Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם!

אני צריך ייעוץ קטן למגבר בעל 4 ערוצים שיהיה 50 RMS לכל יציאה

בשביל להגביר את הקומפוננטים שלי, ובעתיד אולי עוד סט.

דרוש מגבר איכותי כמובן, במחיר של סביבות 1000 ש"ח (גמיש לגבי זה)

תודה לעוזרים מראש:-)

פורסם

יש פה מסתובב יד שנייה רוקפורד 200.4 4X50 RMS באיזה 450 שקל.

גם מגבר שהוא יחסית טוב, וגם מחיר מאוד זול.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

ה 200.4 הוא 25 RMS ב 4 אוהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני חושב שהוא התכוון לפאנצ.. M

אבל גם המחיר שהוא אמר לא מדוייק..

טוב אני מחכה להצעות טובות. :-)

אגב המגבר אמור להגביר בנתיים קומפוננט של אלפיין טייפ S

פורסם

כמו שידידי אמרו למעלה קח את ה rockford p4004 או את ה orion 4004 שלי מה שהסתכלתי הם זהים בנותנים שלהם מה שמעלה לי שאלה וסוגיה? האם חברת orion וחברת rockford מייצרות את המגברים באותו מפעל או שתחת בעלות אחת "משהו פה מסריח", אם הבנתם את הכוונה

פורסם

עם הרוקפורד P4004. יש בעיה.

הסדרה הראשונה. מחורבנת. בכול מובן המילה.! והסדרה השנייה סבירה.

אני הייתי מחפש אוריון. ומתרחק מהרוקפורד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
כמו שידידי אמרו למעלה קח את ה rockford p4004 או את ה orion 4004 שלי מה שהסתכלתי הם זהים בנותנים שלהם מה שמעלה לי שאלה וסוגיה? האם חברת orion וחברת rockford מייצרות את המגברים באותו מפעל או שתחת בעלות אחת "משהו פה מסריח", אם הבנתם את הכוונה

מה זה קשור!?

ואם למגבר שלי יש, מפתחות אלן בדיוק בגדלים של סידרת סלאש של JL, אז זה אותו המגבר?

בכל אופן זה שיש שני מגברים עם אותם הנתונים בד"כ ממש לא מרמז שזה אותו המגבר.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

JBL GTO4000 יכול לעשות את העבודה, והוא גם יותר זול. יש גם כמה מגברים לSoundstream שהייתי בודק.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

לפותח השרשור , אם אתה מחפש לקנות מגבר מחו"ל דבר ראשון

בסכום של 1500 שקל מגברים עד 150 דולר וזאת מאחר ויש לך הוצאות של משלוח ומכ"ס (עדיף להשאיר כסף בצד למכ"ס הזה)

מנסיון !

לדעתי עדיף לקנות מגבר במחיר הזה בארץ , זה לא שאתה מחפש מגבר שאין בארץ או שתמחורו בארץ נושק למרחקים .

פורסם

MR.sUB אתה עם כל ההטפות שלך על איך לדבר תלמד גם לדבר אתה מבין, נמאס כבר שאתם משחקים אותה פה הכי מבינים אתם לא אז תענה נורמלי ולא "מה קשור" כי אני לא חבר שלך

שאלתי שאלה האם יתכן שהמגברים האלה מיוצרים באותו צקום או שהחברות הם תחת אותה בעלות וזהו לא ציינתי שום עובדה חוץ מזה שהם זהים וגם עם תקרא טוב קודם כל המלצתי אחרי זה שאלתי אני חושב שזה מותר לפי חוקי הפורום הזה

• תוכן חדש...