Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן, הגיעה השעה שהרכב יתנקם בי:

שמתי לב פתאום שמד החום עומד על כמעט 110 מעלות.

עצרתי אחרי 20-30 שניות בצד (יש אלוהים, בדיוק הגעתי הביתה).

כשהרמתי מכסה מנוע, ראיתי שפקק הניקוז העליון של הרדיאטור נעלם (לא מיכל העיבוי, בצד השני-צד הנהג), ושהרכב זרק מים מהפתח.

1) לאחר שיחה עם המוסכניק, הוא אומר שאין בעייה ליסוע אליו ככה מחר בבוקר (נסיעה של 10 דקות בעיר), כי הרכב לא יגיע לטמפ' עבודה בזמן כל כך קצר. נשמע די הגיוני, אבל עדיין יש לי קצת ספקות, מה אתם אומרים?

2) מה הנזק? ייתכן וזה רק תוצאה של פקק חלש, או שאני עומד לשבור תוכנית חיסכון מחר?

תודה מראש,

יבין.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

בשבוע שעבר, רכבי (306) התחמם במלהך נסיעה כתוצאה מבאנד רופף.

את התיקון ביצעתי במקום עבודתי הנמצא מרחק של 11 ק"מ מביתי.

נסעתי במהירות נמוכה כל הדרך והרכב לא התחמם.

אם הנזילה אצלך מהירה יותר יכל להיות שלא תוכל להגיע למוסך, בכל מקרה במידה ותחליט להגיע למוסך בכל זאת, הצטייד בבקבוקי מים לדרך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

זאת לא בדיוק נזילה, אלא "יציאת מצריים", עקב מחסור בפקק (לא הצלחתי למצוא אותו).

השאלה היא, במידה ואני אסע ברכב, גם אם אצטרך לדומם אותו כמה פעמים במהלך הנסיעה, מה רמת הסיכון?

עד שמצאתי רכב עם 70 אלף ק"מ מקוריים, לא בא לי להאלץ לשפץ ראש, או משהו בסגנון.

אין לי בעייה לגרור את הרכב אם צריך, אבל עד היום היא לא הייתה על גרר, ואני אוהב את המצב הזה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אם יש לך ביטוח גרירה, זה אפילו לא יעלה לך כסף, ותוכל לקבוע איתם למחר בבוקר.

בשביל מה לשלם ביטוח ולא לנצל אותו?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גאווה?

אין ספק שאתה צודק, צביקה.

סתם שאלה - כמה פעמים אני יכול לגרור את הרכב, בעזרת ביטוח הגרירה? (זה משתנה בין חברה לחברה, אני מניח).

פשוט, עם צרפתייה בת 13, תמיד כדאי שיהיה גרירה, למתי שבאמת צריך.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אם אני לא טועה יש לך 3 גרירות כל שנה

בקשר לנסיעה,קח איתך בקבוק מים,אל תמשוך הילוכים ותשתדל לנסוע בשעה שאין תנועה.

אם האוט מתחמם,עצור מיד ותן לו להתקרר טיפה ואם חסר מים תוסיף.

פורסם

דיברתי הרגע עם שירות הגרירה, הם אומרים שעד שעתיים מהשעה שנקבעה הגרר יכול להגיע (וזה עוד במקרה הטוב, ואני כבר מכיר את ה"שעתיים" של נותני שירותים כאלו ואחרים).

נראה לי שנלך על ההרפתקאה, כבר הרבה זמן שלא הייתה לי אחת.

אני רק מקווה שבסוף אני לא אהיה זה שיצא פקק :lol:.

תודה על התגובות, ותאחלו לי בהצלחה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
2) מה הנזק? ייתכן וזה רק תוצאה של פקק חלש, או שאני עומד לשבור תוכנית חיסכון מחר?

אם אני מבין לאיזה פקק אתה מתכוון (חתיכת פלסטיק בצד הנהג של הרדיאטור בחלק העליון), הוא נראה כמו משהו שעולה אגורה, אבל לך תמצא מישהו שימכור לך אותו.

יותר הגיוני לבקש ממישהו נחמד במכון רדיאטורים לפרק כזה פקק מרדיאטור מושבת.

אם, מסיבה כלשהיא, הרדיאטור עצמו נסדק ואיפשר לפקק להתעופף ממקומו, רדיאטור חדש + עבודה = ~1500 ש"ח.

פורסם

ארנון- קלעת בול.

מבדיקה חיצונית לאיזור "בית הפקק" לא נצפה סדק, אבל הרדיאטור, למיטב ידיעתי מקורי (ואנשים אומרים שצרפתיות מתפרקות), ככה שהחלפה זה לא הדבר הנורא ביותר בעולם.

ולגבי פקק חלופי, ממש במקרה חונה לה מתחת לבית ה-306 של אמא :twisted:

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...