Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

יש לי היום ברכב HU של JVC עם קומפוננט ו- 6X9 של Dregstar.

זרוק לי מגבר 2 ערוצים פשוט בבית וחשבתי לחבר אותו למערכת באוטו.

קודם כל, אם הבנתי נכון, כדאי לחבר אותו לקומפוננט, לפני הקרוסאובר.

דבר שני, אמלי באוטו המצבר נמצא מתחת למושב הנהג. לכן התכנון שלי הוא לחבר גם את הפלוס וגם את המינוס של המגבר ישירות למצבר (כמובן עם פיוז על הפלוס). האם צריכה להיות בעיה עם חיבור כזה או שהוא בכלל עדיף?

דבר נוסף, לגבי החיבור עצמו - 2 RCA מהHU לכניסה למגבר + חיבור הכבלים של הרמקולים למגבר במקום ל HU + פלוס ומינוס למצבר + כבר Remote מהמערכת. שכחתי משהו?

דבר אחרון, אם למישהו יש נסיון בהתקנת מגבר בלנדרובר דיפנדר, אני אשמח לשמוע על הצעות למיקום. האם יכולה להיות בעיה למקם את המגבר בצמוד למצבר?

תודה

גלעד

פורסם

אתה יכול לראות ע"י חיפוש באתר רעיונות למיקום של מגברים בקשר לעוד שאלה ששאלת אז

החיבור מתבצע ככה יש לך טעות קטנה קצת אתה צריך לחבר מהקוטב של הפלוס של המצבר לפלוס של המגבר אבל את המינוס מהמגבר אתה צריך לחבר לגוף הרכב (שאסי)כל גוף הרכב הוא בעצם המינוס רק תשייף טוב טוב את האיזור שאתה תיקדח את הקבל של המינוס - הארכה אליו שיהיה לו מוליכות גבוהה כי הצבע שיש על הפח לא מאפשר מוליכות גבוהה

וה remote מתחבר בין הכניסה שלו במגבר לבין הרדיו דיסק

ובקשר להצעות לדיפנדר נראה לי הקישור כבר אדבר בעד עצמו

http://autosound.co.il/soundstorm/gallery/6/1.html

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

את הגלריה בסאונדסטורם אני כבר מכיר בעל פה :D רק שלי אין כאלה כסאות מאחור שאני יכול לשים מתחתם את המגבר...

מכיוון שהמגבר שלי יהיה מאד קרוב למצבר, חשבתי כבר לחבר את המינוס ישירות למצבר במקום לגוף של הרכב (שבסוף גם הוא מתחבר למצבר) ולהימנע מעוד חור מיותר באוטו המחורר שלי.

גלעד

פורסם

אם אין לך אופציה אז תחבר איך שאמרת

ותיזהר שמרוב חורים המגבר לא יעבור שטיפה באחד מהטיולי שטח :wink:

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

האמת שיש לי אופציה לחבר לאחד החורים הקיימים :D , אבל לא עדיף לתת מינוס ישיר מהמצבר וככה להבטיח חיבור מיטבי?

גלעד

• תוכן חדש...