Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני אוהב לראות כתבות כאלה, מרוב שזה אירוני שככה הבכירים בממשלה שלנו נראים - זה הורג אותי מצחוק :roll::lol:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

בדיוק צפיתי בכתבה וחיפשתי מישהו שיפתח שירשור על זה.

צריך להוציא אותו להורג.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

יש לי הרבה שאלות לגבי פעילות המתנדבים האלו - אבל בכל מקרה משוטר מס' 1 הייתי מצפה ציות לחוקים בסיסיים.

ואם הוא לא מציית לתמרור עצור הוא כנראה באמת לא מבין - אפילו אחרי עשרות שנים במשטרה - מה הן עבירות המסוכנות באמת.

וזה עצוב - כי אנשים כאלו קובעים עבור כל המדינה מדיניות של בטיחות בדרכים ושל אכיפה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מה יש ? על דו"ח זילר שמעתם ? אז מה בדיוק אתם מצפים מהמשטרה אם חלק גדול מהקצונה הבכירה שלה מעלימה עיין מעזרה הניתנת לעבריינים

אתם זוכרים את הבלתי מושחתים (הסרט על השוטרים בשיקגו) אולי גם אנחנו צריכים , הבעיה שלנו שאצלנו זה המשטרה הפרקליטות בית המשפט (בייניש מעורבת קצת מימיה בפרקליטות ) הפוליטיקאים ומי לא

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

ועל זה נאמר "נאה דורש נאה מקיים"...

בושה שבעל משרה כזו (לשעבר) לא מציית לחוקים הבסיסיים שהוא עצמו היה ממונה על אכיפתם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
בדיוק צפיתי בכתבה וחיפשתי מישהו שיפתח שירשור על זה.

צריך להוציא אותו להורג.

את פותח השרושור:-( או את הדימוס??

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
את פותח השרושור:-( או את הדימוס??

:lol:

וברצינות:

על אף שלטעמי אמורים לחול נורמות ברמה מסויימת גם על קציני משטרה בכירים בדימוס, הרי שבסופו של יום, ברגע שהוא מסיים את תפקידו, פורש והופך להיות אזרח מן השורה, נעלמת הילת המלאך שאמורה להיות מעל ראשו והוא אינו חייב לשמש דוגמא למופת באותה הרמה כפי שמצופה ממנו בעת שהוא ממלא את תפקידו. בענייננו, המדובר בעבירת תנועה ולא בעבירה ממניין העבירות שמצופה מבכיר בדימוס שלא יבצע ולכן לדעתי אין הצדקה במקרה זה לזעוק / לעשות רעש (אני מדגיש: אינני מקטין ראש בשל העובדה כי מדובר בעבירת תנועה, אלא בשל העובדה כי לדעתי אין מדובר בעבירה אשר מצופה מבכיר בדימוס שלא יעבור עליה).

פורסם

אתה חושב שכשהוא היה בתפקיד הוא לא היה מבצע עבירות תנועה ?

אם עכשיו הוא זורק גם כשהוא היה בתפקיד הוא היה זורק.

:lol:

וברצינות:

על אף שלטעמי אמורים לחול נורמות ברמה מסויימת גם על קציני משטרה בכירים בדימוס, הרי שבסופו של יום, ברגע שהוא מסיים את תפקידו, פורש והופך להיות אזרח מן השורה, נעלמת הילת המלאך שאמורה להיות מעל ראשו והוא אינו חייב לשמש דוגמא למופת באותה הרמה כפי שמצופה ממנו בעת שהוא ממלא את תפקידו. בענייננו, המדובר בעבירת תנועה ולא בעבירה ממניין העבירות שמצופה מבכיר בדימוס שלא יבצע ולכן לדעתי אין הצדקה במקרה זה לזעוק / לעשות רעש (אני מדגיש: אינני מקטין ראש בשל העובדה כי מדובר בעבירת תנועה, אלא בשל העובדה כי לדעתי אין מדובר בעבירה אשר מצופה מבכיר בדימוס שלא יעבור עליה).

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
אתה חושב שכשהוא היה בתפקיד הוא לא היה מבצע עבירות תנועה ?

אם עכשיו הוא זורק גם כשהוא היה בתפקיד הוא היה זורק.

אני לא יודע אם הוא זורק כעת והאם הוא זרק בעבר (למרות שזה בהחלט יתכן וניתן להניח כך) אך לקבוע בהתבסס על עבירת תנועה אחת שהוא זרק בעבר בעת מילוי תפקידו זו קפיצה רחוקה מידי.

• תוכן חדש...