Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס280 - 1973 האם כדאי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, חבר שלי ואני קיבלנו הצעה מאוד מפתה, מרצדס 280 שנת 1973 אוטומט במצב נסיעה.

הרכב לא רשום כאספנות והוא בלי טסט כבר 3 שנים.

עכשיו אם אני רושם את האוטו כאספנות, אני מחוייב לשלם את האגרה על ה 3 שנים שעברו ?

ואם כן אז כמה אני מחוייב לשלם על השנים שעברו ? וכמה אני אחוייב לשלם בכל חצי שנה ? (אני עדיין לא ראיתי את הרשיונות של הרכב, הבחור שמוכר לא זמין לעוד כמה ימים ).

הוא רוצה למכור את הרכב ב 5000 שקל לכן גם אם יש כל מני תקלות באוטו לא אומר שלא אקנה אותו, אני מוכן להשקיע עוד כמה אלפים טובים, להנות קצת ולמכור אותו . (אגב יש הרבה שהיו חוטפים מרצדס בשנתון הזה? )

עוד דבר, אני בכלל לא מבין ברכבים האלו, לכן ממה אני אמור להיזהר ? אני מאוד אשמח אם אקבל תשובות ברורות ומורחבות ותודה מראש .

Most people are only alive because it is illegal to shoot them

Kids in back seats cause accidents, accidents in back seats cause kids

פורסם

קרא את הנושאים הדביקים בראש הפורום.

רכב אספנות לא צריך לשלם את האגרות על השנים שחלפו לפני הפיכתו לאספנות.

עקרונית הרכב נפוץ, לא מסובך מאוד לאחזקה ובלי "טריקים" מיוחדים. ב 5000 שקל שווה לדעתי (אם הוא נוסע ולא רקוב לגמרי)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

זו הרפתקה. אם אתה לא מבין וסתם מעוניין לעשות "סיבוב" על קונה עתידי, קח בחשבון שקונה אופציונאלי כזה (אם בכלל קיים) מחפש דברים מסויימים ושימור מקורי, ולכן "טלאים" למיניהם לא יבטיחו החזרת השקעה - אם זה מה שאתה מחפש...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לפי ההודעה שלך , הבנתי שאתה מתכנן לקנות רכב עם חבר בשותפות .

אני אתייחס לעניין הזה - כדאי לחשוב על זה שוב . אתה בטוח שאתה רוצה לקנות בשותפות ?

מה אם שניכם תרצו את הרכב באותו זמן ? מה אם מישהו יעשה משהו שהאחד לא ירצה ? מה אם אחד מכם יעבור דירה לאזור אחר ?

אלו שיקולים שכדאי לקחת בחשבון לפני שקונים משהו בשותפות .

שיהיה בהצלחה בכל אופן . :)

פורסם
זו הרפתקה. אם אתה לא מבין וסתם מעוניין לעשות "סיבוב" על קונה עתידי, קח בחשבון שקונה אופציונאלי כזה (אם בכלל קיים) מחפש דברים מסויימים ושימור מקורי, ולכן "טלאים" למיניהם לא יבטיחו החזרת השקעה - אם זה מה שאתה מחפש...

אם אתה מתכוון לריפודי עור אז אין, אבל מה שיש במצב טוב, לגי הדשבורד, גם הוא במצב טוב, אף אחד לא נגע באוטו, הוא מקורי, אין כל מני תוספות וקישוטים, הכל חשמלי ועובד, יש גג פתוח (לא יודע אם חשמלי או לא ).

אגב הצבע חום מעפן כזה, יש צורך בצביעה (האוטו ללא מכות) , האם עדיף להישאר על אותו צבע ?או לצבוע על פי טעמי ? (מבחינת כדאיות בעת מכירת הרכב ) !

פורסם

דבר אחד אני אגיד לך - רווח אתה לא תראה ממכירת האוטו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שלום לכולם, חבר שלי ואני קיבלנו הצעה מאוד מפתה, מרצדס 280 שנת 1973 אוטומט במצב נסיעה.

הרכב לא רשום כאספנות והוא בלי טסט כבר 3 שנים.

עכשיו אם אני רושם את האוטו כאספנות, אני מחוייב לשלם את האגרה על ה 3 שנים שעברו ?

ואם כן אז כמה אני מחוייב לשלם על השנים שעברו ? וכמה אני אחוייב לשלם בכל חצי שנה ? (אני עדיין לא ראיתי את הרשיונות של הרכב, הבחור שמוכר לא זמין לעוד כמה ימים ).

הוא רוצה למכור את הרכב ב 5000 שקל לכן גם אם יש כל מני תקלות באוטו לא אומר שלא אקנה אותו, אני מוכן להשקיע עוד כמה אלפים טובים, להנות קצת ולמכור אותו . (אגב יש הרבה שהיו חוטפים מרצדס בשנתון הזה? )

עוד דבר, אני בכלל לא מבין ברכבים האלו, לכן ממה אני אמור להיזהר ? אני מאוד אשמח אם אקבל תשובות ברורות ומורחבות ותודה מראש .

הייתי מעביר את ההודעה שלך לפורום אספנות אבל שם יאכלו אותך בלי מלח כי אתה בעצם לא אספן רציני.

לגופו של עניין, לעולם לא תכסה את ההשקעה ברכב אספנות. "כל מיני תקלות" הן אלה שגרמו להשבתה של הרכב ואתה כלל לא יודע מה התווסף כשהרכב עמד (שים לב כמה יעלו לך ארבעה צמיגים...או שיפוץ תיבה אוטומטית שלא עבדה שלוש שנים...).

בעניני הטסטים, כמו שנאמר, במידה ואתה רושם אותו כאספנות אתה לא חייב לשלם שום דבר אחורה. כל חצי שנה אתה משלם כ 160 שקל.

בקיצור, תחשוב טוב טוב כי יש לי הרגשה שאתה מכניס את הראש שלך למיטה חולה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

נכון שאני משחק באש אבל, הרכב נוסע (למרות שהוא 3 שנים בלי טסט ) אני קונה אותו מאחד כפרי שמסתובב באוטו שלו בכפר כך שלא יהיו תקלות שנובעות משביתת רכב.

דבר שני מי שכתב שהטסט הוא 160, אתה רציני ?

פורסם

זה שהרכב נוסע ללא רישוי ב"כפר", לא אומר שהוא תקין, תקני, או שיעבור רישוי.

זה שענה לך לגבי מחיר אגרת רישוי היה רציני.

הוא מנהל פורום האספנות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

והמנהל הרציני של פורום אספנות (שבבעלותו שני רכבי אספנות) מוסיף שהטסט והסכום הוא לחצי שנה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

תודה לך בני על הייעוץ,

אני אקח בחשבון את מה שאמרתם לי, ובכלל אם אחליט בסוף שאני הולך על זה אז אני אפתח נושא מעניין בפורום האספנות.

המשך גלישה נעימה לכולם.

פורסם

יש לי הרגשה שהמרצדס הזו תהייה "בור בלי תחתית"...:(

נראה לי שאחרי השיפוץ תוכל לקנות בסכום שתשקיע עליה מרצדס חדשה...

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...