Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין ברמקול 4" לסיאט איביזה (בדש)

יש לי כמה אופציות שנראות לי בנתיים שמעתי רק את זה והוא לא רע בכלל

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=127639

יש את הסדרה היותר גבוהה שלהם ובפחות כסף רק שמהכרות שלי עם 6X9 לסדרת BOLT יש יותר מיד

מישהו שמע את הרמקול הזה?

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479534

עוד אופציה שאני לא מכיר בכלל זה הרמקול הזה

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130338

מה הייתם לוקחים?

תודה,

ליאור

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

כמו שאני עונה לכולם:

הייתי לוקח את מה שנשמע לי הכי טוב, או את מה שאני יודע שיש לו אופי שהכי מתאים לי.

ואם בכל זאת חשובה לך דעתי, אני הייתי מוותר על אופציית הפלאנט אודיו.

סתם חברה שעשו לה "הייפ" כאן...

לייטנינג אודיו טובים, שמעתי את הרוקפורד המקביל והיה תענוג.

פורסם

כמו שנכתב כבר ויותר מפעם אחת, לא תשים לב להבדל באיכות בין 4" שעולה 100 לאחד שעולה 400 לאחד שעולה 1,000 ש"ח יותר. 4" הוא רמקול מאוד מוגבל מבחינה טכנית.

אהבת את הלייטנינג? מצויין. קח אותו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב ירדתי מהפלנט אודיו

הסיכוי שלי למצוא את הסטרייק בתצוגה הוא אפסי לכן שאלתי אם מישהוא שמע אותו.

מניסיון שלי עם 6X9 בסדרת סטרייק הרמקול יורד מאוד נמוך בבס ועולה מאוד גבוהה בטרבל

בצורה מציקה אפילו

השאלה איך מתנהג ה4"?

פורסם

אני בזמנו שמעתי את הפייז CXS 4 והוא היה רמקול מעולה.

נשמע כמו 5.25 לפחות , המון כח , וטוייטר מעולה פשוט . הייתי דיי המום שרמקול כזה קטן עשה את זה.

הוא קומפוננט 2 WAY .

אם אתה לא מתכונן להוציא המון כסף ואתה לא רוצה קומפוננט רגיל אלא 2WAY אז זה הפתרון שלך לדעתי .

גם הלייטנינג סבבה לגמריי. לדעתי טוויטר הרבה פחות טוב ושוב לא קומפוננט .

and that's all I have 2 say about that...

פורסם
טוויטר 4 אינץ' נורמלי עולה מלא כסף.

הייתי ממליץ לך על אלה : http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=MX102&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=405

או על אלה - http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=TXS44&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=405

רמקולים חזקים, זולים ומספקים

מר וונדום היקר.

אם אתה לא מבין אל תגיב.

הכוונה לא הייתה לטויטר של 4 אינץ' אלא לרמקול עם טוייטר של 4 אינץ.

גם הקאדנס וגם המק אודיו מיוצרים בסין , רמקולים מאוד מאוד מאוד פשוטים .

אין פה השוואה בכלל בין מה שאני המלצתי לבין זה.

פורסם

מר וונדום הזה לפני כמה זמן ביקש עזרה בלמצוא רמקול 4אינץ לרכב שלו עד עכשיו נראה לי שהוא עדיין חולם על הקומפוננט של פייל! ופתאום הוא ממליץ על רמקולים 4 אינץ איזה בדיחה זאת!!

פורסם

שמע אני לא ירד לרמה שלך ושאלה היה לך ניסיון איתם ?

לי היה והם על הפנים! אם הייתה ממליץ על המק השני כמו שאני המלצתי לך סבבה אבל נתת 2 רמקולים שבאותו שניה שהוא יחבר למגבר ישרפו במקום!

פורסם

עדכון:

לאחר התייעצות עם אוטופרט הזמנתי את LIGHTNING audio STRIKE 4"

מקווה שאני לא אתאכזב.

הכלל שלי בדרך כלל לא שמעתי לא קונה במקרה הזה חרגתי מכמה סיבות:

1. הרמקול למכונית של אבי, כך שהטעם שלי לא משחק פה תפקיד.

2. קשה למצוא רמקולים 4" שניתן לשמוע בתצוגה או ברכב בכלל.

3. מניסיון עם LIGHNING AUDIO עוד לא שמעתי רמקול לא מוצלח שלהם לדעתי הם תמורה מצויינת לכסף.

לגבי הפייז שמעתי את הקומפוננט, רמקול טוב אבל לא לטעמי.

אני יעדכן אתכם אחרי ההתקנה.

פורסם
כמו שנכתב כבר ויותר מפעם אחת, לא תשים לב להבדל באיכות בין 4" שעולה 100 לאחד שעולה 400 לאחד שעולה 1,000 ש"ח יותר. 4" הוא רמקול מאוד מוגבל מבחינה טכנית.

אהבת את הלייטנינג? מצויין. קח אותו.

איתמר.

לא מסכים איתך בזה איתמר.

אם תיקח פולס קואקסיאלי - הטוויטר שלו הוא בעצם הTW1

לעומת זאת אם תיקח אינטגרה אוביישן - הטוויטר שלו הוא בעצם MT22

אתה בא לאמר לי שאין הבדל בין טוויטר מרוח ועדין לבין טוויטר מדוייק חד וחזק?

וגם בוא ניקח שני סט קומפוננטים 4 אינטש לדוגמא - הראשון הוא הMIK הישן שהיה לי שהמיד שלו מאופיין ב"חוסר מיד מוחלט"

לעומת מידבאס 4 אינטש של סרווין למשל שיש לו מיד מובהק מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

4" שמתפקד כ all range לא ישמע טוב ולא משנה כמה איכותי הוא יהיה. 4" היא מין ברירת מחדל זוועתית רק כדי שיצרן הרכב יצא ידי חובה. שטח הפנים הקטן מאוד של הרמקול מגביל אותו. שימוש בדרייבר 4" איכותי כמיד בלבד - מצויין.

מאחר ומרבית המיקומים שלהם ברכב הזויים לחלוטין כמו בדש כלפי הרצפה אני לא רואה כל סיבה להשקיע בהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם זה אני מסכים - בתחום הנמוך ממה שמוגדר כמיד רמקול כזה לא מסוגל לתפקד נכון.

אבל עדיין ישנו הבדל עצום בין רמקול 4 אינטש סביר לרמקול 4 אינטש טוב - מה שרשמת היה כוללני מידי.

היה לי סט קומפוננט של MIK דגם 4020 אם אני לא טועה - חתכתי אותו מאוד גבוה ב250 הרץ - אבל לא היה לי בכלל מיד כי הרמקול היה - מה לעשות - דראעק!

זה לא היה קורה אם הייתי משתמש בסט קומפוננט דוטק 4 אינטש!

בכל מקרה הבהרת את הנקודה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפותח השרשור, התחדשתי לאחרונה ברמקולים האלה: Soundstream XTS4.0 80W RMS במחיר טוב (היו אחרונים בסטוק). סאונד בהחלט לא רע!, אבל נראה לי שדורשים הגברה קטנה מעבר ל HU ע"מ לנצל אותם טוב, מכיוון שה 6*9 מאחור (JBL) קצת גונבים את ההצגה.... ולא חשבתי לשים מגבר בכלל:wink: נראה מה נעשה...:-) .

קישור לרמקולים: http://www.soundstream.com/speakers-xstream.htm

פיאט 124 - רק החלודה יכלה על האוטו הזה...

• תוכן חדש...