Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סט קומפוננט של רוקפורד דגם FANATIC P

36876.JPG

דגם FNP2514

5.25 אינטש, משומשים במצב טוב, יש רק 2 חורים קטנים בסראונד של המיד באסים.

הייתם ממליצים לי לרכוש את הקומפוננטים האלה ?

מה יקרה מתוצאה של 2 חורים קטנים בסראונד ?

תודה לכל העוזרים :-D

פורסם

כן זאת הכווונה. לטעמי ממש לא כדאי לקנות את הסט הזה, הסט דיי הרוס לפי מה שהבנתי, תיקון של הסראונד יעלה לך עוד כסף ועדיף להשקיע על סט חדש,ולא משנהכמה זול הוא עולה (הרוקפורד הכוונה). מה התקציב שלך?

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

1. סט מצויין, אחד המוצלחים של ROCKFORD. תרומה מעולה למחיר.

כן זאת הכווונה. לטעמי ממש לא כדאי לקנות את הסט הזה, הסט דיי הרוס לפי מה שהבנתי, תיקון של הסראונד יעלה לך עוד כסף ועדיף להשקיע על סט חדש,ולא משנהכמה זול הוא עולה (הרוקפורד הכוונה). מה התקציב שלך?

בברכה,גיא.

2. חור קטן בסראונד לא הורס רמקול. מנסיון שמיעתי של כמה זוגות רמקולים בחיי.

בהצלחה

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

טוב מכיוון שמדובר על הסט שאני מוכר אז אני חייב להתייחס.

מדובר על 2 קרעים מינוריים בסראונד(אחד במיד ימין ואחד במיד שמאל) ולא בממברנה כפי שכתבו כאן.

לא מדובר על עניין קריטי ויש כאלו שאפילו יתקנו זאת עם סיליקון פשוט שחור, אני אישית בדעה של לקחת למישהו שמתקן רמקולים והוא פשוט מחליף את הסראונד.

לא סיפור יקר ואולי מדובר על 80-100 ש"ח.

אין לכך השפעות קריטיות על הצליל והוא גם יוכל לעבוד כך שנים.

הסט עצמו הוא סט לא חזק בצורה בלתי רגילה והוא מוצהר 50 וואט RMS, וכמובן 5.25אינטש ככה שבין כה וכה הוא לא יעבוד בתחום נמוך שאותם קרעים מזעריים(2-2.5 מ"מ) ישפיעו.

under construction..

פורסם

על איזה מחיר מדובר? עקב התיקון וכו'?

אגב אני הבעל מידים של רוקפורד דגם FNQ מאותה סידרה ושנה של הFNP בתאכלס מדובר באחלה קומפוננט אבל הטוויטרים צורמים(רוקפורד צליל אמריקאי)

• תוכן חדש...