Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב משפחתי בעיקר לנסיעות בין עירוניות,

חשוב לי שיהיה אמין וחסכוני (דלק, מוסך) ובכלל לא משנה לי ביצועים/נוחות.

בגלל שיש לנו ילדה עם אופציה להרחבה בקרוב, מכוניות מיני כמו פונטו או פיאסטה לא באות בחשבון.

המליצו לי על בלנו, אפלאוז או 323. אם יש למישהו המלצה על אחת מהן או אפילו משהו אחר- סבבה.

יום טוב!

פורסם
האחזקה של הפולו לא קצת יקרה?

יש פה הרבה דעות שהיא יקרה, ראה לדוגמא ת'רד שנפתח לאחרונה בנוגע להחלפת רצוע(ו)ת טיימינג (מסתבר שיש לה 2 או משהו בסגנון)

שעולה בסביבות 2000 שקל.

אגב שאלה בקשר לפולו, יש גרסאת V16 100Hp אוטומטית בשנתונים 2000-2001 ?

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

אתה מחפש אוטומטית או הילוכים?

לא חשבו נוחות? מה הכוונה?

כמה חסכוני אתה רוצה? הרכבים שציינת הם עם מנועים בנפח של לא פחות מ- 1.6. חוץ מזה יש משמעות להיות הרכב אוטומטי או עם גיר רגיל לעניין הוצאות הדלק והביטוח.

בעיקרון הרכבים שציינת הם אמינים יחסית. ה- 323 (המרובעת) היא רכב אמין חסר יומרות, חזק יחסית ויש לו שוק טוב.

האפלאוז נחשבת לאמינה מאוד וזאת בלבד שאתה קונה רכב לא ישן מידי. עם זאת, תא הנוסעים אפרורי למדיי ואין שום חדוות נהיגה ברכב כמו גם כיעורו הכללי של הרכב.

הבלאנו היא שעטנז של רכב מיני עם תא מטען, פחות אמינה ממה שחושבים, עם טיפולים יותר יקרים מבין 3 המכוניות שציינת.

כל אחת מהמכוניות הללו היא בחירה סבירה, אם כי בנאלית לדעתי.

פורסם

מניסיון עם ה323 המרובעת אני יכול להמליץ לך אחרי 7 שנים שיש לנו את האוטו {96 GLX}

אוטו אמין מאוד 7 שנים תקלה אחת - צינור אוויר קרוע {100 שקל } ,

הגה מאוד מתקשר {כן כן .. } , נעים לנהיגה יש לו גם חימום למושבים :lol: , אישית באמת שניסיתי

עכשיו לחשוב כמה דקות ולא מצאתי חסרונות רציניים חוץ מזה שבמהירויות גבוהות{150+} ההגה קל מידי ...

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

מניסיון אישי שלי הבאלנו אמינה מאוד, האפלאוז יכולה לגלות אמינות נמוכה במידה ולא השתמשו בנוזל קירור.

במידה ואתה מוכן לקנות גם גיר ידני האופציות הבאות מאוד אטרקטיביות :306, קסרה, מגאן, פולו 4 דלתות , כולן פשוטות לאחזקה, זולות ואמינות.

פורסם
אתה מחפש אוטומטית או הילוכים?

לא חשבו נוחות? מה הכוונה?

אם אני מחפש חסכון, זה אומר שכנראה אני מחפש הילוכים..

מבחינת נוחות- תביא לי קופסאת פח שתגיע ממקום למקום, בלי עצירות במוסך בדרך

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא נראה לי שלג'סטי או לסיריון יכנסו 2 עגלות..

שווה לי לבדוק אולי גם פיאט בראבה? או שמגרש החניה שלה הוא ליד המוסך?

פורסם

ב-K30 לא חסרות משפחתיות גדולות יחסית ולא רק מאזדה 323

טיוטה קורולה , מיצובישי סופר לנסר ניסאן אלמרה סובארו אימפרזה ועוד בעיקרון היפניות המשפחתיות האלה למינהן יהו אמינות מאוד חסכוניות פשוטות וזולות להחזקה

• תוכן חדש...