Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה שמציקה לי,נניח לוקחים אלמנט אם יכולת ספיגה של 75 RMS ונחבר אליו מגבר עם יציאת 50 RMS נגביר עד הסוף ונגיע לנקודת X שם הרמקול מתחיל לעוות,אם נחבר לאותו אלמנט מגבר עם 80 RMS האם רמקול לא יתחיל לעוות באותה נקודה X?כנ"ל לגבי סאב של 250 RMS (יציאה של 200 מול 350)?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אלמנט של 75RMS לא יעוות כתוצאה מהספק של 50RMS אלא זהו המגבר שיעוות.

כאשר תחבר לאלמנט מגבר של 80RMS בתיאוריה האלמנט יעוות מעל 75RMS וגם זה לא בטוח, תלוי בטיב המגבר וביכולת השליטה שלו באלמנט.

ניתן להסיק מכך שהאלמנט יעוות, אם בכלל, הרבה אחרי נקודת הX שקבעת.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

98civic,

בנוסף לדברים שאמיר כתב בתגובה שמעלי אני עוד רוצה לציין שרמקול תוך כדי העבודה מתחמם, במצב הזה ההתנגדות של הרמקול קטנה, כאשר ההתנגדות של הרמקול קטנה, הוא שואף להוציא מהמגבר יותר הספק. אם למגבר אין את היכולת לספק את ההספק הנ"ל, המגבר יתחיל לעוות ולהוציא לרמקול מתח DC דבר שיגרום לנזק לרמקול. לכן מומלץ לחבר לרמקול מגבר שיוכל לספק את מלוא הדרישות של הרמקול ולא לחבר לרמקול מגבר חלש.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

בהחלט נכון.

מחזק.

אבל, עד כמה שאני יודע, הקרוסים לא שומרים על התנגדות קבועה?

הרי זה הייתרון בבי אמפ, בין היתר, המגבר מספק יותר כוח לאלמנט לפי הדרישה שלו, ללא סירור של הקרוס בדרך.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
בהחלט נכון.

מחזק.

אבל, עד כמה שאני יודע, הקרוסים לא שומרים על התנגדות קבועה? הקרוסאוברים לא שומרים על התנגדות קבועה של האלמנטים!

הרי זה הייתרון בבי אמפ, בין היתר, המגבר מספק יותר כוח לאלמנט לפי הדרישה שלו, ללא סירור של הקרוס בדרך.

אמיר

התשובה באדום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...