Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, להורים שלי יש את הרכב המדובר, דייהו רייסר אוטומטית 1994, הרכב לא מפסיק לעשות בעיות בזמן האחרון לאחרונה תוקנו התקלות הבאות ברכב:

הוחלפה משאבת דלק - לפני פחות מחודש

תוקן מצוף דלק, והוחלפו מרימים הידראוליים - דצמבר 2006

רצועת טיימינג - לפני כמעט שנה

מולא ראש מנוע לפני כשנתיים

מרימים הידראוליים הוחלפו לפני שנתיים וחודשיים

וזה בגדול - הרכב עבר סה"כ 92000 ק"מ, והוא יד ראשונה, לא מי יודע מה שמור כי אמא שלי נוהגת בו, והמדיניות שלה, כל עוד הרכב נוסע, לא נכנסים למוסך.

בכל אופן לפני כשבוע הרכב נתקע שוב, כלומר המנוע נכבע בזמן נסיעה, נסיון הנעה הניע את הרכב למספר שניות ושוב נכבע מאז הרכב עמד בחניה כשלושה ימים, היום ניסיתי להניע, הרכב הניע אך עשה רעשי מתכת נוראיים מכיוון המנוע, נסעתי בו כמו שהוא כ שלוש מאות מטר בעליה, והוא שוב נכבע. ניסיון הנעה נוסף הניע את הרכב אך הפעם לרעשי המתכת הנוראיים הצתרף רעש שריקה חזק מאוד, כיביתי את הרכב במיידי. והחלטתי לשאול כאן מה יכולה להיות הבעיה שוב,

אגב, הרכב לא התחמם, יש טיפה יותר מדי שמן במנוע והגיר, אבל הבנתי שזה לא נורא... אנא עזרו לי אני אובד עצות כבר עם האוטו הזה

פורסם

רעשי מתכת?... למוסך בגרירה, ובדוק טוב לאיזה מוסך אתה גורר אותו. אני ממליץ לך לבדוק טוב בפורם הזה להיכן כדאי לגרור אותו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

92000 ק"מ, יד ראשונה, כל עוד הרכב נוסע, לא נכנסים למוסך.

שנאמר על ידי אבותינו, "מה שזול עולה ביוקר".

אצלי זה אותו רכב, אותו קילומטרז', אותה יד, ידני, ואין זכר לבעיות שהזכרת.

חבל מאוד שניסית להתניע שוב לאחר שהופיעו רעשים חזקים -

בכל מקרה, רק למוסך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
רעשי מתכת?... למוסך בגרירה, ובדוק טוב לאיזה מוסך אתה גורר אותו. אני ממליץ לך לבדוק טוב בפורם הזה להיכן כדאי לגרור אותו.

בברכה

דני

אוקיי, יש המלצות למוסכים טובים (מומחים ולא יקרנים) בנושא מאיזור ראשל"ץ? כי את המרימים הידראוליים עשינו בשני מוסכים שונים, וגם ראש עשינו כבר, וכפי שאתה רואה כנראה החבר'ה שתיקנו לא עשו עבודה מי יודע מה.

• תוכן חדש...