Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אוקיי הבנתי תודה,

רק יש לי עוד שאלה אחת

כתוב שם שהקורס עולה 100 ש"ח ובטופס הרשמה כתוב 1800 ש"ח

מהו הנכון?

עריכה:

אה וגם עד מתי אפשר להירשם לקורס?

תמיר שלום.

אני מבין שכבר קיבלת תשובה בפרטי,

בכל אופן אני מעדיף לרשום אותה גם כאן.

עלות הקורס למועדון המרשלים היא כ- 1800 ש"ח.

העלות לכל משתתף היא 100 ש"ח בלבד - לכיסוי הוצאות לארוחות וכיבוד ליומיים.

התאריך האחרון לרישום הוא שבוע לפני תחילת הקורס.

הקורסים של שלב ב' ושלב ג' גם יתקימו בסופי שבוע (לא בסוף השבוע של קורס א').

אליעד כהן

מועדון המרשלים הישראלי

פורסם

נושא המרשלים הינו אחד הנושאים הבעייתים בספורט המוטורי בארץ .

במדינות בהם מושרש הספורט המוטורי כתרבות רבת שנים ,תראו בעמדות המרשלים חברה צעירים לצד מבוגרים שבאים עם נשותיהם /ילדיהם/נכדיהם לעמדת המרשל .

בארץ לצערנו אין תרבות ספורט מוטורי ולכן צריך לעשות מאמץ רב כדי ליצור מאגר מרשלים שבאים להתנדב באופן סדיר .

למסלול של 10 ק"מ ראלי נדרשים בממוצע כ-30 מרשלים/תצפיתנים /בקרי מסלול/מנהלה וכו'

אם צריך לשלם לכל אחד מהם 300ש"ח (כולל הוצ' נסיעה ) זה אומר שלתחרות של 50 ק"מ העלות למארגן תהיה 45.000 ש"ח !!!

אסף שדמה /אסף טננבאום /אליעד וכל מי שקשור למועדון

דיברתי עם חלק ממכם בטלפון לפני מס' שבועות אולם לא קיבלתי תשובה עד כה .

בגלל שהנושא הזה כל כך חשוב תחשבו על זה היטב

לדעתי -

צריך לקום מועדון מרשלים עצמאי שישמש את כל מארגני התחרויות

ללא תלות במארגן כזה או אחר , אלא שהמועדון יעבוד מול העמותות /התאחדויות שיהיו .

קשה לבנות אמון מחדש של אנשים שבאו להתנדב .

אליעד - אני יכול להגיד לך בתור מי שארגן את קורס המרשלים הראשון בו היית נוכח כחניך בקורס

שאין שום עלות בקיום קורס מרשלים , עלות האוכל והכיבוד הם קצת פחות מ-100 ש"ח וזאת העלות היחידה . כך של-1800 ש"ח אין כל בסיס .

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

מועדון מרוצי ישראל כגוף שמוביל את הספורט המוטורי בארץ מזה למעלה מ-20 שנה הקים מספר קורסי מרשלים מתוך מגמה לתת מענה לצורך האמיתי של מרשלים למרוצי כלי רכב.

לאחר שהוקם הגרעין הקשה דאג מועדון מרוצי ישראל לשחרר את "הרך הנולד" ודאג להקמת "מועדון מרשלים" בלתי תלוי, מתוך ידיעה ברורה שמועדון מרשלים חייב לתת מענה לכל המארגנים ולכל סוגי התחרויות.

יחד עם זאת מועדון מרוצי ישראל מלווה את "הרך הנולד" עד שיעמוד איתן על רגליו וימשיך את דרכו, לצורך כך נותן מועדון מרוצי ישראל מקום באתר הבית שלו לטובת "מועדון המרשלים", דואג ללבוש מתאים וציוד שיופעל על ידי "מועדון המרשלים".

הקמת קורס כל שהוא יש בא עלויותרבות כגון: מקום, מדריכים מקומיים ומחו"ל, הדפסת חומר עיוני, חומר לתרגול התוצאה, עלויות.

יעשה כל אחד את השיקול שלו, אנחנו במועדון החלטנו שלצורך כיסוי העלויות יתחייב כל מי שבא לקורס מרשלים ב-4 מרוצים לפחות + הוצאות אירוח בסך 100 ש"ח.

המטרה: להראות רצינות לכל מי שבא לקורס, לתת מענה לדרישת הספורט המוטורי למרשלים, והמרוויחים הם המתחרים בשטח שמקבלים מרשלים מיומנים לאחר קורס.

מה רצית באמת לכתוב אריה פאן ?

האמת צריכה להכתב:

הקורס הראשון שהתקיים שכל כך אתה רוצה בו קרדיטים היה של "מועדון מרוצי ישראל" חלקך היה בכך ששלחת אנשים שנרשמו באתר שלך אלינו לקורס, כל הקורס ניתן על ידי אנשים שהגיעו מחו"ל על ידי מ.מ.ס.י. ולולא כותב שורות אלו אני בטוח שחלקים רבים בקורס היו ללא מענה, דבר שניפתר בקורס מס' 2 ו-3.

הידע שיש לנו במועדון מרוצי ישראל והקשרים שלנו הם אלו שמביאים את הקורס לרמות שרק מועדון מרוצי ישראל יכול לתת ובמחיר מגוחך.

ככל הידוע לי גם בקורס נווטים לא היה ממש בהתנדבות היו עלויות של כמה מאות ש"ח ששולמו על ידי המשתתפים.

הרגשתי שאתה לא יודע לפרגן לאלו שעושים עבודתם נאמנה ואתה מחפש פרובוקציות והכפשה של טובים ממך.

לסיכום "מועדון מרוצי ישראל" פועל בימים אלו גם להקמת התאחדות השופטים והמרשלים שיהיו גוף בלתי תלוי בשום גורם זה או אחר ויפעלו תחת רשות הספורט שתוקם.

"מועדון מרוצי ישראל" רואה ראה וימשיך לראות רק את טובת הספורט המוטורי, כגוף הוותיק ביותר בספורט המוטורי ניתן לראות בהיסטורית המועדון שזו כוונתו היחידה.

ברוך שליט - נשיא

מועדון מרוצי ישראל

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם
לאחר שהוקם הגרעין הקשה דאג מועדון מרוצי ישראל לשחרר את "הרך הנולד" ודאג להקמת "מועדון מרשלים" בלתי תלוי, מתוך ידיעה ברורה שמועדון מרשלים חייב לתת מענה לכל המארגנים ולכל סוגי התחרויות.

ברוך

מועדון המרשלים לא שוחרר לשום מקום !

אין שום מועדון מרשלים !

זה מועדון מרוצי ישראל שאתה הנשיא שלו ,ולמעשה הפכת אותו בתקנון למועדון הפרטי שלך !

אתה מוכר לאנשים משהו על תרומות והתנדבות שלמעשה זה עסק כלכלי שלך !

מה שאני רוצה זה מועדון מרשלים עצמאי !

עם ישות חוקית עצמאית !

שיהיה זמין לכל מארגני התחרויות !

שאני עושה קורס נווטים בתשלום אני לא מציג את עצמי כעמותה וולונטרית , אני אומר לאנשים זה עולה לכם X כסף .ואני לא מבקש מהם לבא להתנדב אחרי זה .

אתה לעומת זאת מטעה אנשים ומספר לה שהם מצטרפים למועדון מרשלים ,

אין שום מועדון מרשלים ,זה מועדון מרוצי ישראל ששייך לך !

ובחייך אל תספר לי על עמותות :-D

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

דובי

נאמרים פה דברים חשובים , שחשוב שכולם ידעו אותם , מה שייך לנעול ?

פורסם

מועדון מרוצי ישראל הוא עמותה התנדבותית כך היה וכך נישאר.

הרבה מים זרמו מאז שאתה מכיר את מועדון מרוצי ישראל ומי שכיום יו"ר שלו זה רמי לימון המועדון לא שייך לברוך שליט המועדון שייך לכולם.

מועדון המרשלים שהוקם הוא עומד בזכות עצמו והוגש לרשם העמותות לרישום.

אתה מטעה ציבור שלם של אנשים וכותב שקרים אני אישית מציע לך לרדת מהנושא לפי הוצאת דיבה והכתובים נאמרים כאן בשם היועץ המשפטי של המועדון חשוב! ובדוק לפני שאתה מושך בעט הסופרים.

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

אריה שלום רב !

חשוב מאוד לא להטעות לומר אמת ויותר חשוב לעשות למען.

מועדון מרוצי ישראל הוא גוף שעושה למען הספורט המוטורי הרבה שנים,נכון היו גם תקלות והיו מקרים שזקוקים לשיפור ותיקון. אבל המועדון עשה עושה ויעשה למען הספורט המוטורי.

זכור . . .מי שלא עושה גם לא טועה.

מועדון המרשלים הוקם בכדי לשרת את כל העוסקים בדבר ולא בכדי לתת שרותים למועדון מרוצי ישראל. (דרך אגב שאתה יוצא לעבודה אתה מצפה לשכר?)אני אישית מצפה לכסות את הוצאותי שאני מראגן קורס או אימון. כתבת כאן דברים שלא מתאימים לאדם בוגר בטח לא לחבר או קולגה.

אריה אם יש לך טענות כל שהם אתה יודע היטב את מס הטלפון שלי ואתה יכול להתקשר ולדבר איתי לפני כתיבת שורות אלה.

יהיו מניעך אשר יהיו זה לא מכובד, ובפורום זה אני מציע מה שהצעתי כבר מזמן : די עם הסיגנון הזה,בואתן כתף לשיפור/ קידום הספורט המוטורי ולשיני סיגנון הכתיבה כאן.

בכבוד רב

רמי לימון

יו"ר מועדון מרוצי ישראל

פורסם

ברוך

1. לפני ששיתפנו פעולה בקיום הקורס הראשון הזהירו אותי מפניך ולכן דרשתי שיהיה ביננו הסכם

חתום להזכירך -

סעיף 4 - משתתפי הקורס לא יחויבו בתשלום כלשהו , ולא ידרשו לחתום על מסמך כלשהוא ,בלי ששני הצדדים הסכימו לכך בכתב .

סעיף 5 - במידה ויהיה המשך פעילות למאגר המשתתפים בקורס , יהיה זאת בתאום ובהסכמות בכתב בין הצדדים .

2. רמי אכן יו"ר אבל אתה הנשיא ויכול לבטל כל החלטה שלו או של הוועד , בהצטרפות למועדון אנשים חותמים שהם מכירים את התקנון , האם הם באמת מכירים ? איך הם יכירו אם זה לא מתפרסם?

אתה עוד מאיים בתביעות ? :lol:

רמי

מועדון המרשלים הוקם כדי לשרת את כולם ?

מדוע התנגדתם שנועם הימן ( מארגן תחרויות) ישתתף בקורס ?

מדוע התנגדתם בתחילה שהמרשלים יהיו בתחרות של מישל גדז' ?

אם מועדון המרשלים יהיה עמותה עצמאית שלא תלויה במועדון מרוצי ישראל , ובוועד שלה ישבו נציגי המרשלים בלבד ללא "נשיא " שמבטל את ההחלטות שלהם הם יזכו לתמיכה שלי ושל כל עמותות /התאחדויות הספורט

אם המועדון הזה ימשיך להתנהל ע"י משתתפי הקורס ששיתפנו בו פעולה , אבל תחת שליטה של מועדון מרוצי ישראל ו"הנשיא " שלו שיכול לעשות למעשה מה שהוא רוצה ,זו הפרת הסכם חמורה (וזה בלי שהיועץ המשפטי שלי ,שישן בשעות כאלה יגיד לי :-) )

פורסם

עוד משהו רמי

לפני שלושה שבועות הרמתי טלפון לאסף שדמה ואמרתי לו את הדברים בטלפון , אמרתי לו שאני לא רוצה לכתוב זאת באינטרנט ,אבל ביקשתי ממנו לפעול בנושא

לאחר שלושה שבועות שאני ממשיך לקרוא את ההטעיות על עלויות קורס למועדון של 1800 ש"ח למשתתף

לא יכלתי להמשיך להבליג , אי אפשר לעבוד על אנשים שבאים להתנדב

פורסם

באמת נחמד.

הספורט המוטורי לא הספיק להתחיל לקום, והוא כבר נופל.

פשוט ישראליות לשמה.

ישר מתחילים החיכוכים,המשחקי כוחות ותאבות הבצע.

לא יודע למי ממכם להאמין, אבל לקורס אני כבר לא ארשם, למרות שמאוד רציתי.

לסיכום, לפני שמתחילים לרוץ, קודם כל צריך ללמוד ללכת.

נ.ב: דובי, בבקשה אל תנעל את השרשור. זכות כולנו לראות ולקרוא מה הולך מאחורי הקלעים ומה היא האמת המרה.

פורסם
חברים

לפני שיורדים מהפסים , אני מזהיר פעם ראשונה !!!

פעם שנייה והשרשור ננעל !!!

דובי

שגם מנהל את הפורום הזה

דובי !!!

לסגור את השרשור אתה אומר ??

אתה עדין מידי , אתה חושב שזה יעזור ? תראה מי הוביל,מוביל ועתיד להוביל לנו את הספורט המוטורי עוד לפני שהוא נולד ?

תראה מה קורה לנו , כמה כוחות פועלים ! כל אחד מושך לכוון אחר,כל אחד חושב שהוא הכי מקצועי ,הכי ותיק, הכי מיומן , כל יום אתה שומע שמקימים עמותה חדשה, ואחרי זה התאחדויות נוספות כל יום שני וחמישי ,מחליטים החלטות על אימוץ חוקים ותקנונים ללא שום הבנה בתחום ,כל זה עבור כמה עשרות בודדים של ספורטאים ,בקיצור המערב הפרוע ..!!!

מה יהיה ? אין פה אף גוף סמכותי ,מקצועי ונטול אינטרס שיכול להטיל את מרותו ולהוביל אותנו

לפריצת דרך ולהניח את אבן הפינה לספורט המוטורי שחייב לצמוח על קרקע סטרילית כדי שלא יגווע עוד לפני נעוריו !!!

אני לא יודע מה היא הנוסחה המתאימה והנכונה לגוף כזה,אבל אנו חייבים להתעורר ומהר לפני שנאחר את הרכבת !!

מישל

פורסם
לא יודע למי ממכם להאמין, אבל לקורס אני כבר לא ארשם, למרות שמאוד רציתי.

איגור

פשוט מאוד , שבא אליך מישהו ומוכר לך קורס ב-X כסף ואתה לא חותם על התחיבויות בזה זה נגמר .

שבא מישהו ומוכר לך קורס שעולה לו 1800 ש"ח אבל הוא נותן לך אותו במתנה תמורת 100 ש"ח והתחייבות להגיע ל-X תחרויות כפי שהוא יקבע לך ,ואיפה שהוא יקבע לך , ואתה תעשה זאת בהתנדבות ,כדאי שתבדוק היטב את כל הפרטים

פורסם

אריה

אני פשוט לא מבין את השנאה שלך לענף שאתה מתיימר להיות אחד שרוצה בקידומו.

אני אכן יו"ר מועדון המרשלים שפועל עדיין תחת מועדון מרוצע ישראל רק בפני שהוא מספק לנו עדיין גב כללי שאנו צריכים על מנת שיהיו לכל המרשלים על המסלול את הציוד שצריך כדי למלא את תפקידם נאמנה. בימים אלו הופך מועדון המרשלים לעמותה עצמאית.

כל בוגרי הקורסים עומדים לרשות כל מארגני המירוצים ולא השבנו בשלילה לאף אחד מהמארגנים.

כמובן שיש תשלום עבור מרשל שמגיע לארוע ויש מארגנים שלא רצו לעמוד בתשלום זה.

בקשר לעלות הקורס.

האם אתה יודע כמה עולה שעת הדרכה ?

האם אתה יודע כמה עולה להדפיס ספרות לקורס כזה ?

נכון שאנו מבקשים התחייבות של השתתפות ב4 מרוצים

אבל לא נכון שאנו אומרים מתי ואיפה. לפני כל מרוץ אנו פונים למאגר ומבקשים לדעת אם המרשלים יכולים להגיע.

עד היום לא הפעלנו על אף מרשל בוגר קורס איזהוא קנס או בקשה לשלם את עלות הקורס.

לגבי זכות הווטו של ברוך שליט לגבי החלטות המועדון.

אני חבר במועדון מרוצי ישראל משנת 1998 וחבר פעיל בוועדה המארגנת ותמיד יישבנו יחדיו והחלטנו על הדרך שלנו ברוך מעולם לא הפעיל וטו על אף החלטה של הועדה המארגנת.

דבריך הולכים אימה על כל קוראי הפורום אינם נכונים.

בקשר להתנדבות. מועדון מרוצי ישראל לא מרוויח מאף מרוץ, עלות הארגון גבוה מהכנסות מחסויות ודמי רשום של הנהגים. איך אנו ממשיכים המבין יבין

אז אריה תרד כבר מהעץ ותפסיק להבהיל אנשים בשקרים ותן לאנשים שרוצים לעזור לספורט ולהשתתף בקורס להגיע ולתת כתף

ג'י בן-ארי

יו"ר מועדון המרשלים

• תוכן חדש...