Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להגיב, לדחוף, לעצור, לטפוח על השכם, לשים לי כפה, לעודד, לחדש, לרמוז, לצחוק, לבכות וכ"ו

אני חושב דיי ברצינות להחליף את ה206 שלי לאלפא ספיידר 98' 97' ...

חברה תגיבו בבקשה זה חשוב לי לשמוע מה יש לכם להגיד.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
להגיב, לדחוף, לעצור, לטפוח על השכם, לשים לי כפה, לעודד, לחדש, לרמוז, לצחוק, לבכות וכ"ו

תגובה :

כ"כ הרבה זמן חיפשת 206 , שיגעת את כולנו בעשרות שרשורים ושאלות.

אתה כבר רוצה למכור? :?

פורסם

תגובה :

כ"כ הרבה זמן חיפשת 206 , שיגעת את כולנו בעשרות שרשורים ושאלות.

אתה כבר רוצה למכור? :?

חפשתי שיגעתי ז**נתי את המוח ואני לא מתחבר אליה כמו שצריך אין לי הקליק הזה (ראה ערך יותם)

פורסם
חפשתי שיגעתי ז**נתי את המוח ואני לא מתחבר אליה כמו שצריך אין לי הקליק הזה (ראה ערך יותם)

טוב , לגיטימי ...אין מה לעשות..

בכל אופן , למצוא מישהו שיהיה מוכן למכור לך אלפא ספיידר/GTV במחיר מחירון זאת משימה כמעט בלתי אפשרית.

פורסם

ולמצוא אחת, זה דרישה קצת יותר בלתי אפשרית...בייחוד כשמדובר בספיידר ולא ב-GTV.

אגב, אתה מתכוון למנוע 2.0 טורבו? או 3.0 V6 24V ?

פורסם

שלושה מנועים:

2.0TS - הטווין ספארק החביב והטוב. שימושי, נעים, קצת קטן על המשקל של האוטו.

2.0TB - ה- V6 טורבו של אלפא בנפח 2 ליטר. חזק.

3.0 - V6 בשרני, יעיל ואלפיסטי להפליא. יקר לתחזוקה, אבל אוטודלתא יכולים לגרום לחיים להראות נהדרים עם המנוע הזה :D

מה בעצם אתה רוצה לדעת על האוטו?

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
שלושה מנועים:

2.0TS - הטווין ספארק החביב והטוב. שימושי, נעים, קצת קטן על המשקל של האוטו.

2.0TB - ה- V6 טורבו של אלפא בנפח 2 ליטר. חזק.

3.0 - V6 בשרני, יעיל ואלפיסטי להפליא. יקר לתחזוקה, אבל אוטודלתא יכולים לגרום לחיים להראות נהדרים עם המנוע הזה :D

מה בעצם אתה רוצה לדעת על האוטו?

האמת לא ידעתי שיש טווין ספארק וגם V6 טורבו :oops:

הטווין ספארק הכי מעניין אותי אפילו שהוא לא הכי ביצועיסטי.

מעניין אותי לשמוע קודם כל על הנתונים שלו (T.spark) וגם של הטורבו (סתם מעניין אותי) ה3.0 נשמע יקר משמעותית (להחזקה) אז עליו אני לא מדבר.

איך האיכות חומרים ? איך האיכות נסיעה ? מושב אחורי קיים\לא קיים - ואם קיים האם הוא מתאים לבני אנוש ?

חוצמיזה אני רוצה לדעת כמה קשה למצוא אחת כזאת - נכון זה לא נוסחה בדוקה אבל כמה חתיכות (תרתי משמע) יש פה בארץ ?

Audi רשם "ולא ב-GTV ..." מה ההבדל ?

וכל מה שיש לכם להוסיף ששכחתי.

אני מודה על העזרה,

דניאל

פורסם

אוודי כתב ספיידר ולא GTV ההבדל ספיידר היא הגרסה הפתוחה הGTV היא הגירסה

הסגורה \קופה

אם אתה רוצה את הסגורה (GTV) ובטעות כתבת ספיידר הייתי שוקל גם את הפיאט קופה

האחות הכמעט זהה. גם מדהימה למרות שאין לה את הסמל של אלפא

אם אתה רוצה את הספיידר חשוב שתדע שלרכב פתוח המחיר לביטוח יקר יותר

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

הסגורה \קופה

באם מדובר באותם מכלולים אז אני מדבר גם על הGTV אבל אם אני ימצא ספיידר אז מה טוב ...

ובקשר לפיאט - המחיר שונה לגמרי.

פורסם

הסגורה \קופה

באם מדובר באותם מכלולים אז אני מדבר גם על הGTV אבל אם אני ימצא ספיידר אז מה טוב ...

ובקשר לפיאט - המחיר שונה לגמרי.

כמה דברים:

ראשית אתה צריך להבין מראש למה אתה נכנס: אלפא רומיאו (ולא משנה בכלל איזה !) זה רכב י-ק-ר לאחזקה. כל פיפס קטן (וסביר להניח שיהיו *כמה* פיפסים כאלה :wink: ) עולה הרבה כסף. זמינות החלפים לא משהו ומקצועיות המוסכים בארץ בעייתית (אלא אם אתה מטפל במרכזי, שם יודעים מה הם עושים, בד"כ...).

שנית, אם כבר החלטת שאתה מתאים לאלפא :wink: , על הספיידר הייתי מוותר - ביטוח למכוניות גג פתוח בישראל הוא י-ק-ר (שמת לב למנטרה חוזרת כאן ? :roll: ).

ושלישית (אם שרדת את השניים הראשונים :wink: ), הייתי מתמקד בחיפוש אחרי GTV 2.0TS . הטורבו בעייתיות יותר לפי מיטב הבנתי וה3 ליטר מופלא, אבל ישחט אותך בהוצאות תדלוק (נראה לך שתוכל להפסיק למעוך את המצערת כשיש לך מלפנים קונצ'רטו כזה ?! :twisted: )

תתחדש :!:

או שלא.... :lol:

פורסם

קצת מידע -

מנוע ה- TS החביב מפיק 150 כ"ס ב- 6200 סל"ד, ו- 19.1 קג"מ ב- 4000. למרות הנתונים הגבוהים לתקופתו - הוא גם מאד גמיש תודות לתזמון שסתומים משתנה.

סה"כ מדובר במכונית חביבה מאד, מהנה, כיפית, פוזאיסטית (אבל לא יותר מדי ביצועיסטית)

הבעיה - עלויות -

כאשר מתקלקל משהו או אפילו מתבלה משהו באופן סביר - אתה עלול למצוא עצמך עם חור עמוק בכיס.

ואני עוד לא מדבר על ביטוח...

ואם אין לך רצון לתקן דברים קטנים בעצמך - עשה טובה לכולם ועזוב את הרעיון. אצלי באלפא התקלקלו רק לאחרונה סוכך שמש (!) ומפסק חלונות חשמל. אם אתה לא מתכוון לנסות לסדר דברים קטנים כאלה בעצמך - תכין הרבה זמן למוסכים והרבה כסף.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
קצת מידע -

מנוע ה- TS החביב מפיק 150 כ"ס ב- 6200 סל"ד, ו- 19.1 קג"מ ב- 4000. למרות הנתונים הגבוהים לתקופתו - הוא גם מאד גמיש תודות לתזמון שסתומים משתנה.

סה"כ מדובר במכונית חביבה מאד, מהנה, כיפית, פוזאיסטית (אבל לא יותר מדי ביצועיסטית)

הבעיה - עלויות -

כאשר מתקלקל משהו או אפילו מתבלה משהו באופן סביר - אתה עלול למצוא עצמך עם חור עמוק בכיס.

ואם אין לך רצון לתקן דברים קטנים בעצמך - עשה טובה לכולם ועזוב את הרעיון. אצלי באלפא התקלקלו רק לאחרונה סוכך שמש (!) ומפסק חלונות חשמל. אם אתה לא מתכוון לנסות לסדר דברים קטנים כאלה בעצמך - תכין הרבה זמן למוסכים והרבה כסף.

אני כן מתכוון לתקן לבד אני פשוט שואל לפני בכדי לא לעשות נזק...

Taliko מה שהתכוונתי מלכתחילה היה GTV ולא ספיידר (נכון רשמתי ספיידר זאת היית טעות), בקשר לכסף אין לי הוצעות חוץ מהרכב ואם אני יעבוד ( :roll: )

פורסם
קצת מידע -

הבעיה - עלויות -

Taliko מה שהתכוונתי מלכתחילה היה GTV ולא ספיידר (נכון רשמתי ספיידר זאת היית טעות), בקשר לכסף אין לי הוצעות חוץ מהרכב ואם אני יעבוד ( :roll: )

לא נכנס לך לכיס - רק הבהרתי לך שלא מדובר כאן ב"עסק" זול, רק בגלל שמחיר הרכב זול.

פורסם
קצת מידע -

הבעיה - עלויות -

לא נכנס לך לכיס - רק הבהרתי לך שלא מדובר כאן ב"עסק" זול, רק בגלל שמחיר הרכב זול.

GoT U :)

• תוכן חדש...