Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל, כן עברת על המהירות המותרת. (אני לא מכיר ממש את כביש 4, אבל אני מניח שהמהירות המותרת המקסימלית שם היא 90).

זה בסדר,המהירות המותרת שם היא לא כל כך מציאותית והמשטרה מודעת לכך.

גם שוטר עם לייזר לא יבזבז את זמנו על נהג שנסע אפילו 115 קמ"ש (כבר קרא לי פעמיים).

כמו שנאמר כאן,המצלמות נכנסות לפעולה בסביבות 120 קמ"ש.

אם הן היו עובדות לפי המהירות המותרת,הפלאש היה נשרף אחרי שעתיים.

sagir:

נקלעתי לאותו מצב לפני שבועיים,רק שאצלי הרכב שטס היה בלאנו,אני גם לא יודע ולא סומך על שיקול דעת המשטרה (בכל זאת התמונה כוללת קליאו ספורט ובלאנו :? ).

נקווה לטוב...

מה יש ליפניות האלה?,ממש מכונות אדרנלין :shock:

פורסם

מה יש ליפניות האלה?,ממש מכונות אדרנלין :shock:

סתם נסיעה על 120-130 לא מנפיקה שום אדרנלין אצלי ביפנית...

לעומת זאת נסיעה על 110-115 כשיש סיכוי מסויים לשוטר עם לייזר (איילון בלילה מאוחר, ריק מתנועה) מזרימה את ההורמון הנ"ל יופי-טופי...

בקיצור, It's all in your head

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
קודם כל, כן עברת על המהירות המותרת. (אני לא מכיר ממש את כביש 4, אבל אני מניח שהמהירות המותרת המקסימלית שם היא 90).

הדו"ח פסול)

גם אם המהירות המותרת הייתה 90 והוא היה נוסע 95 לא היו מצלמים אותו

• תוכן חדש...