Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי בעל איביזה צהובה,

הוא רוצה לעשות פחחות וצבע לרכב וקיבל הצעות מחיר בסביבות 8~9 אלף.

אך ב-Car Color בראשון לציון (מקווה שהאיות נכון) ההצעה עמדה על 3 אלף.

אני רוצה לציין שאין לו הרבה פחחות, רק שריטות ושקע קטן ולא רציני בכנף הקדמית.

כמה העסק אמור לעלות?

הגיוני כאלה הפרשים במחיר?

מישהו מכיר את Car Color?

תודה, חג שמח!

פורסם

ממליץ ללכת ליוסי צמח בבני ברק לקבלת הצעה נוספת.

שם אתה יכול להיות סמוך ובטוח שתקבל תוצאה ראוייה ומחיר אמין!

בברכה נדב

נ.ב. המוסך נקרא "מוסך יוסי ורחמים" נמצא בתחילת רח' הירקון מול סקודה.

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

גג 5000 שקל בהגזמה לא צריך לשדוד את הלקוחות יכול להיות שהוא עובד מצויין אבל אל תהיה טרף קל למלתאות כמו של הפחח הזה

יש מלא מכונים ומוסכים לפחחות רכב באיכות מעולה

במיקרה שאין תיקונים ואין המון ליטושים העסק לא צריך להיות בעייתי בכללל מה שאומר שעלות כזו לא צריכה 3500 אבל בהגזמה זה יכול להגיע עד 5000 מעבר לכך זה כבר שוד לאור הצהריים

בברכה,

פורסם

בכפרים הערבים למינהם, 2000-2500 ש"ח פחחות וצבע, ללא חלקים אם יש להחליף, הכי זול שתמצא.

מי שחושב עכשיו לקפוץ ולאמר שככה זה גם נראה: העבודות בכפר שאליו אני הולך כשיש לי צורך, נראות הרבה יותר טוב מאשר כל עבודה שראיתי עד היום אצל פחחים שלקחו סכומים שונים עד 6000 ש"ח, ראיתי די הרבה עבודות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...