Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידה.

citromanbx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר רכב עם גיר ידני נמצא על ליפט,

מדוע כאשר אסובב גלגל קדמי אחד לכיוון מסויים הגלגל השני יסתובב לכיוון הנגדי?

אני רוצה תשובות והשערות למיניהן מכולם חברים...:lol: (מי שיודע את התשובה בוודאות שימתין קצת).

Chevrolet Caprice Classic או בקיצור Triple C שנת 83'

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כאשר רכב עם גיר ידני נמצא על ליפט,

מדוע כאשר אסובב גלגל קדמי אחד לכיוון מסויים הגלגל השני יסתובב לכיוון הנגדי?

במיאטה, למשל, זה לא יקרה...:lol:

אני מניח שהתכוונת לשאול "מדוע כאשר אסובב גלגל מניע"...

(זה מה שהיית צריך לשאול, על כל פנים)

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
זה דפרנציאל.

אכן

והמשך לשאלה... מה יקרה ברכב כפול הנעה?

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

זה בהנחה שיש או אין דיפרנציאל מרכזי?

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם
השאלה היא אחרת. כשפיאט אונו פונה ימינה- איזה גלגל לא מסתובב?

פיאט אונו פונה?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
הגלגל הרזרבי.

:)

אני מאמין שאם הפניה תהיה מאוד חדה, אז באופן תאורתי הגלגל הימני האחורי לא יסתובב.

לילה טוב

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
כל הארבעה ינועו. 2 ימניים בכיוון ההפוך מ-2 השמאליים בסרנים.

אני באמת סקרן לדעת איך הגעת למסקנה הזו...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

התשובה של בחור שרשם דיפרנציאל היא חלקית...אך עדיין חוץ מלבלבל בשכל לא עניתם לשאלה.

ודבר שני לבחור הראשון שהגיב בקשר לBX שלי.אני לא יודע עם איזה פחנוע יפני אתה מסתובב,אצלי ה BX לא נמצאת במוסכים ולא ליפטים ולא בטיח למעט טיפולים רגילים ודבר שני אני לא מתלבט בשאלה ששאלתי.את התשובה אני יודע.אם הייתי רוצה לשאול מפאת חוסר ידע,לא הייתי רושם "חידה" בכותרת אלא "שאלה".

דיפרנציאל הוא רק חלק קטן מהתשובה...

Chevrolet Caprice Classic או בקיצור Triple C שנת 83'

• תוכן חדש...