Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אומר, שהבעייה הזו לא הייתה בקיץ, וגם אינה קיימת בכל ימי החורף - רק באלו שקרים וגשומים בצורה מפחידה.

בימים כאלו, חום המנוע נמצא מתחת לטמפ' העבודה הנורמלית שלו, ונוצר מצב שכשאני נוסע ומשלב את המצמד לכמה שניות האוטו נכבה, לאוטו לוקח כמה שניות להגיב לגז, וכשאני עומד במקום בהילוך סרק הטורים לא יציבים ויורדים לעיתים מתחת לטור המינימלי שבו הרכב נמצא בהילוך סרק ללא גז, במידה ואני לוחץ על דוושת הגז במצבים האלה (שאני עומד והטורים יורדים מתחת לטור הממוצע) הם ירדו עוד קצת, האוטו ירעד טיפה ואז משום מה המנוע נכבה, ונדלקות נורות האזהרה שמצביעות על מצבר ועל שמן.

יש לציין שהמצבר חדש, שמן יש במידה הנכונה.

כמו כן, הבעייה קיימת רק בימים ממש ממש קרים ולכן אני חושב שזה קשור לטמפ' ולכך שהמנוע לא מצליח לחמם את עצמו כמו שצריך בימים אלו.

אשמח אם תוכלו לעזור לי, שכן הבעייה מאוד מציקה לי בחורף מכיוון שבאיזור מגורי הימים הגשומים ממש קפואים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לדעתי זה נשמע כמו מנוע צעדים(יושב באיזור המצערת)אמור להיות בעל שש מגעים

בדרך כלל זאת המחלה שלהם (פולו איביזה גולף)קיים גם 4 מגעים ניתן להרכבה עצמית תבדוק מספר מגעים לפני הקניה. אם תחליט לא להרכיב לבד אמור לעלות לא יותר מ-150 ש"ח(עבודה).

לא מומלץ תחליפי רק של בוש בערך 800 ש"ח.

תפעיל מזגן על קירור ותראה עם הקירתוע מתחזק אם כן אז זה כמעט ודאי שזה בעיה במנוע צעדים.

ניתן לקחת מפירוק עד 300-400 ש"ח לשיקולך ולסיכונך

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

יש לבצע איתור תקלה בחיבור סקנר כשלב ראשון לאוטו, רצוי עת שהיא מופיעה אצל בעל מקצוע.

נקודות "רגישות" במנוע הזה וניהולו,

א' משאבת דלק.

ב' מפלג, מתג הול.

ג' חיישן טמפ'

יתכנו תקלות אחרות, במקרה כזה, יש לבצע הליך דיאגנוסטיקה מסודר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מכיוון שאני כבר לא יכול לערוך את ההודעה הקודמת, רציתי להוסיף -

שמתי לב עכשיו שהתכוונת למזגן על קירור, אצלי הקרטועים מתחילים להחמיר כשאני מפעיל מזגן על חום.

דיי קשה לי ללכת למוסך עם הבעייה הזו, משום שהיא לא קבועה ואין לי שום אינדיקציה לדעת מתי היא תתחיל שוב, לפעמים כשהיא מתחילה המוסכים כבר סגורים או שאני מחוץ לעיר - לכן רציתי להתייעץ איתכם כדי לקבל אבחון ראשוני ככל שאפשר כך שאוכל ללכת למוסך עם רעיון כללי של מקור הבעייה, אחרי הכל למרות שאני סומך על המוסכניק שלי לא בריא ללכת לאף מוסך ולהגיד "האוטו לא בסדר ואין לי מושג מה יש לו, תבדוק ותתקן".

DOESN'T WORK HARD

פורסם

תקלה דומה שהייתה לנו בפולו 1600 ידנית התבררה כתקלה בחישן חום שבמקרה שלנו היה צורך להתקין ברכב (המפעל 'חסך' ומסר מכוניות חדשות בלי החישן כי "לא צריך").

פורסם

אם ניסיון אני לא מתווכח אז אני מצטרף לדני זומרשטיין לבצע קודם במוסך בדיקה בחיבור למחשב

(רק בדיקה תעלה לך 100 ש"ח)

למרות שיש סיכויים רבים שהמחשב לא יגלה כלום אם באותו הזמן הרכב לא יקרטע(חוק מרפי)

ואז הלכו 100 ש"ח לפח.

תעדכן מה גילתה בסופו של דבר,

אני עדיין דבק שזהו מנוע צעדים.

(אם האוטו כבה לך גם באמצע נסיעה אז זה המפלג)

ואם אתה מאזור חיפה אני יכול לכוון אותך למקום שמתמחה במפלגים מצופי דלק משאבות דלק

כוהל וכו........ אבל הם לא נוגעים ברכב (זוהי מעין מעבדה)אתה מפרק מביא אליהם את החלק והם משפצים מתקנים וכו..

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

• ספונסר פורום
פורסם

אני חושב שיש לך בעיה בסליל ההצתה ,תגיד למוסך שיבדוק את זה.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

עדכון -

אתמול בבוקר, ניסיתי להניע את הרכב - כמעט ללא הצלחה.

הרכב היה מניע, ואלא אם הייתי נותן המון גז הוא היה נכבה באופן מיידי.

מכיוון שאני גר קרוב למוסך (עיר קטנה), נסעתי איתו לשם - הוא הביא אותי בנסיעה מכובדת עד שער המוסך, שם נכבה וסירב להניע שנית.

הוצאתי אותו משם היום בבוקר, הבעייה הייתה היא שנהרסו מזרקי הדלק במערכת ההצתה (injectors), הם הוחלפו לחדשים.

נזק - 400 ש"ח כולל עבודה. מחיר סביר?

אגב, תודה רבה לכולם על העזרה!

DOESN'T WORK HARD

• ספונסר פורום
פורסם
עדכון -

הוצאתי אותו משם היום בבוקר, הבעייה הייתה היא שנהרסו מזרקי הדלק במערכת ההצתה (injectors), הם הוחלפו לחדשים.

\quo

אתה בטוח במה שאתה כותב פה ,תבדוק את עצמך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...