Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
.

לגבי "בחו"ל יש אוטובוסים על חשמל" - זה נקרא Tram, נוסע על פסים וכמעט כל התחבורה (כלומר, מי שלא רוכב על אופניים) בתוך ערים כמו אמסטרדם והאג מתנהלת באמצעותם.

מכיוון שאני נמצא שם די הרבה, שאלתי את עצמי למה לא עושים את זה בישראל.

לדעתי, בישראל זה לא יעבוד.

בהולנד נהגי המכוניות מקפידים לא לעמוד על פסי ה Tram (וצפצופים עצבניים כאשר בטעות נעמדתי על הפסים הבהירו לי את זה).

בישראל עם שתיים וחצי מסילות רכבת, רכבים נתקעים על הפסים ויש תאונות.

יש גם אוטובוסים חשמליים שלא נוסעים על פסים אלא על אספלט וניזנים מכבלי מתח גבוה שתלויים מעל הכביש.

הם מאד שכיחים במזרח אירופה.

פורסם

ראש מנוע צודק, צירפתי תמונה בהודעתי הקודמת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לדעתי, בישראל זה לא יעבוד.

בהולנד נהגי המכוניות מקפידים לא לעמוד על פסי ה Tram (וצפצופים עצבניים כאשר בטעות נעמדתי על הפסים הבהירו לי את זה).

בישראל עם שתיים וחצי מסילות רכבת, רכבים נתקעים על הפסים ויש תאונות.

בעיר שגדלתי בה ה-TRAM נפוץ מאוד, והנהגים הישראלים פשוט מלאכים לעומת הנהגים שם. ומקרים שנהג עוצר את האוטו על פסי ה-TRAM, נועל אותו (איך לא?) והולך לקנות אספקה חודשית של סיגריות ובירה, אז המקרים האלה שכיחים שם עד מאוד. ועדיין איכשהו הכל עובד. מקסימום, גוררים את החוצפן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...