Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחי הסאונד ברכב,

מישהו יכול להמליץ לי על פתרון נוח לרדיו-דיסק איכותי, שיאפשר חיבור וניהול איי-פוד, אך גם ישמש גם כדיבורית באמצעות התקן בלוטות'? הרעיון הוא להעמיס כמה שפחות מערכות נפרדות על מערכת חשמל לא הכי אמינה, וגם לסגור את העניין עם כמה שפחות קדיחות, יציאות, חיבורים וכו'. ידוע לי שיש לא מעט מכשירים שיכולים לענות על הדרישות, אבל אשמח לשמוע מניסיונם של אחרים - בעיקר אם זה אכן עובד כמה שצריך. אני מניח שבעיקר נושא הטלפון עשוי להיות בעייתי משהו.

ואם כבר, איפה מומלץ לרכוש ולהתקין באזור המרכז.

המון תודות מראש

הלל

פורסם

כמובן שהייתי שמח להוציא כמה שפחות כסף. בוא ונציג את זה כך: אני מניח שאיכות הסאונד במכשיר כזה תהיה תמיד מעל הממוצע ותספק אותי, כך שלא צריך להשתולל כאן. אין לי כוונה להוסיף סוללת מגברים וכדומה, אלא מקסימום מגבר אחד שיזיז שמונה רמקולים קטנים יחסית וסאב בינוני. באיזה סכום אני מתחיל כאן? השמיים מן הסתם הם הגבול. משהו שיתן תמורה טובה.

פורסם

מצטרף להמלצות על מכשירי פיוניר. המכשיר החדש והיחיד של פיוניר המשלב טכנלוגיית בלו-טות' בתוכו הוא המכשיר הזה .

מרבית המכשירים החדשים בשוק מוכנים לאיי-פוד ו\או צריכים מתאם מיוחד. בעזרת המתאם האיכות נשמרת והשליטה על האיי-פוד מתבצעת באמצעות ההד-יוניט (רדיו דיסק).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עד היום היו לי מכשירים של אלפיין. באופן טבעי, ניגשתי לראות מה יש להם להציע. יש כמובן, אבל לכל אחד מהפתרונות - הן לטלפון והן לאיי-פוד - יש צורך לרכוש בנפרד מתאם, הכולל יחידת בקרה וחיבור פיזי לאיי-פוד, ויחידת בקרה כולל מיקרופון (נראה לי די מחוייב המציאות) עבור הטלפון. מדובר במקרה שלהם לפחות בהוצאה לא קטנה המתווספת למכשיר הרדיו-דיסק עצמו. האם זה לא כך במכשירים של פיוניר או אחרים?

מעבר לכך, מה בדבר מתקין. כאן אין לי כוונה לוותר על איכות-שיא והקפדה עד הפרט האחרון, גם במחיר תשלום גבוה יותר. המלצות, מישהו?

פורסם

יצרני האודיו יודעים ששוק המולטימדיה רק הולך ומתרחב, וכל המכשירים של היצרנים הגדולים מציעים אביזרים ומתאמים לציוד הנלווה. אלפיין חברה מצויינת, כמו גם פיוניר קנווד ו JVC.

מהיכן אתה בארץ?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תל אביב. ברור לי שהכיוון הוא נהתכנסות לתוך מכשיר ש"יודע לעשות הכל", ולאחד את מרבית הפתרונות הנדרשים כיום. אבל אני מניח שחברות שונות - כמו במכשירי טלפון, כמו במצלמות וידאו - בכל זאת בוחרות בפתרונות שונים. אם בגלל שזה סימן ההיכר שלהן, או בגלל שהן מאמינות שזו הדרך הנכונה. יש לזה גם משמעות פיננסית, אני מניח.

אני הייתי רוצה מכשיר שיהיה מאד אמין, גם אם זה בא על חשבון פיצ'רים שלעולם לא אשתמש בהם בכל מקרה.

פורסם

קיים גם מכשיר של אלפיין שעושה בלוטוט וIPOD בילט אין ללא מתאמים, הוא מהסדרה החדשה שלהם ל-2007 מהדגמים 9885 9883.

הבעיה היא שעדיין אין את הדגמים האירופאים שבד"כ מסתיימים באות R בסוף הדגם, ולדגמים האמריקאים אין אפשרות להתאמה לתחנות הרדיו הישראליות. אם אתה לא שומע רדיו, ה-9885 הוא מומלץ מאד.

פורסם

מצטער על ההטיה, הבלוטות' אכן צריך את המתאם החדש יותר שלהם(BT300) , אך המתאם של הIPOD הוא כבל פשוט ללא קופסה חיצונית

(סטנדרט הFULL SPEED שלהם עוד מהשנה שעברה עובד ככה)

• תוכן חדש...