Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם!

ברשותי פיג'ו 306 שנת 95 דגם XN מנוע 1400,

קניתי את האוטו באוגוסט 2006 (למי שזוכר פתחתי שרשור על האוטו באותה תקופה), וקניתי בסכום של 10,000 (בגלל בעיית שאסי שהאוטו עבר, למרות שלקחתי אותו לבדיקה במכון פרונט וקראו לזה: "מכת קצה ימינית קדמית" שבפועל לא קשורה לכלום ולא מזיקה לשום חלק בהיגוי וכדומה וכמובן זה מתוקן).

האוטו עבד הכל מצוין והכל טוב ויפה עד לפני שבועיים שגיליתי שיש לי חור בגודל של שקל! בבלוק מנוע והמים פשוט כמו מיזרקה מושפרצים החוצה, אני ואבא שלי קנינו את החומר ההוא שסותם (שכחתי את השם, כזו פלסטלינה שמחולקת לאפור-שחור, משחקים עם זה קצת עם היד ותוקעים על החור וזה מתייבש במשך כמה שעות). וסתמנו את החור, כמובן שזה לא עזר וכבר למחרת המים התחילו לנזול מתחת לחומר אבל בכמות יותר קטנה, שמנו עוד שכבה, לא עזר גם.

אז כרגע אני בדילמה , לא חשבתי מספיק ואמרתי: יאללה למכור תאוטו*** תאוטו = את האוטו *** , פירסמתי מודעה ביד2 (מי שרוצה לינק בפרטי), ובנתיים מתקשרים אלי בלי סוף וכבר קבעתי למחר בחיפה עם איזה אחד שיבוא יראה את האוטו למרות שאני ממש לא רוצה למכור תאוטו. *** תאוטו = את האוטו ***

בלי קשר היום מישהו אמר לי : למה לא תקנה מנוע?

אז וואלה אני אוהב תאוטו*** תאוטו = את האוטו ***, אפשר להביא מנוע ולהעיף\למכור מה שיש לי כרגע ,

אז מה דעתכם?

-למכור תאוטו *** תאוטו = את האוטו ***במחיר של 10-11?

או לקנות מנוע ופה אני צריך עוד עזרה, אני מעוניין רק במנוע 1.6, כן כרגע אצלי 1.4 וזה פשוט עגלה. אז יש אפשרות לשים מנוע 1.6? אם כן, כמה בערך אמורה להיות העלות כולל הרכבה (הבנתי בסביבות ה3000?), ואם לא אפשרי, כמה יעלה בערך מנוע 1.4 כמו אצלי?

מצטער אם ארוך,

תודה ענקית מראש ! ! ! !

אוהד.

פורסם

וכמובן שבמצבו כיום מחיר של 10-11 אלף לא הגיוני, כי זה מחירו של אוטו זהה תקין. תוכל לקבל על הרכב אולי 5-6 אלף ש"ח.

פורסם

החור נוצר פתאום?

או ששמת לב לזה הרבה זמן?

איזה מים יש לך ברדיאטור?

בכל מקרה אני הייתי מברר על מנוע ולא מוכר אם אתה באמת מרוצה מהרכב.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

מנוע 1600 יעלה סביב ה 3500, וזה לא כולל עבודה ועוד חלקים ורדיאטור שתצטרך להחליף, אתה תגיע לבסוף ל 5000 שקלים.

תנסה למכור אם יתנו 7-8 תמכור תוסיף את הכסף שהיית אמור להוסיף על החלפת מנוע ותרכוש אחת 1600 משנתון טיפה יותר חדש ותקין.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אוקיי תודה באמת לכל מי שענה,

לזה ששאל: שמתי לב לחור בערך לפני שבועיים, המים שאצלי ברדיאטור הם ר-ק! ירוקים (מקוריים של ב.אמ.וו מהמוסך של אבא שלי),

ואין מה לדבר עם הבעלים הקודמים כי סך הכל אני זה שנדפק שלקחתי בלי בדיקה...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

אני חושב שאני פשוט ימכור את שלי בכמה שיתנו, יוסיף עוד 4-5 ויקנה 1.6 או 1.8 מאובזרת ככל שאפשר כי באמת זה אוטו מעולה וחבל לקחת משהו אחר...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

בכל מקרה אשמח לשמוע עוד אלטרנטיבות על רכבים אחרים או אולי מישהו מעוניין לקנות ממני את האוטו(בפרטי)

תודה ,

אוהד.

• תוכן חדש...