Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על באקטים של OMP COBRA SPARCO...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע ב"ה(בעזרת הכסף) אני מביא כיסאות של OMP

והשאלה היא האם אתם חושבים שזה נוח?

הזווית של המשענת גב לא ישרה מידי?!?

או שכנראה שצריך להתרגל...

אלעד.

נינג'ה לבנה!

פורסם
השבוע ב"ה(בעזרת הכסף) אני מביא כיסאות של OMP

והשאלה היא האם אתם חושבים שזה נוח?

הזווית של המשענת גב לא ישרה מידי?!?

או שכנראה שצריך להתרגל...

אלעד.

זה תלוי איזה באקט אתה רוכש ומה המבנה שלו

אתה מתכוון ל-omp eco ?

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

אני חושב שאתה צריך להחליף רכב אם אתה רוצה כיסאות כאלה

אני גם חושב שהסימלון עם ה 80 כ"ס לא "מרשים" במיוחד

אני עוד חושב שלצאת ברייס ממפגש לא מראה שאתה "בוגר"

גם לי היה רכב ראשון וגם אני עשיתי שטויות וביזבזתי כסף על שטויות

ומה זה קשור לבאקטים ?

תחשוב לבד

מקווה שתבין את דברי ולא תיעלב

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

סליחה, אבל זה נשמע לי הדבר הכי מטומטם שיכול להיות!!! להכניס באקטים לרכב רגיל? כדי לך להיוועץ ברופא.. זאת סטייה חריגה.. אבל מי אני שאומר לך את זה... תעשה מה שאתה רוצה.

חוץ מזה, גם לי בא להתלהב קצת במפגש, (למרות שזה הרכב השני שלי) אבל אני פשוט מתבייש!!!!!! לא רק בגלל שהמכונית שלי חלשה ביחס לשאר (אני כמעט בטוח שאף אחד לא שם לב אלי בכלל ולא זיהה אותי שם), יש מכוניות מדהימות אפילו חלשות יותר משלי (למשל החיפשויות, ואני לא צוחק - אני מצפה שהחיפושיות המושקעות יקבלו הרבה יותר ריספקט מה-205 הרגילה שלי!!!).. יש לי פשוט רכב לא מיוחד (ובאקטים לא יהפכו אותו לכזה) בגרוש ולא שווה התייחסות בכלל.. סה"כ כלי תחבורה ושום דבר מעבר לזה.. אומנם ניתן להנות איתו והוא גם יכול משהו, אבל להתלהב? ולשים באקטים? פחחחחחח! ויחד עם זאת אני משוכנע שאני אוהב את הרכב שלי לא פחות משאתה אוהב את שלך.. אבל קצת שפיות!

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

נמאס מהמשפחתיות עם הבאקטים כמו ה306 הלבנה 5 דלתות עם הילד הקטן וכו ... אבל ברצינות קצת אחי ...

תחשוב הכי פשוט ... באקטים זה דבר שאתה פשוט לא צריך ברכב ... ראסמי אם הרכב שלך ויש לך את הכסף להשקיע בבקטים ... הייתי ממשיך לחסוך ומחליף באמת לRSI ... אני מאמין שתהנה הרבה יותר ותרגיש שהכסף שלך הושקע כראוי וכל שיפור מישם יתן לך פידבק חזרה הרבה יותר משמעותי לנהיגה מאשר להשקיע על רכב שבשורה התחתונה עד שלא תשים סכום כסף נכבד לא יהיה יותר ממיני משפחתית ידנית.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

באקט זה לא נוח.זה אוחז.

אם יש לך מכונית סטנדרטית (או תחת גדול) למה לך ללכת על באקט? מחירו של זוג איכותי יגיע לכ5000 ש"ח-לא כדאי לך לעשות דברים אחרים עם הכסף?!

תמתין קצת,תחסוך,תקנה משהו יותר ספורטיבי - ואז תשקיע.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
נמאס מהמשפחתיות עם הבאקטים כמו ה306 הלבנה 5 דלתות עם הילד הקטן וכו ... אבל ברצינות קצת אחי ...

תחשוב הכי פשוט ... באקטים זה דבר שאתה פשוט לא צריך ברכב ... ראסמי אם הרכב שלך ויש לך את הכסף להשקיע בבקטים ... הייתי ממשיך לחסוך ומחליף באמת לRSI ... אני מאמין שתהנה הרבה יותר ותרגיש שהכסף שלך הושקע כראוי וכל שיפור מישם יתן לך פידבק חזרה הרבה יותר משמעותי לנהיגה מאשר להשקיע על רכב שבשורה התחתונה עד שלא תשים סכום כסף נכבד לא יהיה יותר ממיני משפחתית ידנית.

יאללה ליביו - אני ואתה קונים ביחד באקטים ללאנטיס?

יהיה הנחה על 2 לאנטיס עם באקט??

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אני לא מבין מה אכפת לכם בכלל מה הבן אדם עושה..

יש לו כסף, שיבזבז אותו על מה שהוא רוצה.. אפילו אם זה ממש ממש אבל ממש מטומטם.

שאל אם זה נח?

לא. וכן זווית המשענת ישרה..

אדם

פורסם

כנראה שאסור לרשום פה שום הודעה בקשר לשיפורים!

מכל דבר אתם עושים צחוק!

אני לא מנסה לחקות אף אחד :!:

אני עושה מה שאני אוהב ואני אוהב את מה שאני עושה

אני לא שם על אף אחד.

אלעד.

נינג'ה לבנה!

• תוכן חדש...