Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להסביר לי בבקשה וחוץ מזה האם ההשקעה כספיץ (לא גדולה) בפונטו דור 2 (המכונה לפי מיטב ידיעתי "ספייס") עדיפה מאשר קניה של פונטו דור 1?

תודה לעוזרים :wink:

פורסם

פונטו דור 2 שונה מאוד מפונטו דור 1, למעשה רכב אחר לגמרי, ולא "מתיחת פנים" לדגם הישן.

המרכב תוכנן מחדש, הוא ובטיחותי יותר. בפונטו דור 2 יש גיר אוטומטי רציף. בדור ראשון אין גיר אוטומטי בכלל.

בדור 2 הגה כוח חשמלי לעומת הגה כוח (לא קיים בכל הגירסאות ) הידראולי רגיל בדור ראשון.

מנועים דומים עם עידכונים קלים, מנוע 1.1 55 כ"ס לא קיים יותר בדור 2, 75 הפך ל 80, 60 נשאר כמו שהיה.

כרית אוויר לנוסע בדור 2 לא נראית כתוספת בהרכבה מקומית.

לטעמי האישי דור 2 נראה טוב יותר ומודרני בהרבה.

לשאלתך-רכב זה לא השקעה. זה הוצאה.

אתה יכול להוציא 35-40 אלף ש"ח - קנה דור 2.

אם אתה יכול להוציא פחות מזה (החל מ 10 אלף ש"ח) - קנה דור 1

פורסם

קודם כל תודה על התשובה המפורטת !!

אז ככה אני מחפש ידנית אבל ההתלבטות היא או מסוף שנות הדור ה-1 או מתחילת הדור ה-2 (מהשכרה יצא יותר זול) ?

נניח שאני לא אמצא...

בסכום של: 40- 35 כבר אפשר למצוא פג'ו 206(ידנית 99) שלפי מיטב ידיעתי עדיפה לא(יש ליד הבית שלי למכירה) ?

פורסם

ידידי, אף אחד כאן לא יגיד לך, מה כדאי לך ומה לא, מבחינה כספית. הכסף, שאתה מוציא, הוא שלך, ולא של אף אחד אחר.

אתה חושב, ש 206 שנת 99 עדיפה על פונטו שנת 2001- 2002 - קנה אותה.

מהשכרה תמיד יותר זול. כמו בכל דבר אחר בחיים על זול משלמים בסופו של דבר.

לדעתי, למרות תכנון חדש בטיחות משופרת ושאר היתרונות, עדיפה דור ראשון פרטית שמורה על דור שני 2001 מהשכרה באותו מחיר.

אין דבר כזה "לא תמצא". פונטו היא רכב נפוץ מאוד, גם דור ראשון וגם דור שני, באתר יד2 יש מאות מודעות למכירה של פונטו.

פורסם

Buki, אתה מטעה.

ה-85 (16 שסת') של ה-MK1

הפך ל-80 (גם כן 16 שסת') ב-MK2.

למיטב זכרוני,

ל-MK1 הייתה גרסת "סלקטה" אוט'.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בקשר למנוע 85 שהפך ל 80 אתה צודק, טעות שלי.

לגבי סלקטה - היה קיים דגם סלקטה לפנטו דור ראשון.

ראיתי אחת כזאות במוסך מרכזי ברמת החייל לפני שנים.

אבל היבואן נמנע מלשווק אותה בארץ באופן סדיר, כנראה לאחר הניסיון המר עם אונו סלקטה.

• תוכן חדש...