Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי פיג'ו 309 ויש בה רדיו טייפ עכשיו יש לי רדיו דיסק שאני רוצה להרכיב באוטו.

עכשיו , אני רוצה לדעת איך אני ממיר את החיבור הישן שנמצא באוטו לחיבורים הדי חדשים שיש (אני מקווה להעלות תמונות שלהם בקרוב). בכל זאת אם מישהו יודע ויוכל להמליץ לי על דרך להחליף אותם אני אודה לו מאוד...

תודה ושבת שלום!!

פורסם

בסה"כ החלפת רדיו ברכב היא דבר פשוט ובסיסי למדי.

אבל בגלל שאתה מתעסק פה עם מערכת החשמל של הרכב זה עלול להיות מסוכן מאוד.

עצתי אליך היא לגשת למתקין, לשלם לו את מה שמגיע לו, לראות וללמוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני רוצה לדעת איך אני מרכיב רדיו דיסק בפיג'ו 309?

אתה שואל אותנו אם אתה רוצה להתקין ? תחליט לבד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יפה מאוד! החלטת לרכוש מערכת חדשה ל309 שלך!

עכשיו הדרך קצרה וצרופה צעדים קטנים בדרך להתקנה!

נתחיל בלמצוא מברג פיליפס פשוט (קצה +)

שנית נשיג דבק איזולירבנד לכסות חיבורים

וכן נצטייד גם בשיניים מצוחצחות לצורך חשיפת חוטים

החלק הענייני שבהתקנה

א' כל בהתקנת מערכת באוטו- החזר את מברג הפיליפס לארגז הכלים והוצא במקומו מברג רגיל (קצה -) הכנס את השרוול שסופק לך עם מכשיר הרדיודיסק ודחף כמה שיותר קצוות בשרוול כלפי פנים

ב' חבר את כל החוטים למקום והעזר בדרך בה היו מחוברים ברדיודיסק\טייפ הקודם העזר בשיניים ותן הידור ובודד את החלק החשוף שבחוטים עם האיזולירבנד בתנועות מעגליות.

(העזר שוב בשיניים בכדי לחתוך רצועה מהדבק)

ג' הכנס את הרדיודיסק למקומו והעזר ב2 לשוניות ברזל שסופקו עם השרוול בכדי לקבע אותו למקום!

ד' הכנס את מפתחות הרכב לסוויטש והזז עם כיוון השעון עד להשמע קליק יחיד מן הסוויטש.

ה' לחץ על כפתור ההדלקה של הרדיודיסק

ו' המשך לסובב את המפתח בתוך הסוויטש עד להשמע חרחור הסטרטר ונהמות המנוע הפועל

שלב הילוך וסע למחוז חפצך.

סיימנו!

כעת חזור על פעולה ו' עד ליום בו הרדיודיסק יפול ממקומו ואז פנה למתקין מורשה שיגבה ממך בסביבות ה50-100 שקלים חדשים ויתקין לך את הרדיודיסק כמו שצריך!

שים לב, ניתן גם לחסוך את הטרחה ולגשת מראש למתקין מורשה. אבל מה אנחנו גברים או לא?

פורסם
יפה מאוד! החלטת לרכוש מערכת חדשה ל309 שלך!

עכשיו הדרך קצרה וצרופה צעדים קטנים בדרך להתקנה!

נתחיל בלמצוא מברג פיליפס פשוט (קצה +)

שנית נשיג דבק איזולירבנד לכסות חיבורים

וכן נצטייד גם בשיניים מצוחצחות לצורך חשיפת חוטים , לא חבל לך על השיניים , שהטיפול יעלה לו כמו הפיג'ו שלו? :?

החלק הענייני שבהתקנה

א' כל בהתקנת מערכת באוטו- החזר את מברג הפיליפס לארגז הכלים והוצא במקומו מברג רגיל (קצה -) הכנס את השרוול שסופק לך עם מכשיר הרדיודיסק ודחף כמה שיותר קצוות בשרוול כלפי פנים

ב' חבר את כל החוטים למקום והעזר בדרך בה היו מחוברים ברדיודיסק\טייפ הקודם העזר בשיניים ותן הידור ובודד את החלק החשוף שבחוטים עם האיזולירבנד בתנועות מעגליות.

(העזר שוב בשיניים בכדי לחתוך רצועה מהדבק) בכל רדיו דיסק צבע החוטים שונה לכן תצטרך למצוא , את החוטים לקמרול ימין/שמאל אחורה/קדימה . השאר אותו דבר!

ג' הכנס את הרדיודיסק למקומו והעזר ב2 לשוניות ברזל שסופקו עם השרוול בכדי לקבע אותו למקום!

ד' הכנס את מפתחות הרכב לסוויטש והזז עם כיוון השעון עד להשמע קליק יחיד מן הסוויטש. בשלב הקודם ב' הוא צריך להחליט האם הוא רוצה שהסוויץ' יהיה קבוע או רק אחרי סוויץ' , לכן לא חושבים על זה אחרי שמכניסים את הרדיו דיסק! אלא ברגע שמחברים עם מנורת ביקורת תוכל למצוא + קבוע ו + אחרי סוויץ' ואז להחליט איך אתה רוצה את המערכת שלך .

ה' לחץ על כפתור ההדלקה של הרדיודיסק

ו' המשך לסובב את המפתח בתוך הסוויטש עד להשמע חרחור הסטרטר ונהמות המנוע הפועל

שלב הילוך וסע למחוז חפצך.

סיימנו!

כעת חזור על פעולה ו' עד ליום בו הרדיודיסק יפול ממקומו ואז פנה למתקין מורשה שיגבה ממך בסביבות ה50-100 שקלים חדשים ויתקין לך את הרדיודיסק כמו שצריך! הבעיה היא שהוא יכול לגרום נזק לרכיב , דבר שני : מה הטעם לעשות הכל לבד בידיעה מראש שהוא לא הכי טוב ואז לחכות עד שזה באמת יתקלקל ולסוע למתקין :?

שים לב, ניתן גם לחסוך את הטרחה ולגשת מראש למתקין מורשה. אבל מה אנחנו גברים או לא?

כמה שטיות בהודעה אחת! קטר עולה 10 שקלים בחנות ויכול להיות שימושי לעוד הרבה דברים במהלך החיים

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

• תוכן חדש...