Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הקפצה רלוונטית,

קניתי מכשיר פיוניר 2900 , הגיע אלי במשלוח, פתחתי את האריזה ולמרות שבאריזת הקלקר יש ממש מקום לקופסא לפאנל הוא לא היה שם והפאנל היה מורכב על המכשיר.

התקשרתי אל החנות והוא אמר לי שזה מגיע בלי אבל אין לו בעיה לתת לי קופסא אם אני יבא אל החנות,

החנות רחוקה ממני (כלומר מחיר הנסיעה עולה על מחיר פאנל בחנות קרובה) ביקשתי שישלח אלי בדואר רגיל ומיתוך שירותיות הוא סרב.

הוא אמר שאני אוכל לישאול את היבואן אפילו לגבי סוגיה זו.

מיצד שני ליפני כמה ימים עשיתי סבב במספר חנויות וכל המכשירים 2950 היו עם קופסא לפאנל.

ככה זה כשאתה מגובה ע"י היבואן (עוזי רדיו) שהוא בעצמו חאפר רציני שדורש מחירים אסטרונומים על תיקונים

או שידרוגים שונים (של קפיצות תדרים) במעבדה שלו.

יבואן חאפר = חנויות free lance שעושות מה שבא להן.

..."תשאל אפילו את היבואן"

/ מגחך ונעלם לתוך האפלה

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עברתי שוב על האשכול ולא הצלחתי להבין איפה הקייס נעלם.

באריזה יש מקום של קייס, לא מאמין שהוא יצא ממפעלי פיוניר בלי הקייס

נגיד ובעל החנות לא גנב את זה לעצמו.

היבואן של 2950 ו 2900 זה עוזי רדיו, שני המכשירים עולים אותו דבר.

איפה הקייס ? אצל עוזי ? מה עוזי יעשה בו ? או שעוזי זה לא היבואן של ה 2900 (יש לי אחריות שנה מהחנות ולא מעוזי שזכור לי שהוא נותן 3 שנים)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

באריזה יש מקום של קייס, לא מאמין שהוא יצא ממפעלי פיוניר בלי הקייס

נגיד ובעל החנות לא גנב את זה לעצמו.

)

לא, בעל החנות כן לקח את זה.

הוא מוכר בעצמו או מוכר למי שמוכר בצורה עקיפה.

כסף - הם עושים על זה.

ממש לא אכפת לו "להתקפל" ולתת לך "בחינם" אם תבוא אליו, אבל הוא מוכר עוד 100 כאלו לאנשים יותר ביישנים ממך.

אגב, אני לא הייתי מגיב באיפוק על כזה דבר.

(ולא מעניין אותי יבואן שמיבואן, או המחיר ה"זול" שהוא "קמבן" לי לכאורה)

פורסם

מישהו אשכרה משתמש בקופסא הזאת ולוקח את הפאנל איתו? :roll:

מה אני אמור לעשות עם הפאנל במסיבה או בפאב? לתלות על הצוואר כתכשיט?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כן, תתפלא.

מה גם שברגע שאתה מתלונן על גניבת הרדיו, לפי הפוליסה אתה צריך להראות לחברה את הפאנל אם כי אני לא יודע אם זה פרקטי או לא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תמיד יש מישהי עם תיק.

בד"כ אנשים עם רכבים מליסנג לא שולפים את הפנל,מי שחשוב לו שיהיה HU שהוא יחזור כן שולף.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

גם אם אני זור קאותו מיתחת למושב או שם אותו במגירה או בכל מקום אחר ברכב עדיף שיהיה עם קופסא של ישרט

פורסם
כן, תתפלא.

מה גם שברגע שאתה מתלונן על גניבת הרדיו, לפי הפוליסה אתה צריך להראות לחברה את הפאנל אם כי אני לא יודע אם זה פרקטי או לא.

לרוב האנשים בפורום הזה יש, עד כמה שאני מבין, מערכת ב(עשרות) אלפי שקלים. אתה בטוח שכולם דואגים להוסיף את המערכת הזאת לפוליסת הביטוח ולשלם את הפרמייה המוגדלת?

מה שאני מנסה להגיד זה שהפיצוי שתקבל מחברת הביטוח על רדיו שנגנב הוא אפסי לעומת ערך המערכת שאצלך ברכב. זה לא מה שיעשה לך את ההבדל במקרה של, חלילה, פריצה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בד"כ פאנל נראה לעין הוא גורם משיכה מספר אחד. זה הדבר הראשון שקורץ וכנראה גם הכי קל לשלוף אותו. כלומר פאנל שהושאר הוא עילה טובה לפריצה. יש אזורים שאני ממליץ גם לאנשי הליסינג הנכבדים להוציא את הפאנל ואפילו להחביא אותו ברכב - ולו רק למען לחסוך את הסידורים אצל הזגג למחרת, לא עלינו.

אני לא חושב שיצרן כלשהו ינסה לחסוך על הקופסא של הפאנל ומסכים עם גל - בעלי החנויות מספחים את זה לעצמם ובמידה ואתה עקשן אז מוכנים לוותר לך ו"עושים לך טובה", מחזירים לך מה ששייך לך ושילמת עליו. ככה הם גם עושים עוד כמה ג'ובות מהצד. זה דומה למה שקורה לכל מיני כבלים ספייר שמגיעים עם חומרת מחשבים כגון לוחות אם טובים. מתקינים לך רק מה שאתה צריך - ואת השאר למכירה. למשל כבל IDE ספייר, עוד 20 שקל לבעל העסק הישר. נתקלתי בתופעה זו מספר פעמים.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

מדהים כמה שיראלים יכולים להיות תחמנים וחמדנים אפילו אם זה כמה שקלים.(טוב נו כמה שקלים פה כמה שקלים שם ואיזה עוזי מעפן עושה קופה על כלום)

לפי דעתי@!!@

כל מי שיודע לכתוב באנגלית ברמה מכובדת, צריך להרים את הכפפה, אפשרי גם שכמה אנשים יעשו את זה, ויכתבו מכתב לפיוניר עצמה! אני בטוח שיש להם אימייל לפניות הלקוחות שלהם. ולהגיד להם שקנית מכשיר כזה וכזה דגם כזה וכזה בעיר X ארץ Y

ולשאול אותם למה לא קיבלת קופסה כמו שחברים שלך קיבלו כשקנו לפני כמה שנים, או אפשר להיות חמוד ולהגיד למה חברים שלי שקנו איזה eagleroad או זבל סיני אחר, למה הם קיבלו פאנל ואני לא? יעני באימייל הראשון לצאת מסכנים כאלה כאילו כל העולם קרס, ואז האימייל תגובה יהיה שלום לקוח נכבד בלה בלה בלה אנחנו מאוד מצטערים שלא קיבלת תקופסה אבל הרדיו דיסקים שלנו כולם יוצאים עם פאנל, הבן אדם שמייצג אותנו בישראל הוא עוזי רדיו, אנחנו נברר מה קורה.

ואז תראו את החור של עוזי גדל וגדל כשהמנהל של פיוניר יכנס באמא שלו.

וכולם יהיו שמחים:) טרלהלה.

בהצלחה.

עריכה: אל תתעצלו, צריך לעצור את זה או שעוזיל'ה יתפוס תחת יותר מדיי. (הצעד הבא יהיה השלט בטח)

תעדכנו.

פורסם

ברכב הקודם שלי (וגם ברכב שלפניו) היו לי מערכות מאוד יקרות (יחסית).

אם הייתי יוצא למקום שבו אני בלי תיק ולאף אחד אין תיק - הייתי משאיר את הפאנל בבית ונוסע בלי מוזיקה.

ערב אחד בלי מוזיקה שווה לי שלא יפרצו לי לאוטו.

כל אחד והשיקול שלו.

היום כבר אין לי את הבעייה הזו - יש לי מערכת מקורית שגם ככה אין לאף אחד שום דבר לעשות איתה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

--עידכון קל--

פניתי אל יבואן פיוניר לא בשביל לקבל שירות מהם אלא לקבל תשובה בתור נציגי פיוניר בישראל.

התשובה שנימסרה לי הינה שכל מכשיר שיוצא ממפעלי פיוניר מגיע עם קופסא לפאנל מקורית של פיוניר.

אם קניתי מחנות אשר מקבלת את מוצריה מהיבואת הייתי מקבל שירות לגבי סוגיה זו.

לכן הפנו אותי לקבל את הקופסא מהחנות.

---------------------------

השאלה שלי: חנות, שהוא מייבא מכשירים איך זה עובד ? הוא קונה ישירות מפיוניר או שהוא קונה מכשיר בחנות מחול ועושה יבוא ?

מי נותן ו אישור ליבוא ?

אני לא מיתכוון לצלצל שוב לחנות (אני כבר לא צריך את הקופסא) אני רוצה לטפל בתופעה כי זה מרתיח.

פורסם

ייבוא סדיר מאושר ע"י משרד האוצר אם אני לא טועה. כמובן שאפשר גם פשוט לקנות ארגז מאיפשהו בחו"ל, לשלם מכס (או לא) ולהביא ארצה. זה נקרא ייבוא אישי.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

סוני 300GT- מכשיר של חבר , נקנה בת"א,

הגיע פנל ארוז בניילון "פצפצים" , לא היה אפילו סימן של קופסה לפנל.

מעניין אם מישהו לקח את הקופסה לפנל וארז את הפנל בניילון:?: .

ZZR

• תוכן חדש...