Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש קרית גת...

fast boy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי ה5.9 שעה 5 יתקיים בקוסמוס קרית גת מפגש

בכיית תבואו ואל תשאירו אותנו לבד...

הרי אתם יודעים כבר... - מי שלא שם לא קיים -

למפגש הראשון הגיעו 30 מכוניות!

מאז (כבר פעמיים) המפגש רק הולך וגודל...

ואנחנו מקווים גם להגיע לרמה של רמת גן וזהב!

אז כמובן..

אם אתם יכולים לעזור לי ולמארגני המפגש להפיץ את זה... אז בבקשה... עזרה...

נ.ב

אל תשכחו לבוא ולהביא איתכם חברים!

פורסם

סתם...

אבל באמת שווה להיזהר - ורצוי לא "לשחק" בכבישים עם עוד נהגים - זה מסוכן ומיותר...

אבל בכל מקרה

אם אתם מתארגנים - בהצלחה...

רון.

מפרגן. בציניות. אבל מפרגן.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אולי כדאי לרטש מהתמונות את המספרים? חומר למחשבה... :roll:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני אלף פעם אמרתי fast boy לטשטש את המספרים אבל אין הבחור עצלן ולא בראש שלו להוריד את המספרים ובגלל זה בזמנו לא העלתי את התמונות למקס טינינג כמו שביקשתה אז. חבר אסור לעלות תמונות עם מספרים זה יכול להסגיר את הנהגים .!!!!

1.6 206

פורסם

fast boy

רק חבל שלסיוויק שמו טורבו T3 .. עם הספק כולל של 200 סוסים... יווו איזה קטע ....

ותגיד עכשיו שעד 140 לקחתי אותו.. (כן לקחתי אותו)

ותגיד שפתחנו מגלגול של 30 קמ"ש מה שאומר שמהמקום(עמידה) הייתי מעיף לו תת'חת .. עוד מה שהמרחק סטנדרטי של מירוצים היא רבע מייל!... וזה הטווח אשר היתה עקיפה עליו.... נק' למחשבה ! :)

רק חבל שאת זה אני בטוח שלא ידעת.

יש נתונים שצריך לקחת בחשבון ואחת הסיבות לכך שהוא לא פתח מכסה היתה הטורבו והוא אומר לכולם שהוא שם רק צ'יפ אבל דיברתי עם הבעל הבית של 2 fast 4 u שהוא זה שהרכיב את הטורבו על הרכב הנ"ל, גדישה של 0.6 באר , לא משהוא אבל עדיין מוציא 200 סוסים.

בכל אופן משקל זהה יחסית עם הפרש של 50 סוסים והוא עדיין לא לקח בצורה משמעותית למה שציפיתי!. אבל כמובן אני מודה בתבוסה :)

אבל בוא נראה מהמקום איך זה הולך ועל רבע מייל וזה הסטנדרט שאמור להיות.. לא עד 180-190 כמו שביצענו. שאז כבר הטורבו שלו אמר לי שלום שלום ולהתראות :)

שורה תחתונה

גו'קר לא קיבל בראש :) , חטף צ'פחה אבל לא יותר, וגם זה לא בדיוק. (ביחס לרכבים וההספקים הנ"ל!).

0-100 זה מה אני אוהב, ובזה הוא לא יעמוד עם כל הטורבו שבדבר :)

• תוכן חדש...