Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר: קריאת תיגר... איך תגיבו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה חדש לי..

רגע אתה מצפה מחברות שלך לדרבן אותך "לפתוח" רכבים אחרים?!

שמעתי על לקרוע אותו..אבל לפתוח אותו...

אנחנו אוטוטו פותחים פה מחלקת ניתוחים. :wink:

החיים הם סחיטה של המצערת.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כשאני נוהג אם חברות שלי אני אף פעם לא עושה שטויות אני מרגיש פי עשר יותר אחריות.

אבל כשאני אם בנים הם אלה שמאיצים בי לעשות שטויות(לא שאני יעשה) אז אני מרגיש פחות אחראי עליהם....

הכי מוזר זה לנסוע אם מישהי ולא לשמוע אותה אומרת כשמחכים עם עוד אוטו בצד "תפתח אותו" :roll:

אצלי (אני לא יודעה למה) זה ההפך....כל החברים שלי בעד נהיגה רגועה, פחות או יותר.

כל הידידות שלי נהנות כשאני לוקח סיבובים מהר ומפעיל את הרגל בכיוון הימני......

אולי זה קשור לזה שאין להן רשיון והן לא מודעות לסכנות.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
זה חדש לי..

ככה זה שיש לך ערסית באוטו

שמעתי כבר

"תשפוך אותו"

פורסם
זה חדש לי..

אני לא מצפה כל כך כי זה די ברור שבנות לא בקטע...אבל אני פשוט רגיל לשמוע את זה מבנים....

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
אני נוסע בסאאב 9000 CDE מנוע 2300 ... לא חזקה בפתיחות אבל אני לא וותרן .. ובמהירויות גבוהות הוא מרביץ ....

אני גם לא מפחד כי לא משנה מה יעשה הוא לא יפגע בי קשות .. אני נוסע בטנק !!! וגם אם הוא יפגם אז הוא אשם והוא ישלם ...!!!

כל זה במצב שאני מאוד עצבני ... והם עולים לי על העצבים עוד יותר !!

אני לא מבין למה אתה נותן לרגשות שלך להשתלט על כושר השיפוט שלך כשזה קשור לנהיגה, אבל זו אחת הרעות החולות של הנהגים במדינתנו הקטנה... ובכל מקרה, בפורום הזה מילים כאלו לא זוכים במיוחד לתשואות... במיוחד לא אם אתה אומר "ככה אני ואין מה לעשות".

בכל מקרה, דני G סיכם את העניין טוב מאוד.

רוני

רוני ידעתי שתגיב כך ...

ולכן אם תקרא טוב טוב את מה שכתבתי ... תראה שאמרתי

"אני יודע שזו טעות ואחר כך כתבתי שכך אני "

מה שאומר שאני מודה שאני טועה במעשה זה אבל אם אני כבר עצבני מכל הזבל שבמדינה ועוד איזה שני מניאקים מנסים להידחף .. אז אני נכנס איתם ראש בראש....

מה לעשות .... כנראה להישאר רגוע !!!

בידידות :)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

זה קטע שאם אני אתן להם להכנס אז גם בפעם הבאה שתהיה להם הזדמנות הם ישערו שיוותרו להם.

לעומת זאת אם כולם יקשו עליהם אולי הם יבינו שברוב המקרים זה לא מסתדר להם ולכן שווה לוותר.

ונכון שזו לא הגישה הנכונה אבל גם שלהם לא.

ואחותי תמיד כועסת עליי כי אני מסכן את עצמי במצבים כאלה, גם בחסימות של אלה שעוקפים פקק מימין,בשוליים.

וכבר חטפתי על זה איומים, ופעם כבר ניסו לתקוף אותי כי החזרתי למישהו במשחק על הכביש.- לאחר שרדפו אחרי,עצרתי(גם חסמו אותי) ליד התחנת משטרה,מה שלא הפריע להם לדפוק לי על החלון ולנסות למשוך לי בשיער. סגרתי מיד את הכפתורים והחלון ולקחתי רוורס במהירות והתחמקתי להם.

אז אני משתדל להמנע, אבל איפה שאפשר לנסות לחסום בלי להסתכן ואם חייבים אז לוותר, אז אני עושה את זה.

:-D

פורסם

אולי הם סתם טעו וזו הדרך היחידה שהם מכירים?

שיסעו.

חפיף.

רון.

קורא לסובלנות בכביש :)

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני חושב שכדאי לקרא שוב את מה ש"אוסקר" כתב על המישפחה שלו ועל הדברים היקרים באמת בחיים ואז לקרא את זה פעם נוספת.

אין ספק שאוסקר עשה טעות מהחישוב הפשוט של רווח מול סיכון. במקרה הטוב יוכל להרויח את "כבודו". ואוו!! במיקרה הרע יוכל להפסיד את בריאותו, את חייו (או את חייו של הולך רגל מסכן) או את משפחתו. זה שקול למצב של הימור על כל הרכוש שיש לך בעולם רק בגלל שמישהו אמר לך " נראה אותך גבר".

לסיכום, סוף מעשה במחשבה תחילה. תמיד!

פורסם
זה קטע שאם אני אתן להם להכנס אז גם בפעם הבאה שתהיה להם הזדמנות הם ישערו שיוותרו להם.

לעומת זאת אם כולם יקשו עליהם אולי הם יבינו שברוב המקרים זה לא מסתדר להם ולכן שווה לוותר.

ונכון שזו לא הגישה הנכונה אבל גם שלהם לא.

ואחותי תמיד כועסת עליי כי אני מסכן את עצמי במצבים כאלה, גם בחסימות של אלה שעוקפים פקק מימין,בשוליים.

וכבר חטפתי על זה איומים, ופעם כבר ניסו לתקוף אותי כי החזרתי למישהו במשחק על הכביש.- לאחר שרדפו אחרי,עצרתי(גם חסמו אותי) ליד התחנת משטרה,מה שלא הפריע להם לדפוק לי על החלון ולנסות למשוך לי בשיער. סגרתי מיד את הכפתורים והחלון ולקחתי רוורס במהירות והתחמקתי להם.

אז אני משתדל להמנע, אבל איפה שאפשר לנסות לחסום בלי להסתכן ואם חייבים אז לוותר, אז אני עושה את זה.

ובפעם הבאה מישהו ידקור אותך.

אני לא מבין בשביל מה אתם בכלל נכנסים לזה, זה לא יתן לכם כלום "לנצח" אותם, תוותרו.

:puppydog:

• תוכן חדש...