Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

לפני כיומיים אחותי קנתה ג'אסטי שנת 91, מנוע 1.2, הרכב היה במקור 1.0 ליטר.

היום הרכב נכנס לטיפול עקב גימגומים שעל פניו נראו כמו בעיות הצתה.

המכונאי אמר שאין פלטינות ברכב, ושעשו איזה קומבינה עם המפלג, טיפל ברכב כרגיל - פלאגים, פילטרים, שמן.

הרכב מגםגם בדיוק כמו שהוא נכנס לטיפול, אין כל שינוי, כיצד אני יכול לזהות אם יש פלטינות או אין פלטינות והאם זוהי הבעיה? (אני יכול רק להניח)

היכן הן ממוקמות? ואיך נראות.

תודה רבה, ארז.

פורסם
לילה טוב,

לפני כיומיים אחותי קנתה ג'אסטי שנת 91, מנוע 1.2, הרכב היה במקור 1.0 ליטר.

היום הרכב נכנס לטיפול עקב גימגומים שעל פניו נראו כמו בעיות הצתה.

המכונאי אמר שאין פלטינות ברכב, ושעשו איזה קומבינה עם המפלג, טיפל ברכב כרגיל - פלאגים, פילטרים, שמן.

הרכב מגםגם בדיוק כמו שהוא נכנס לטיפול, אין כל שינוי, כיצד אני יכול לזהות אם יש פלטינות או אין פלטינות והאם זוהי הבעיה? (אני יכול רק להניח)

היכן הן ממוקמות? ואיך נראות.

תודה רבה, ארז.

שלום

המכונאי מבלבל את המוח!!!

אמנם עשו שינוי במפלג אבל יש פלטינה מה שעשו זה דבר פשוט אין ברירה.

מקצרים את ציר המפלג ומרכיבים אותו מסובב בה 180 מעלות כמו כן נעשו עוד שינוים כדאי להתאים מנוע 1200 בימקום 1000 שזה מבורך.

אגב אם נכון הדבר והרכיבו מפלג אלקטרוני הרכב יזייף כי יש בעיה בהתאמה שלהם ולא ניתן להגיע למצב שניתן לכון הצתה וחייבים להרכיב מפלג אים פלטינה .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

היום הרכב נלקח למוסך אחר, פורק המפלג, אכן ישנה פלטינה (סוף סוף למדתי איך היא נראית), היא היתה חדשה אך שרופה לאחר נסיעה של כ15 דקות.

קניתי חדשה והמכונאי הרכיב, בנוסף הורכב כבל חדש (בפעם השניה), נבדקה טעינה, כוון קצת הקרבורטור עם מכשיר גזים וסל"ד סרק, כרגע הרכב נוסע מצויין, השאלה היא, למה נשרפה הפלטינה החדשה הקודמת.

פורסם

ארז כתב: "השאלה היא, למה נשרפה הפלטינה החדשה הקודמת".

פלטינה חדשה נשרפת מהר משלושה סיבות,כיוון לא נכון,קבל דפוק או שלא הוחלף יחד עם הפלטינות,טעינת יתר.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אז שלושת הדברים שציינת נבדקו/הוחלפו שוב (היום) מול העיניים שלי, מה שלא קרה אתמול, אתמול לא הייתי ליד האוטו כשהיה בטיפול.

• תוכן חדש...