Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ויסטה - למי כבר יש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך הגדיר את זה ארזארז בשרשור אחר?

"מזכיר לי את אלה שקונים טלפון סלולרי דור שלישי"...

הסיבה היחידה לקנות/להתקין ויסטה בחודשים הקרובים, היא פשוטה מאוד:

יפסיקו למכור את XP יחד עם מחשבים חדשים.

אין שום סיבה אחרת.

אף אחד לא זקוק לוויסטה כרגע.

אף אחד גם לא יהיה זקוק לוויסטה בעוד חצי שנה,

אבל זה לא משנה, כל מי שיקנה מחשב חדש בעוד חצי שנה יתקין ויסטה, כי זה הדבר היחיד שיהיה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אז למה לא להיות שם כבר עכשיו?

אגב, בעיות שנתקלתי בהם:

א. BSplayer לא מציג וידאו. נפתר דיי בקלות ע"י שינוי הרנדרינג.

ב. Acrobat reader לא מקבל גישה לתקיית הטמפ אז הוא לא מתקין. התקנתי Foxit במקום.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אני הכנתי מחיצה נפרדת כבר לפני עשרות שנים שבה אני משתמש לניסויים בלינוקס ועכשיו נעשה ניסוי בויסטה, מן הסתם המחיצה תמחק שוב אם הניסוי לא יצליח.

פורסם

אז למה לא להיות שם כבר עכשיו?

אגב, בעיות שנתקלתי בהם:

א. BSplayer לא מציג וידאו. נפתר דיי בקלות ע"י שינוי הרנדרינג.

ב. Acrobat reader לא מקבל גישה לתקיית הטמפ אז הוא לא מתקין. התקנתי Foxit במקום.

התשובה בגוף ההודעה...

חוץ מזה, כפי שנאמר מוקדם יותר בשרשור, אין שום יתרון WHATSOEVER ל-99 אחוזים

מהמשתמשים על פני XP, וכן קיים חיסרון משמעותי של צורך במחשב חזק יותר עם כמות זיכרון

גדולה יותר. כל הבלגן בשביל גרפיקה יפה(?) ? בחייאת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תשובות:

6000 זה ה-Build הסופי.

כל הגירסאות מ-Premium ומעלה (Ultimate היא הגרסה הגבוהה ביותר) חייבות 1GB זכרון כדי שכל ה-Features יעבדו, המערכת עובדת גם עם 512MB אך לא בצורה מיטבית.

העובדה שבמחשב זה או אחר עובד Feature מסויים או לא (למשל ממשק Aero) אינה מעידה על הכלל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

X64 לא יצא ב - RTM עד כמה שאני יודע .

הגרסא המדוברת יצאה מקבוצה בשם "BillGates" (כמה מקורי , אה ? ) - לא יצא לי לנסות , וגם לא הולך לנסות , עד שנקבל מוצר Retail .

לא מוכן להיות שפן נסיונות - מי שרוצה , שיקפוץ ויתלהב מלהיות ראשון - אני מעדיף לשמוע על הבעיות הקיימות ולא לחוות אותן .

פורסם

וולו, זה למה חיכיתי עד הRTM ועם הבטות ידעתי שאני מסיים תוך יום יומיים. חוץ מזה, אני מכיר עוד כ10 אנשים שהתקינו ומרוצים לחלוטין.

הבעיות הקיימות שאני שמעתי עליהן הן זניחות ונפתרו/יפתרו דיי מהר.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
X64 לא יצא ב - RTM עד כמה שאני יודע .

הגרסא המדוברת יצאה מקבוצה בשם "BillGates" (כמה מקורי , אה ? ) - לא יצא לי לנסות , וגם לא הולך לנסות , עד שנקבל מוצר Retail .

לא מוכן להיות שפן נסיונות - מי שרוצה , שיקפוץ ויתלהב מלהיות ראשון - אני מעדיף לשמוע על הבעיות הקיימות ולא לחוות אותן .

יצא גם יצא Build 6000

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אישפוז

יש לך את גרסה L?

שמעתי שפרצו שם את מקש הרדיאנים

אתה מקבל יותר כח במעלה הגרף.

• תוכן חדש...