Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא: נקנו זוג מושבים , מושבים עם מסילות והכל, המסילות שונות מאלו שהיו על המושב המקורי (רוחב, אורך של המסילות עצמן ומובן מאליו שגם רוחב ואורך בין הברגים שונה לגמרי.

הוצע לי לעשות פלטה ממתכת אשר כפי שהבנתי תתחבר לתושבות הרכב (תושבות המושב) ואליה יתחבר המושב.

החורים שיחברו בין הפלטה לתושבות ברכב יהיו ללא הברגה (מידות לפי המושב הישן), הלאה המושב ישב על הפלטה, החורים בפלטה למושב החדש יהיו עם הברגה + אם הבורג יצא מלמטה ינעלו מהצד השני (לאחר שהבורג עובר את ההברגה).

אומים, ברגים יותר ארוכים, הברגה בחורים וכו' וכו' זאת לא בעיה :) השאלה היא האם זה נשמע הגיוני לעשות כזה דבר?

כמו כן אם כבר הדבר יעשה אז להכין פלטה מאלומניום או ברזל? (עובי כס''מ).

הגיוני? יש עוד הצעות?

וד''א הרוחק של המסילות זו מזו:

מושבים ישנים: רוחב בצד הפנימי 38 ס''מ בין חורי ההברגה, אורך 30 ס''מ בין הברגים בצד הפנימי.

מושבים חדשים: רוחב בצד הפנימי 29.5 ס''מ בין חורי ההברגה, אורך 24.5 ס''מ בין הברגים בצד הפנימי.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לדעתי שתי האפשרויות הם פלטה מתאמת כמו שהצאת או יצירת תבריגים חדישים ברצפת הרכב במיקומים הנכונים.

אבל כל מקרה לגופו, צריך לבדוק עם מסגר כמו שהציא רפי היקר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יצירת התבריגים מסובכת מדי ולא עולה לי משהו בראש את האמת... כמו כן תהיה בעיה עם יצירת תבריגים כי התושבות ברכב הן מעל לרצפה, מוגביות. המסילות החדות גם ברוחב שונה זו מזו וגם קצרות יותר אז אם כבר זה ריתוך תבריגים וזה כבר מוגזם.

השאלה היחידה היא האם הפלטה שתהיה כס''מ יבעובי לא תפגע בשום צורה בתנוחת הישיבה?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מצטרף להמלצתו של רפי גש לאיגור הבחור אומן ומתעסק בהתקנות קשות של ספסלים וכסאות

לאיזה רכב שייכים הכסאות החדשים והאם יש אופציה להחלפה?

לאלפא ישנם מספר כסאות מוגבל אך רוחב המסילות מתפרש על מספר דגמים כולל הgtv 1996 קורת האורך מפריעה לכסא רחב להכנס עד לגובה רצפת הרכב ,אגב מה קרה לכסאות המקוריים אני זוכר שהם יפים מאוד עם משענת ראש שבמרכזה ישנה רשת ,הריפוד בגוון שחור עם נקודות ירוקות

יגאל

פורסם

יגאל המושבים המקוריים בהחלט יפים, מצב היום הדרדר, שיפוץ יסודי יעלה כ 2-3 אלף.

הרכב שלי עובר מקצה שיפורים של המתלים, אם היה מדובר בקלאסי אז הייתי משפץ את הישנים, כאן מדובר בספורטיבי בלבד לכן הם מוחלפים בזוג אלה:

http://img342.imageshack.us/img342/6027/pics085no3.jpg

http://img261.imageshack.us/img261/7546/pics086te9.jpg

זה הכל.

בהחלט אגש שהמזומנים יראו זמנים יותר טובים...

כרגע עדיין עובד על רצפת הרכב ופנים הרכב בכללי.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...