן עוזר באמת - אופטלגין או משכך כאבים חזק אחר - 2 כדורים חצי שעה לפני והמתח ירד קצת

בדוק (בנסיבות אחרות:wink: )

ו... בהצלחה!

אוהבים אותך למרות שאתה נפל :mm_wink:

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...