Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מצלמת וידאו של סוני שצורבת את הקבצים על מיני DVD.

הקבצים שהיא יוצרת הם קבצים עם סיומת vob.

אני מחפש מקודד שימיר את הקבצים לקבצי מחשב כמו avi, mpeg וכו'.

מישהו מכיר?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לאחר עריכה:

אם אני משנה את שם הקובץ מ-VOB ל-MPEG אז ניתן לראות אותו ב-WMP אבל לא בצורה טובה, אין ציון זמן ומן הסתם אין חלוקה לקטעים והקובץ עצום ב"משקלו".

אני אנסה להסביר שוב,

כשמצלמים במצלמה אפשר לעשות הרבה קטעים והיא יוצרת מזה מעיין קובץ לנגן DVD עם תפריט שממנו אפשר להכנס לכל קטע וקטע. אין אני מגיע למצב של "פירוק" הקובץ לקליפים קצרים לפי החלקים שצילמתי במצלמה?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אם אתה רוצה לקודד מסוג קובץ אחד לשני , לדוגמא AVI ל - MPG , אזי התוכנה שציינתי מתאימה .

כדי לחלק את הסרט לחלקים ניתן להשתמש בתוכנה כמו HJSplitter , או בכל תוכנת עריכה כמו Windows Movie Maker שיש בכל מחשב עם XP ומעלה .

פורסם

ulead video studio 10

תוכנת עריכה נהדרת. מסוגלת לעשות את כל מה שאתה צריך. הבעיה היחידה - היא עולה כסף (במילים אחרות...)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ulead video studio 10

תוכנת עריכה נהדרת. מסוגלת לעשות את כל מה שאתה צריך. הבעיה היחידה - היא עולה כסף (במילים אחרות...)

אכן מומלצת, גם לעריכה בסיסית וגם ליבוא של תוכן DVD והמרתו לפורמטים רבים.

קלה לתפעול.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
קלה לתפעול.

זה בפירוש היתרון הכי גדול. בלי שום ניסיון קודם בעריכה הצלחתי להשתלט עליה בתוך חצי שעה. בפירוש תוכנה מצוינת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...