Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו חיברתי 2 מגברים בשרשרת מהמצבר למגבר אחד ומהמגבר לשני.

תראו הוספתי סירטוט.

אני רוצה שתגידו לי אם חיברתי טוב כי זה גורם לי קצט לנפילות מתח..

תודה לעונים.

מגברים.JPG

פורסם

אתה צריך לקנות מפצל מתח לקבל(+) המגיע מהמצבר

ולפצל אותו בין שני המגברים ולא איך שעשיתה

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

זה אחד הדברים החאפרים שניתן לעשות ! וזה לא צחוק

אתה חייב פשוט חייב לפצל את הכבל בעזרת מפצל יעודי אשר אחריו או בתוכו יהיו פיוזים בערך השווה לצריכת המגברים ולפיוז הראשי (אם זה לא יהייה ככה יורידו לך נקודות בEMMA וחבל )

קיצור הבנת את הנקודה

בברכה רוני .

פורסם

את הכבל של המינוס תוריד לשלדה ושאהיה כמה שיותר קצר, אין צורך למשוך אותו עד למצבר

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

כמה גייג' הכבלים? במידה ו4 לפני המגברים שים מפצל 4>2*8 ותחבר אותם.. בקשר למינוס עדיף כבל כמה שיותר קצר לכיוון השילדה.. עדיין מקפיץ אורות וכאלה? תריץ חיפוש בפורום דובר על זה המון.. אני בטוח שתמצא הסבר מפורט מה לעשות!

שבת שלום!

כרגע כלום =[

פורסם

בקיצור, פיצול הפלוס הוא בסדר, זה בדיוק מה שעושה מפצל פשוט יעודי, לוקח נקודת חשמל אחת ומפצל ל-2.

את הארקות זה כבר משהו שונה, ארקה תחבר לכל מגבר בניפד לשילדה. כמו שנאמר כבר, כבל קצר ככל שניתן.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...