Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אז ככה,

בתקרה שלי בסלון התחילו לאחרונה מין בלונים כאלה וזה התחיל מאמצע הסלון ועכשיו מתפשט לכיון רוב התקרה. :|

אני לא יודע איזה חומר שמים ומה עושים אשמח לעצות ולהצעות בקשר לבעיה.

תודה שי.:wink:

מצורפות תמונות של הבעיה)

DSCN1825 (Medium).JPG

DSCN1827 (Medium).JPG

DSCN1826 (Medium).JPG

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אתה גר בקומה אחרונה? תקרת רביץ?

יכול להיות שהרביץ נפרד או שיש לך רטיבות בתקרה. קודם כל מטפלים במקור הרטיבות ורק אחר כך מגרדים את הפיצוצים והניפוחים וצובעים מחדש.

פורסם

כן אני גר קומה אחרונה קומה 4 קילפתי את זה לפני חודש וזה חזר שוב.:? איך פותרים את העניין?

נ.ב מה זה תקרת רביץ ?

פורסם

זה גג רעפים או גג שטוח?

אם זה רעפים אז יש לך תקרת רביץ שזה רשת כמו של לולים מתוחה על שלד עץ שעליה עושים טיח והיא התקרה שלך.

ההתנפחויות ברוב המקרים נובעות מרטיבות. חכה לקיץ לפני שתצבע שוב כי זה ממילא לא יתפוס אם התקרה רטובה ובמקביל פנה לועד הבית שיזפת את הגג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה זה גג שטוח ולא רעפים. יכול להיות שיש שלולית של מים בגג וזה גורם לרטיבות?

פורסם

בתור התחלה תעלה לגג לראות מה קורה, יכול להיות שיש שם חתיכת בריכה ואם רק תפנה קצת זבל מפתחי הניקוז של המרזבים הכל ייפתר.

בכל מקרה, הרטיבות לא אמורה לעבור את שכבת הבידוד (זפת או יריעות ביטומניות) וככל הנראה יש שם איזו שהיא בעיה שצריכה פתרון - והתשלום על תיקון הבידוד הוא באחריות הועד וכל השכנים מחוייבים להשתתף בו. לגבי צביעת התקרה שלך, נדמה לי שזה באחריותך.

פורסם

תודה אישפוז :-) לצבוע זה לא בעיה בשבילי. בהזדמנות הראשונה אעלה לגג ואבדוק מה הולך שם.

פורסם

כן אבל אם הם חודרים מהשלולית זה אומר שהגיע הזמן לחדש איטום בגג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הייתי מיעץ גם להרים את הדודים שעל הגג למקרה שהרטיבות חודרת מתחת לאחד מהם

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

עוד לא עלתי לגג בנתיים לבדוק מתחת לדודי שמש גם. שניר הזפת שעשו הפעם האחרונה היה על הפנים זפת רגיל ובלי יריעות כנראה שזו רוב הבעיה פה.:|

• תוכן חדש...