Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יותר יפה מהגול של מראדונה. עבר יותר מגנים ובעט מזווית יותר קשה.

אבל האירוניה כאן פשוט קשה מנשוא.. (הידעתם שלפני כמה שנים מראדונה בעצמו הכריז שמסי הוא יורשו?)

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אני לא חושב שאפשר להשוות בין שני המהלהכים, אולי בכמות השחקנים שמסי ומארדונה עברו בדרך לשער..

אבל, מראדונה עשה סלאלום נדיר מול נבחרת אנגליה, מול הבלמים הכי טובים שהיו אז לאנגליה,

מסי עשה את זה רק מול כמה שחקנים מקבוצה קטנה בספרד.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

מסי עשה את זה רק מול כמה שחקנים מקבוצה קטנה בספרד.

קבוצה קטנה מספרד שהעונה ספגה פחות שערים מטוראם ופויול בברצלונה, קנבארו וקאסיאס בריאל מדריד, אז'אלה וקניזרס בולנסיה, ובעצם מכל קבוצה אחרת בספרד.

בקיצור, הוא עשה את זה מול ההגנה הכי טובה בליגה הספרדית.

עמוס

פורסם
קבוצה קטנה מספרד שהעונה ספגה פחות שערים מטוראם ופויול בברצלונה, קנבארו וקאסיאס בריאל מדריד, אז'אלה וקניזרס בולנסיה, ובעצם מכל קבוצה אחרת בספרד.

בקיצור, הוא עשה את זה מול ההגנה הכי טובה בליגה הספרדית.

עמוס

נראה אותו עושה את זה מול מגינים מאירופה.

פורסם
נראה אותו עושה את זה מול מגינים מאירופה.

מכיוון שאתה שמר תמיד יכול להיות שזו איזו בדיחה שהיא קצת מעבר לרמת ההבנה שלי :-).. אבל אני אקח את הסיכון הפעם.. ממתי חטאפה זה לא באירופה?

עמוס

פורסם
מכיוון שאתה שמר תמיד יכול להיות שזו איזו בדיחה שהיא קצת מעבר לרמת ההבנה שלי :-).. אבל אני אקח את הסיכון הפעם.. ממתי חטאפה זה לא באירופה?

עמוס

מאז שאלון מזרחי פתח את הפה:-P

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

הכוונה היא מול בלמים מובחרים ולא כמו ההגנה של חטאפה שחוץ מאלכסיס לא שווה מי יודע מה.

אלכסיס עוד יהיה בלם פנטסטי, יותר ממה שהוא היום.

עוד בעיה של מסי היא שהוא נותן משחק, שתיים מצויינים ואז נפצע (בוא נאמר שהוא קל מאוד לפירוק :hihi: ) או נעלם.

אם ברצלונה רוצה לעשות משהו חכם אז היא צריכה למכור את רונאלדיניו למילאן, לדעתי השיא כבר מאחוריו, ולהשאיר את הבמה למסי ולקוות שיהיה יותר יציב.

בכל מקרה, שער לא רגיל.

ניב

לא חותם

• תוכן חדש...