Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני מסכם את כל מה שנאמר כאן אז היא יותר רחבה, יותר ארוכה, יותר גבוהה, יותר כבדה, יותר נמוכה (תוספת שלי - שיהיה :wink:), יותר רכה.

נראה כמו "יותר אוטו" :lol:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ובגלל זה היא גם יותר כסף? :p

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נראה לי שאתה שואר ברצינות - ולכן אענה בלי להתבדח.

יותר כסף כי מקבלים כאן יתרון פרקטיות ושימושיות גדול מאוד.

גם, כמו שאמרתי, שקט נפשי ברמה אחרת. זה מאוד מאוד מאוד חשוב.

חוץ מזה - זה עניין שיווקי של היבואן - הוא מקבל נגיד 10 יחידות לשנה - אז הוא יכול לתקוע מחיר הכי גובהה שהוא יכול אבל עדיין שמכוניות ימצאו את הרוכשים.

במילים פשוטות - אם יש לו מלאי מגובל מאוד אז למה למכור ב-220 אם גם ב-240 יקנו את כולם?

ואתה, בתור אחד שמחפש בליגה הזו תדע שמחירי מחירון הם המלצה בלבד - יש מצב על מו"מ.

פורסם

אני יודע שכל מיאטה גג-בד שמגיעה בצבע הולם נמכרת. אני לא בטוח בכלל לגבי הRHT - לא נראה לי שיש התנפלות, ומשרשור שקראתי במועדון הקטן שלכם של הרודסטרים, יש הנחות נאות עליה.

ובכלל, אני חושב שהם היו צריכים להביא אותה באוטומט, מתאים לקהל היעד (אבל גם בידני, מתאים לנו...).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יש כבר נתוני מכירות על המאזדה NC בארץ?

או שהפתרון המושלם הוא לקנות גג קשיח לגרסא הרגילה ולחיות בשקט..

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

שמעתי שמועה על 90 יחידות.

לא יודע כמה באמת נמכרו.

למה גג קשיח?

לדעתי ממש לא לעניין לוותר על חוויה של גג מופשל.

פורסם
מצד שני זה מעולה - שלא יהיו רעיונות לא טובים ליבואן שלנו ;-)

להיפך.

שיעלו עוד כמה NC אוטומטיות לכבישים.

יהיו יותר חלקים מפירוק כשתהיה לנו NC משומשת עוד 10 שנים. :-P

MCS 2008

פורסם

בקושי הספקת ליהנות אחרי הבציעה ואתה כבר חושב על למכור? :oops:

אבל האמת - מדיניות המלאי של היבואן היא ביזיון גמור.

למישהו כאן יש קשר לאיצחק תשובה? :lol:

פורסם

המחירים המדויקים של מזדה mx5

הם : mx-5 = 188,400ש"ח

mx-5 RHT = 240,000

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

צריך להבדיל בין MX-5 עם גג קשיח (הארד-טופ) ו-MX-5 קופה.

בראשונה מדובר בתוספת למיאטה NC הרגילה שניתן לרכוש בניפרד ולהרכיב במקום הגג הרך בימי החורף (בחו"ל) או הקיץ (בארץ).

בשניה מדובר במודל נפרד (CROC- מידות האורך והרוחב זהות לחלוטין). אשר עולה כ-50 אלף ש"ח יותר וכולל בתוכו גם מושבי עור. לפי מיטב הבנתי כל דגמי 2007 שהובאו נמכרו אבל (וזה אבל משמעותי) רק אחרי שאזלו כל המיאטות 2007 ה"רגילות". למה שמישהו יהיה מוכן לשלם עוד 50K שקלים במקום להמתין חודשיים להגעת דגמי 2008? על שאלה זו אין לי תשובה.

פורסם

גם אני חושב שזה הרבה מאוד כסף אבל בשביל השקט הנפשי אין בעיה למצוא 10 אנשים שישלמו את ההפרש.

באותה נשימה אפשר להגיד שמי קונה היום NA במצב טוב משלם כמה עשרות אלפי שקלים יותר מ-MGF.

למה?

אחרי כל סיפורי הזוועה ששמענו על תחזוקת MG - זה רק בגלל שקט נפשי......

פורסם

לפי "אוטו", נתוני היבואנים ל2006 מספרים שנמכרו 58 מיאטות (ו57 גולף GTI).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...