Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיים כזה דבר לרכב?

לדוגמא, אם אני רוצה לחבר למערכת במקביל גם את ה-HU וגם מכשיר ניווט וגם מחשב כף יד וגם נגן חיצוני... האם קיים מכשיר שיאפשר לחבר את כולם במקביל ולאפשר שליטה על עוצמת השמע של כל אחד מהרכיבים?

תודה,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

אני חושב שברגע שיש לך מחשב כף יד, שיש לו GPS ונגן בתוכו אתה פותר לעצמך את הבעיה.

יש לי את המיו 168RS, יש לי בו GPS, הוא גם מחשב כף יד וגם יכול להיות בתור נגן (שים בו כרטיס של גיגה - ואתה מוסדר)..

כמובן שלחבר את המחשב אתה צריך מתאם מ 2.5מ"מ ל 3.5מ"מ - ומשם כבל 3.5מ"מ ל 2 RCA.

לגבי שליטה אני יודע בפיונירים מסויימים יש לך את המתאם IPOD שאולי יכול להתאים..

תחכה לתשובה של אנשים מבינים ממני, שיהיה בצלחה!

פורסם

לא בדיוק. המצב שלי קצת מורכב.

• יש לי HU מצויין אבל ישן שאינו מאפשר כניסת AUX.
  • יש לי טלפון/מחשב כף יד עם נפח מוגבל ולכן אני רוצה לחבר את יציאת האוזנייה שלו למערכת לצורך שמיעת המתקשרים (מעין דיבורית) אך לא לשימוש לצורך ניגון.
  • יש לי מכשיר ניווט יעודי (מיו 310) שהייתי שמח לחבר אותו גם למערכת. (אני יכול לנווט גם מהטלפון אבל זה מצריך קניית אנטנת בלוטות' ולא בא לי להוציא כסף בהתחשב בזה שיש לי חלופה בדמות המיו).
  • יש לי נגן 40GB שהייתי רוצה לחבר גם כן.

אם תהיה לי אפשרות לחבר את כולם במקביל זה יהיה ממש נחמד.

אם היה לי ידע כלשהו באלקטרוניקה, אני בטוח שניתן היה לבנות מרכזיה כזאת עם פוטנציומטרים לווליום של כל כניסה בנפרד... אבל אין לי ידע כזה (בטח לא מעשי, אולי רק קצת תיאורטי).

ממתין לתגובות נוספות.

תודה,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

• תוכן חדש...