Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש היום ברשותי וולוו s70 שנת 97 שאיתה אני מאושר, הבעיה מתחילה שאני עומד לעבור לסביבות נתניה ומקום עבודתי רמת השרון.

היום אני גר מאוד קרוב לרמת השרון והרכב לפעמים לא מתחמם אפילו, אני מודאג לצריכת הדלק $$ שהוולוו תיקח בנסיעה מתניה עד רמ"הש שכן כידוע לכם נפח מנוע 2400. שלא נדבר על בלאי ...

אם אחליף רכב ונגיד יהיה לי נפח מנוע 1900 או 1800 ,אודי A4 שנת 98 99 לדוגמה האם זה ישנה משהו ?? או אני צריך לרדת לנפח מנוע 1600 .

בשביל חסכון של צריכת דלק?

אשמח ליעוץ .

תודה ושבת שלום.

פורסם

היום אני גר מאוד קרוב לרמת השרון והרכב לפעמים לא מתחמם אפילו

דווקא היום, צריכת הדלק שלך גבוהה מאוד, עקב נסיעות קצרות במנוע קר.

כשתעבור לנתניה, צריכת הדלק שלך תשתפר משמעותית. (למרות שההוצאה תגדל עקב הנסועה הגדלה).

אם אתה חושש מהוצאות גבוהות, קנה מכונית ידנית קטנה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אתה צודק אבל מכונית קטנה לא מתאימה לי,אני צריך רכב מנהליים לומרות שלא חייב להיות חדש שנת 98 -97 גם מצויין בשבילי

השאלה היא האם יהיה לי חסכון בדלק ממנוע 2400 וולוו s70 לנסיעה באודי A4 בנפח 1600 1800 .?

תודה לכל העונים.

פורסם

בעקרון ככל שתרד בנפח

כך הרכב יהיה יותר חסכוני,

ואם אתה לא בעניין של כוח אז גם 1800 לרכב מנהלים זה מספיק,

על דיזל חשבת?

פורסם

דיזל יקר יותר מדלק וההחזקה טסט וביטוח יקרים מאוד,זה רכב שני במשפחה לא רוצה להכנס להוצאות של גז וכו...

פורסם

אני לא חושב שמעבר לרכב אחר יהיה צעד נכון מבחינתך. ראשית, אתה מכיר את הרכב הנוכחי שלך ואם אתה מרוצה ממנו אז מה טוב ושנית למכור ולקנות רכב זה עניין של זמן, כסף וסיכון (אתה לא מכיר את הרכב שאתה קונה). כמו כן, מעבר לדבריו של Razmel בעניין תצרוכת הדלק, יש לקחת בחשבון שרכבי "מנהלים" כבדים בעלי מנועים קטנים וחלשים זה לא מתכון לחיסכון בדלק (מנוע סביר שיסחב את הרכב יתאמץ פחות מרכב עם מנוע שקטן עליו. אם כי לפי מסלול הנסיעה שלך אתה עומד לשהות בשטח מישורי שזה משחק לטובתך).

במקרה שלך, בהסתמך על המידע בו שיתפת אותנו, אינני חושב שישנה הצדקה במעבר לרכב אחר (אלא אם כן אתה מתכנן שינוי קיצוני כגון רכב קטן וידני - דבר שלהבנתי אינו רלוונטי מבחינתך) ולכן המלצתי לך היא להישאר עם רכבך הנוכחי.

• תוכן חדש...