Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלון

לגבי התקשורת , מהפה שלך לאלוהים שבשנה הבאה התקשורת תרדוף אחרינו .

בקשר למרשלים - עזבו את הכל ותבינו דבר אחד , אם שליט בעל זכות ווטו במועדון מרוצי ישראל ומועדון מרוצי ישראל מרכז את כל המרשלים .

מה יקרה בשנה הבאה שהוא יתמודד מול מישל (סתם כדוגמא ) על ארגון אליפות ישראל בראלי ?

יהיה למישל מרשלים ? או שהוא יצטרך לשלם על זה עשרות אלפי שקלים ?

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אריה אתה טוחן כל כך הרבה בנושא המרשלים ויש לי דבר אחד לומר לך!!!!

תמתין מעט ותראה לאן הרוחות נושבות, אתה חם כל כך על שליט עד שאתה לא רואה את הדברים הוקם מועדון מרשלים לא של מועדון מרוצי ישראל ולא של אף אחד מועדון עצמאי שיפעל על פי תקנוני הספורט המוטורי מצד אחד.

מצד שני כאדם שפעל עם שליט מתוך מועדון מרוצי ישראל עד להקמת מועדון המרשלים יש לי לומר לך רק זאת הוחלט במסגרת וועד מועדון מרוצי ישראל לתת לשליט זכות ווטו רק במצב אחד במצב בו החלטה יכולה לפגוע במועדון וזאת לאור זה שהוא מיסד המועדון והשקיע רבות לקידומו, עד היום לא מומשה זכות זו, לידיעתך שליט אינו מצביע בהחלטות המועדון ויתבקש רק להביע את דעתו.

במסגרת הוועד החדש של מועדון מרוצי ישראל יועבר בישיבות הקרובות תקנון העמותה לצורך אישורו מחדש וזאת לאור הפעילים החדשים שרוצים לרענן ולחדש את התקנון על כל המשתמע מכך ובלי הסכמת כל הצדדים אתה יודע יפה מאד שדבר זה לא היה עובר.

רד מהנושא תן לנו לפעול, בעוד זמן מה תראה דברים חדשים, אם אני לא טועה אתה כתבת בשישור הזה שאתה נותן לאינטלגנציה של האנשים להחליט אז המשך השירשור הזה פשוט מיותר.

ג'י בן ארי

מועדון המרשלים

עמותת המרשלים

[email protected]

פורסם

ג'י

דבריך נשמעים מבורכים , אבל עולה השאלה בטופס ההרשמה כתוב שאת הקורס עורך מועדון מרוצי ישראל ,המרשלים מחוייבים לתפקד 4 תחרויות בשנה שישלח אותם מועדון מרוצי ישראל

(אפילו לא כתוב לכמה שנים ההתחייבות )

אני שואל אותך בכנות , האם זה נקרא מועדון מרשלים עצמאי ?

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

• תוכן חדש...