Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חבר הציע לי קומפוננט של דראגסטאר ב 350 שקל

הדגם הוא DS-632

הוא אמר 6.5 אינץ היה חודשיים בשימוש

ויש אחריות לעוד 10 חודש

לא מכיר את הסט לא יודע כמה באמת זמן השתמש

רציתי לדעת אם זה באמת שווה

טל.

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicAccessory.php?CatID=1&SubCatID=7&CarID=27501

הוספתי תמונה

פורסם

אני רק יכול לומר שזה אחלה סט ולפי דעתי כן שווה לקנות אותו אם באמת הוא רק חודשיים בשימוש ויש עוד 10 חודשים אחריות,צריך לוודא רק שהכל עובד וזהו בעצם.

פורסם

בתחילת דרכי היה לי את הסט הנ"ל, נהנתי ממנו לכל אורך הדרך.

לדעתי שווה את הסכום שלו, אם כי היום אם אני לא טועה הוא נמכר ב-550 חדש.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

אתה לא מבין, הקומפונננט הזה לא שווה את המחיר, בעוד 100 שקל אתה קונה כזה חדשה בקופסא.

אני במקומך הייתי קונה מורל פולס ותשדרג לו את הטויטר ל- MT23, אי אפשר להשוות בין הסטים הנ"ל.

הדרגסטר הוא ככה וככה פשוט, והפולס הוא ככה וככה מעולה.

שזבל היה אומר: "זה לא ככה, זה ככה"

פורסם
אתה לא מבין, הקומפונננט הזה לא שווה את המחיר, בעוד 100 שקל אתה קונה כזה חדשה בקופסא.

אני במקומך הייתי קונה מורל פולס ותשדרג לו את הטויטר ל- MT23,-הבחור שאל על הסט ואם שווה את המחיר. הצעת לו כבר את הפולס עם ה mt23 כאילו זה אותו סכום. זה אפילו לא כפול ממנו בסכום. אי אפשר להשוות בין הסטים הנ"ל.- כמו שאי אפשר להשוות אותם לK2P ולדוטק ולאילייט ולאריינבאו וכן הלאה והלאה.

הדרגסטר הוא ככה וככה פשוט, והפולס הוא ככה וככה מעולה- וככה וכהה יותר יקר -150 שקל ללא השידרוג שהצעת.

אני לא יודע מאיפה ההנפצה הזאת אבל שמעתי מספר פעמים את הסט הנ"ל ובאמת נשמע סבבה לגמרי. ובשביל 350 שקל שווה בהחלט,אם כי אין לצפות ליותר מידי ממנו. הוא אבל בהחלט עונה לסכום של 350 ש"ח כחדש.

כמובן שאם כבר את מורל העלתה על ראש שמחתנו, ובראשם הפולס אז מן הסתם אהבתי אותם יותר.

בברכה,

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

אני במקומך הייתי קונה מורל פולס ותשדרג לו את הטויטר ל- MT23, אי אפשר להשוות בין הסטים הנ"ל.

הדרגסטר הוא ככה וככה פשוט, והפולס הוא ככה וככה מעולה.

אם היית באמת "המבין והבוגר" היית יודע כמה עולה פולס + MT23

ויותר חשוב,שMT23 עובד ב6 אום!

אני מקווה שזה ככה ככה ברור.

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

היה לי את הסט הזה . תמורה יפה למחיר . אבל הטויטרים שלו מאוד אבל מאוד רגישים ונשרפים בקלות .

אני לא חושב שתמצא משהו יותר טוב במחיר הזה .

• תוכן חדש...