Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לHU עד 2.5K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק פיוניר P9 המחיר הכי זול שלו זה בערך 800 דולר אז בארת בכלל הוא יעלה לא 2500 אלא 7500 לפחות!

ותוסיף לזה את הפרוססור התואם (שבלעדיו כל ה P9 לא שווה כלום) ותגיע לסכום גבוה הרבה יותר.

ב 2,500 ש"ח הייתי קונה את אחד ממומלצי הפורום: פיוניר 9650\ אלפיין 9855, 53,33,35

כולם יתנו לו את מה שהוא מחפש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היי יהודה תודה רבה ..

נרשמתי לאתר: סוניק אלקטרוניקס

עשיתי את שני השלבים הראשונים של ההזמנה ובשלב השלישי יש לי 3 אופציות לשלם:

Money order

Please be sure to make the check or money order in USD (United States Dollars). The check or money order must also have a United States Depositing Bank (Example: Bank of New York) included.

Western Union

Please send your payment to SONIC ELECTRONIX.You need to notify us once your payment is sent.

Wire transfer

For orders $500 or more. Please include an additional $25 for wire transfer fees incurred on our end.

באיזה מהן אתה ממליץ להשתמש וכיצד אני עושה זאת ? יש לי חשבון פעיל ב PAYPAL אם יש אפשרות דרך זה.. אשמח לקבל פירוט בעיניין.

בהערכה, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
היי יהודה תודה רבה ..

נרשמתי לאתר: סוניק אלקטרוניקס

עשיתי את שני השלבים הראשונים של ההזמנה ובשלב השלישי יש לי 3 אופציות לשלם:

Money order

Please be sure to make the check or money order in USD (United States Dollars). The check or money order must also have a United States Depositing Bank (Example: Bank of New York) included.דורש חשבון בנק באמריקה

Western Union

Please send your payment to SONIC ELECTRONIX.You need to notify us once your payment is sent.כול סניף דואר יש לו אפשרות לשלוח בווסטרן יוניון (דרך אגב אתה יכול לקבל בכול מקום בעולם כסף שנשלח כך)

Wire transfer

For orders $500 or more. Please include an additional $25 for wire transfer fees incurred on our end. הבנק שלך (לא צריך אמריקאי) מעביר את הכסף לחשבון שלהם , אבל זה דורש עמלה של 25 דולר

באיזה מהן אתה ממליץ להשתמש וכיצד אני עושה זאת ? יש לי חשבון פעיל ב PAYPAL אם יש אפשרות דרך זה.. אשמח לקבל פירוט בעיניין. , אנני חושב שהם יקבלו פיי פאל , וכדאי לך ליצור קשר עם פיי פאל לשאול את השאלות שלך , איך אתה משיג כתובת מאובטחת אם על ישראל הם לא עושים

בהערכה, אבי.

מקווה שעזרתי

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

תודה רבה יהודה, עזרת המון.

הזמנתי את המוצר באמצעות שרות הדואר ..

אני אקפוץ לדואר עכשיו לשלוח להם את הכסף.

אודיע לכם כשהמוצר יגיע.

תודה רבה על העזרה !

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

• תוכן חדש...