Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בדיוק סוג הח@# שבד"כ קורה רק לי - גרמת לי להבין בדיוק למה עליי להתרחק מנושא התאורה הזאת!

אין קיצורי דרך...

there is no such thing as half way crook

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

זאת בהחלט אופציה מעניינת!

אני מקווה שלא אצטרך בסופו שלדבר

אני אבצע בדיקת עומס לרכב ואראה אם יש בזה צורך.

אני מקווה שהאלטרנטורים האלה מתאימים מבחינה פיזית להכנס לתוך המנוע של דגם 96.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוגי , לפי מעקבים שעשיתי אחרי האלטרנטורים שדומיניק איראגי מחזק, מצאתי שהאלטרנטורים שלו לא אמינים במיוחד

אדי

http://www.hoalternators.com

אם אתה ממש רוצה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ooooooooooooooooooooooooooooook

מה שרציתי זה לשאול שאלה - מה שקיבלתי זה המון תשובות טובות!

איתמר! - אני חושב שצריך להפוך את הת'רד הזה לחלק מהFAQ בנוגע לשדרוג מערכת החשמל ואלטרנטורים בפרט.

וצריך לאשפז את אלי(4 שעות בחדר סגור עם אוגי והרצאה מדוייקת על גלי קול)... אבל מה חדש בזה?

Pioneer TS-X150

פורסם

נראה לי שאוגי יודע "קצת" יותר ממה שהמדינה שלנו יכולה להכיל :)

אדי, הוא יכניס את המוח שלי לקליפינג , אני אתעוות, אתחמם , ובסוף אתקע :(

מה טוב בזה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כמו שאמרתי לך כבר קודם! יש עוד אפשרות לאשפוז - וזה להיות נעול בחדר 4 שעות ולשמוע את השיר "תמיד אשה" בביצוע ה"מדהים" והמקורי של פנינה רוזנבלום - אמנם אם במה מכוונת היטב וסאב וופר בכדי לשמוע את התחום הנמוך של הקול שלה (שהוא פחות או יותר סרט אימה בפני עצמו).

ונחזור לענייננו - אני שומר כרגיל, את הלינקים של אוגי

וגם את הלינק של אלי.

Pioneer TS-X150

פורסם

אולי ניר יועיל בטובו לרשום כאן מה הכתובת של הבחור שמחזק אלטרנטורים בפתח תקווה? נראה לי שחבל להזמין חתול בשק יקר מחו"ל כאשר אפשר לעשות זאת + אחריות בארץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ואחרי שניר יכתוב את זה כאן - באמת כדאי שזה כבר יופיע בFAQ

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...