Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שלום כולם?? אני גיא ותהיתי אם אפשר לקבל כמה עצות: דעתכם בקשר לשתי אפשרויות שונות למערכת לאוטו ואם תוכלו לעזור לי לבחור והלחליט בן השניים:

1. מגבר 6 ערוצים אינפיניטי או jbl gto 755.6 ויחד איתו אחוריים של jbl 937 ומורל דוטק (יד שניה) מקדימה ועוד סאב כלשהו...

2. להשקיע במורל דוטק חדשים ובמגבר 4 יציאות טוב (אפשר לקבל דוג' מומלצת???) ולשכוח מאחוריים (כמו שהרבה מציעים פה ) ועוד סאב כלשהו ( למישהו יש לתת לי דוג' לסאב טוב)

אשמח לקבל ממכם תשובה ותודה רבה מראש. גיא

p.s גל, סלח לי על הטרטור

i assure u all iwill have asound system.. eventually

פורסם

עדיף את האופציה השניה אבל השאלה המרכזית היא מה אתה מחפש? מערכת איכותית(מדוייקת) או עוצמה? ומה ההתקציב?

פורסם

האמת היא שבערך חצי חצי כלומר העוצמה חשובה לי מאוד והאיכות קצת פחות אבל עדיין משהו איכותי ולא זבל...

פורסם

חחח בילבלתי אותכם קצת... קוראים לי גיא.

לגבי התקציב אני מקווה לא לחרוג מ4000 (שואף לפחות...) יש לי כבר hu פיוניר p780mp

האוטו הוא קורולה שנת 93' וסוג המוסיקה (אני קצת מפחד אחרי הוויכוחים שראיתי באיזה ת'רד ) הוא בעיקר טראנס ומוסיקה שחורה... אה ולגבי יד שניה מסתייג אבל מוכן לשקול.

כל המלצה תתקבל בברכה

גיא.

פורסם

דבר אחד בטוח,מקדימה תקנה פוקאל V2 מתאים לסגנון שלך!

את הJBL יש לאבא שלי באוטו והוא עובד יפה יפה מרים לו מורל דוטק פיוניר6X9 ועוד סאב!

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

כן.... זהו סט כמו כל הסטים של פוקאל עם מיד חזק וטוויטר חד, הולך טוב עם סוג המוסיקה הזאת.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...