Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני כמה כמה ימים המד טמפ' עלה מעל הנורמה.

מיד לאחר המתנה של 20 דק' ובדיקה של הנוזל קירור במיכל עיבוי מסתבר כי חסר נוזל קירור. המפלס נימצא קצת מתחת למינימום.

מלאתי נוזל קירור של פרסטון(השלמתי את החסר עד למקסימום). מאז מפלס הנוזל קירור נשאר זהה(הרכב עבר בכמה ימים האלו כ150 ק"מ).

יש לציין שתמיד נעשת בדיקה של מפלס הנוזלים ותמיד הנוזל קירור היה במקסימום ולא איבד נוזל בכלל.

ורק בזמן ההתחממות הקלה באופן מסתורי נעלם נוזל קירור.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לא ממש שמתי לב. זה היה בבוקר שיש תנועה עד 50 קמ"ש, עמידה קצרה ונסיעה.

אם מדובר בתרמוסטט, לאן נעלמו המים? ואיך זה שמאז שהוספתי, הטמפ' תקינה והכל נראה תקין כמו שהיה לפני כן.

פורסם

גם לי קרה לפני כמה ימים ,יכול להיות בגלל שהנוזל מתכווץ .... ( היה קצר קר בזמן האחרון )

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

זה בתנאי שיש לך מים במע' ,לא ?

ואם הנוזל מיועד לכאלו טמפ' מדוע הוא התאדה מהמע' ? דרך הפקק ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לחבר שלום,

ראשית כל שלול בעיה של קירור: וודא שהתרמוסטט נפתח עם הגעת המנוע לטמפ' עבודה ע"י זה שכאשר המנוע חם תיגע בזהירות בשני הצינורות העבים שמחוברים לרדיאטור- וודא ששניהם חמים באותה מידה. מעבר לזה הנח למנוע לעבוד כשהרכב עומד ובדוק שמאוורר המנוע מתחיל להסתובב לאחר זמן מה שהמנוע הגיע לטמפ' עבודה.

אם הבדיקות הנ"ל תקינות יכול להיות שמהפעם האחרונה שבדקת נעלמו מים ולכן המנוע התחמם, אם כי לא נראה לי שבגלל שנוזל הקירור הגיע למינימום המנוע התחמם, זה לא אמור לקרות לעניות דעתי. המשך לעקוב באדיקות אחר תופעת התחממות היתר וכל וודא כל יום לפני נסיעה שהמפלס לא יורד. בדר"כ ארוע של התחממות לא מופיע סתם כך באופן חד-פעמי ונעלם לא.

פורסם

את הצינורות לא בדקתי כי קשה קצת לבדוק את הצינור התחתון יש הרבה דברים שמפריעים.

בדקתי שהרכב מגיע לטמפ' עבודה ואז המאוורר נידלק.

הרכב כמו שאמרתי, נוסע כל יום כ 60 קילומטרים ומאז שהוספתי נוזל לפני כמה ימים המפלס נשאר בידיוק אותו דבר.

כמו שציינתי לפחות פעם בשבועיים/שלוש בדקתי נוזלים ומאז שהרכב עבר החלפת נוזל קירור (כשנה+) המפלס תמיד היה על מקסימום ולא ירד בכלל.

מה שגם לי מוזר שהמנוע התחיל להתחמם כאשר במיכל עיבוי יש קצת מתחת למינימום. עד כמה שאני מבין, בטח המהנדסים לקחו עוד הרבה רזרבה. ז"א שגם אם זה יהיה מתחת למינימום המנוע לא אמור להתחמם.

יתכן ששנה שלמה היה תקוע אוויר במערכת(לא נוקז טוב) ולכן קרה המיקרה של התחממות וגם נהיה חוסר של נוזל קירור?

עוד פרט ששחכתי להוסיף שאולי יהיה חשוב. ברגע שנידלקה הנורה האדומה שהמים רותחים(לא הגיע למקסימום), הם התקררו מהר וחזרו לטמפ' עבודה.

• תוכן חדש...