Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השופט לא אמר את זה, אבל אני כן.

אני בטוח שגם לך יצא לא פעם, לעצור על חנייה או על אדום לבן, רק כדי להעמיס משהו כבד לבגז' וישר לנסוע.

זאת לא סיבה להביא דו"ח.

פורסם

מסתבר שבת"א זאת תופעה נפוצה שהפקח עושה מארב על האוטו שלך כשאתה עוצר לפרוק\להעמיס.

עצוב שהתדרדרנו לשפלות כזאת

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

הביתי משפט טען שמגיע לה קנה על העבירה, אבל לא מגיע לה הקנס בגלל היתנהלות העיריה מולה

לכן לא ביטלו לה את הקנס ונתנו לה קנס סימלי

אם העיריה היתה מחזירה לה תשובה שלילית לגבי ביטול הקנס אז היא כן היתה צריכה לשלם אותו גם אם היא היתה דורשת דיון בבית משפט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני הבנתי שהיא תשלם את העשרה שקלים בנוסף לקנס,כדברי השופט,

לסיכומו של דבר אמר השופט, כי "מאחר ובית המשפט אינו יכול לבטל את הדו"ח, אני סבור שבנסיבות העניין יש להטיל על הנאשמת קנס סמלי ולכן אני גוזר עליה קנס בסך 10 שקלים".

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

זה אומר שהיא משלמת רק 10 שקל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חוק זה חוק.

לא משנה אם 5 דקות או 5 שעות.

אני מאמין שכולם ראו את הישראלי הממוצע רב עם הפקח.

"אבל אחי! אני רק מוריד את הילד פה ונוסע! באמאשלי!" והרי הוא שם כבר שעתיים.

הדבר היחיד שהיא צודקת זה שהעירייה באמת נפנפה אותה כי בטח לא חשבה שהיא תשלח את החשבונית. אבל מזה לעשות כזה סיפור?

פורסם

אותי דווקא יותר מעצבן ההתנהלות של הפקחים שם.. מה הרעיון בפקח שיעשה אמבוש?! הוא רואה שהיא עושה מעשה אסור ונגיד תוקעת את הכביש, אבל במקום לבוא אליה ולהגיד לה "סליחה, החניה פה אסורה", הוא מחכה שהיא תצא,שם לה דו"ח, מתווכח איתה.. - כל זאת כשהאוטו עדיין חוסם את המדרכה / כביש.

אז מה עשיתם פה??

סתם מניאקים שסוחטים כסף מהציבור עיריית ת"א.

לא מזמן שמעתי על עוד דוגמא כזו של חמדנות, עם שייקה לוי נדמה לי. הוא חנה על כחול לבן עם אוטו יוקרה, הפקחים זיהו שמדובר באוטו יוקרה ולכן גררו אותו בניגוד לחוק (כחול לבן) רק כי חשבו שבן אדם שנוהג באוטו כזה לא יתעסק בביטול הקנס והגרירה כי כבר יש לו מספיק כסף. חארות.

פורסם

לא מזמן שמעתי על עוד דוגמא כזו של חמדנות, עם שייקה לוי נדמה לי. הוא חנה על כחול לבן עם אוטו יוקרה, הפקחים זיהו שמדובר באוטו יוקרה ולכן גררו אותו בניגוד לחוק (כחול לבן) רק כי חשבו שבן אדם שנוהג באוטו כזה לא יתעסק בביטול הקנס והגרירה כי כבר יש לו מספיק כסף. חארות.

יש עמלות על קנס?

מה ז"א פקחים חמדנים? הם לא אלה שמקבלים את הכסף.

או שפקח שנותן הרבה דו"חות הוא פקח טוב יותר? אני בספק. אני חושב שהם פשוט פיתחו שיטת הגנה מול הציבור - עדיף לתת דו"ח ולברוח מאשר לשמוע איזה סיפור מהתחת למה אנשים חוסמים 3 נתיבים וחניית נכים.

• תוכן חדש...