Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

יש לי את המערכת שמפורטת בחתימה, הבעיה שלי היא שהמגבר נדפק, יציאה נשרפה ויציאה נוספת רופפת.

לכן החלטתי לקנות מגבר חדש, ואני מתלבט מה לקנות

האופציה העדיפה נכון לעכשיו היא המגבר JBL GTO 75.4, אני קונה אותו חדש מחנות עם אחריות ב- 1100-1200 ש"ח

זה המקסימום שאני אשקיע על מגבר וגם זה יקר לי ואני כותב את ההודעה הזו כדי לנסות למצוא משהו יותר זול

האם יש אופציה עדיפה או זולה יותר להגברה למערכת ?

ראיתי פה ביד שניה שני מגברי זטק 2 ערוצים שנותנים 180 בגישור ו- 75*2 ללא גישור, האם המגבר הזה יחזיק יפה את הסאב ?

אולי בכלל כדאי לי לתקן את המגבר הקיים ב- 250-300 שקל ולהישאר רק איתו ?

אולי כדאי לי להסתפק באיזה מגבר סיני עד שיהיה לי כסף למערכת רצינית יותר ?

ד"א, אני חייל קרבי ונוסע על הרכב רק בסופי שבוע, ובכ"ז אני רוצה להנות מהמעט הזה, אז אם אתם יכולים לעזור לי לפני שאני אחזור לבסיס ביום ראשון, אני אודה לכם.

ישראל

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

זה יהיה בעייתי, יש 4 יציאות, הראשונה והשלישית הן הבעייתיות

ולא הבנתי את המשפט האחרון, הזטק יחזיק את הסאב יפה ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הבנתי.

OK.

אז תקנה את שני הזטק , תמיד מומלץ שני מגברי 2 ערוצים מ1 של 4.

לא תהיה בעיה עם הסאב.

לי היה בזמנו אותו והזזתי אותו עם מגבר שנותן 200 וואט מקסימום וגם אותו הנמכתי כמה שיכלתי.

• תוכן חדש...