Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לא מזמן נסעתי נסיעה ארוכה מכפר סבא לחיפה. לאחר שהגעתי לחיפה והחנתי את הרכב גיליתי שלולית קטנה של שמן בידיוק מתחת לאיפה שאני בדרך כלל ממלא. שאלתי היא האם הדבר פשוט או שכדי לי להכין הרבה מזומנים(שאין כל כך הרבה דרך אגב).

עוד משהו ששמתי לב שהמים נגמרים דיי מהר ויוצא לי למלות בערך כל שבוע מים לרכב. זה נורמלי?

הרכב שנת 91 ידני אם זה משנה משהו.

רביד

פורסם

מה שלא נורמלי , מדוע אתה פונב לחוות דעת לפורום, ולא נכנס למוסך הקרוב, שם יענו לך בוודאי על השאלות,

וגם יפתרו אותם, קשה דרך מסך המחשב לעשות זאת.

אין קשר לסוג הרכב ולגיל הרכב.

אל תמתין גש בהקדם למוסך קרוב לקבל חוות דעת מקצועית ראשונה, וחזור לדווח.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני מעדיף לשמוע תשובה או יותר נכון כיוון לבעיה.

אין לי עדיין מוסך קבוע וכדי שלא יעבדו עליי אני מבקש את עזרתכם.

אבל, בכל זאת אני אלך לבדוק ואחזור לכאן עם תשובה מפי המוסכניק. תודה.

פורסם

אתה בטוח שהשלולית הייתה של שמן ולא של נוזל קירור (גם הוא שמנוני)? אם נעלם לך נוזל קירור זה יותר הגיוני.

השאלה אם גם שמן נעלם לך?

פורסם

אוקיי חזרתי מהמוסך עכשיו כדי לקבל כיוון.

עוד בעיה שהייתי צריך לתקן זה הגומיה של הציריה שהמוסך הציע לי 150 ש"ח כולל עבודה.

בקשר לנזילת שמן, הוא אמר שזה יכול להיות מהטיימינג (שאותו בטיפול האחרון שעשיתי המוסך אמר לי שאני צריך לעשות)

המוסכניק אמר שאם זה יותר מטיימינג אז הסיפור קצת יותר יקר. עכשיו הנזילה ממש קטנה ולא נוזל הרבה, מה אתם חושבים? אפשר לדעת את המצב לפי הנזילה ? נוזל ממש שלולית קטנה.

פורסם
שחכתי לברר.

זה סביר למלות פעם בשבוע-שבועיים מים?

שוב, תלוי בכמות המים שאתה ממלא ובתכיפות המילוי (אם מדובר בליטרים כל שבוע אז המצב לא טוב),

נסה לבדוק בעיניים נזילות מן הרדיאטור עצמו או מהצינורות ועדכן בהמשך,

כמו כן בדוק את החימום ברכב, אם לא תקין, יתכן ובעיית המים החסרים היא עקב נזילת מים מצינור בין המנוע לרדיאטור הפנימי ברכב,

בלי שום קשר, נסיעה בלי מים במערכת הקירור של הרכב אינה טובה למנוע ומקצרת דרסטית את חייו, ממליץ לאבחן ולטפל בבעיה בהקדם.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אז המצב לא טוב.

נזילת מים לא נראה לי שיש, אין שום סימן לזה. אני ממלא כל פעם עד המקסימום שמותר למלות.

החימום תקין, המד לא עולה מעל הרבע ובדרך כלל הוא דיי בהתחלה.

בקשר לשמן נראה לי שהבעיה תיפתר ברגע שאטפל בעניין הטיימינג. המים זה מה שמדאיג אותי.

אני מחכה שיגיע לי המזומנים מהמשכורת ליד ואז אלך למוסך ואני אעדכן כאן פרטים.

תודה לכולם על התשובות.

רביד

• תוכן חדש...