Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא מזמן 206 עם רדיו דיסק מובנה ואחרי שביצעתי חיפוש בפורום עוד לא קיבלתי תשובה חד משמעית לשאלות שלי.

אני מבין שאין יציאות למגבר ברדיו הנ"ל ואפשר לחבר אליו מגבר רק עם מנחת ? הלכתי למרכיב ביהוד (משי מערכות)

והוא אמר לי שאפשר אמנם לחבר מנחת אבל זה פוגע משמעותית באיכות.

יש לי מגבר של רוקפורד פאנץ' 200 A4 שאני רוצה לחבר בשביל להגביר תרמקולים (=את הרמקולים) הקדמיים ואני מאוד מתלבט אם להחליף את הרדיו דיסק(יש לי פיוניר 7750 מוכן להחלפה)אני מבין שאם אני מחליף את הרדיו אז לא תהיה לי שליטה על הרדיו

דרך ההגה אבל האם גם השליטה של המידע על הרכב

(דלק וכיוצא בזה) תעלם לי או שאין שום קשר?

לא כל כך אכפת לי מהשליטה על הרדיו דרך ההגה יש לי שלט למערכת אני רוצה לדעת אבל אם הנתונים על הנסיעה של הרכב נשארים...

פורסם

הוצאת הרדיו לא אמורה לפגוע בכלום חוץ מהתצוגה (שאר התצוגה ממשיכה לעבוד) והשליטה ממהגה.

תנסה תוציא את שתי הצמות מהרדיו המקורי ותראה שהכל בסדר.

מדריך לפרוק:

http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.myphedra.org%2FImages%2FAV_systems%2FAV_connecting_fr.htm&langpair=fr%7Cen&hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

מהנסיון שיש לי עם סיטרואן שזה זהה לשלך זה לא ישפיע על שאר הנתונים ,ובמצבים מסוימים יש דרך שהשלט הגה הקיים ישלוט על הרדיו הקיים.(ראיתי את זה עובד אצל מישהו תברר במוסך המרכזי)

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

• תוכן חדש...