Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו של קלריון 856

מגבר סאונד סטרים 5 ערוצים

וקומפוננט של קליף דיזיין מהסדרה הכי גבוהה

השאלה היא למה אני לא שומע בס כמו שצריך מהוופרים של הקומפוננט שמושקעים אצלי בדלתות מקדימה??

אני לא מתכוון לבס כמו של 6*9 או של הסאב אלא לבס מינימלי כי לא שומעים את הוופר כמעט בכלל...

המגבר נמצא על היי פאס ביציאה של הקומפוננט אם זה משנה...

פורסם

שאלת "תם": אם המגבר נמצא על היי פאס, זה אומר שרק הצלילים הגבוהים עוברים, לא???

מה תדר החיתוך של המגבר?

כיצד מחוברת המערכת כולה? האם הקומפוננט מחובר על 2 ערוצים או בחיבור בי אמפ (2 ערוצים למיד-בס ו-2 לטוויטרים)?

פורסם

כמו מעלי כתב. המגבר ב HIGH PASS זאת אומרת שרק צלילים גבוהים עוברים מעל החיתוך שנבחר. המלצתי תעביר ל FULL PASS ותחתוך את התדר בין 80 ל 60 HZ לקומפוננט.

פורסם

אני אנסה לראות מה יקרה אם אני יעבור ל full

עכשיו אני נמצא על hpf והגברתי את הבאס בוסט לאותה היציאה מ 0 ל 5 דציבל ושומעים באס בוופרים.

פורסם

זה לא משנה.

תחפש על HPF. ומה זה אומר.

ותחזור אלינו. איך מכווון הרדיו דיסק.

על מה מכוון המגבר (ולא רק HPF.) גם על כמה HZ. הוא נמצא.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
ביקרון מידים של קומפוננט לא אמורים להוציא בס מי שסם קומפוננט צריך סאב להשלמת תדרים...

ככה אני חושב...

תבצע חיפוש, אתה תמצא המון מידע. ואתה תראה שאתה טועה.

לא מדוייק.

הקומפוננט צריך להוציא בס מסויים.

את הקומפוננט צריך לחתוך בין 60HZ ל 120HZ. תלוי ביכולות של האלמנט.

ומה לעשות שחלק מהבס צריך להגיע מהקומפוננט. אחרת כל הבמה תימשך אחורה!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם
אני אנסה לראות מה יקרה אם אני יעבור ל full

עכשיו אני נמצא על hpf והגברתי את הבאס בוסט לאותה היציאה מ 0 ל 5 דציבל ושומעים באס בוופרים.

אל תגביר את הבס בוסט. יש מקרים שאם הבס בוסט גבוה מידיי הוא הורס את המידים, וחבל. תעשה מה שהמליצו לך פה לעבור ל-FULL.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הוא צריך להשאר על HPF ולחתוך על 60 או 80 או 120 לפי היכולת של הקומפוננט.

אני לא מכיר את החברה ולא את הדגם אבל אני מניח שאם הוא הסדרה הכי גבוהה אז הוא יכול לרדת נמוך.

תבדוק על כמה הרץ הקומפוננטים מכוונים.

אם יש לך קרוס אובר בHU תחתוך משם זה יותר מדוייק מהמגבר. ואת המגבר תשים על FULL .

אם אין לך אז תשאר על היי פאס ותסובב את הפוטנציומטר שכתוב עליו FREQ ימינה עד שתשמע מספיק באס בשבילך.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

לפני שהוא הורס את הסט.

שיחזור. (שיעשה מאמץ) וילך לרכב שלו ויסתכל על הכיוונים ויחזור.

• תוכן חדש...