Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שהבנתם, אני מתלבט בין אלטרנטיבות בנוגע לסניקים אשר מצאתי.

ישנה סניק מנוע 2.0 , אשר עברה כ 135K ק"מ, מודל 2002, 2 ידים פרטיות.

העניין הוא שב109K ק"מ נקרעה רצועת טיימינג, הרכב נגרר למוסך מרכזי בו הוחלפו רצועות, פולי מנוע, שסתומים אשר התעקמו, בקיצור, כל מה שכולל נזק של קריעת חגורה.

מאז הרכב עבר 25K ק"מ ללא בעיה.

האם יש ממה לחשוש,אף על פי שהשיפוץ נערך במוסך מרכזי של קראסו ??

במה יש להתמקד בבדיקת המנוע ?? , האם יש סימנים ברורים בבדיקה אשר יכולים להעיד על תיקון לקוי ??

מודה על הסבלנות המרובה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני לא המומחה הגדול ביותר לרנו אבל אם ברכב לא הוחלפה רצועת טיימינג בזמן, אילו דברים נוספים הוזנחו.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

לא מזמן חיפשנו סניק 2 ליטר. מתוך יותר מ10 מכוניות שראינו, רק בשתיים לא פתחו ראש. ואני מדבר על מכוניות עם פחות מ100 אלף ק"מ. בכולן, היה מדובר בנזק כתוצאה מכשל במערכת הטיימינג טרם המועד המתוכנן להחלפה. מקרה? כנראה שלא.

אם לא היינו חיים בארץ הקודש, לא היה איכפת לי. אז מה אם שיפצו ראש? אבל כיוון שאני יודע את איכות העבודה במוסכי ישראל (בוא נגיד, שקשה לי להאמין שברגי הראש מהודקים על פי הנחיות היצרן, ולא עם פטיש אוויר...) , וכיוון שמדובר ב"ניתוח" שהוא טראומטי למנוע... החלטנו לא לקנות סניק 2 ליטר, ככה או ככה....

המסקנה האישית שלי היא שככל הנראה לא מדובר במכונית הספציפית שאתה מצאת.

(אגב, בסוף יש 307 סטיישן 2 ליטר)

אסף.

פורסם
לא מזמן חיפשנו סניק 2 ליטר. מתוך יותר מ10 מכוניות שראינו, רק בשתיים לא פתחו ראש. ואני מדבר על מכוניות עם פחות מ100 אלף ק"מ. בכולן, היה מדובר בנזק כתוצאה מכשל במערכת הטיימינג טרם המועד המתוכנן להחלפה. מקרה? כנראה שלא.

אם לא היינו חיים בארץ הקודש, לא היה איכפת לי. אז מה אם שיפצו ראש? אבל כיוון שאני יודע את איכות העבודה במוסכי ישראל (בוא נגיד, שקשה לי להאמין שברגי הראש מהודקים על פי הנחיות היצרן, ולא עם פטיש אוויר...) , וכיוון שמדובר ב"ניתוח" שהוא טראומטי למנוע... החלטנו לא לקנות סניק 2 ליטר, ככה או ככה....

המסקנה האישית שלי היא שככל הנראה לא מדובר במכונית הספציפית שאתה מצאת.

(אגב, בסוף יש 307 סטיישן 2 ליטר)

אסף.

מילא סגירת ברגי הראש, אבל כאשר השסתומים פוגשים בבוכנה יתכן נזק גם לטלטלים או לרינגים. בכל המקרים בהם ראיתי כיצד בודקים את הנושא, זה הסתכם בנענוע של הבוכנה בתוך הצילינדר ימינה-שמאלה וקדימה-אחורה, וקביעה של המכונאי לפי ה"רגש" שלו אם הכל תקין...

על אחת כמה וכמה כאשר הקריעה נגרמה במסגרת אחריות של היבואן/מוסך ויש רצון להקטין את העלויות ככל שניתן.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

Dont give up...

אבא שלי מכר לפני שנה סנייק 2.0 2002 עם 70K ואפס תקלות (לא טיימינג ולא נעליים)

אני מאמין שהיא לא היחידה... חפש בסבלנות ובנחת. אל תתפשר! לדעתי בסוף תמצא אחת שמורה עם ק"מ נמוך.

דגם ב2.0 סובל מבעיה תדמיתית של "מנוע גדול - אוכל הרבה דלק" לכן באופן יחסי השוק שלהם חלש והם תמורה טובה לכסף.

בדוק את הגגות החשמלים....למיטב הבנתי מחיר התיקון שלהם אסטרונומי..

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...