Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'י

בכל השקרים ומצגות השווא שאתם מציגים לחברה טובים שרוצים להתנדב ולהיות מרשלים אתם מזהמים את כל הענף .

איימתם בתביעות על מרשלים שעזרו למארגנים אחרים !!!

להדפיס חומר לקורס ? שכר מרצים ? מי מרצה ? אתה ? ברוך ? אתה עושה צחוק ?

ואם כן תגיד שהרצאה של ושל ברוך עולה 1800*50 = 90.000 ש"ח לשישי שבת .

וואלה אתה ממש קלינטון .

מצידי תרוויח אפילו כמו ביל גייטס ,קח מהם כסף , רק אל תעבדו על חברה שבאים להתנדב כדי לעזור לתחום .

כאשר מועדוני הספורט בין אם זה ראלי /ראלירייד /עבירות או כל מועדון אחר שהינו עמותת ספורט אמיתית שמורכבת ממתחרים ,יקראו לאנשים לבא להתנדב מתוך רצון לעזור ולא כדי לקדם את הכיס של מארגן אחד שמנסה להשתלט על כל דבר שזז , תוך שימת רגליים למארגנים אחרים

פה הבעיה .

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אריה

חבל על הויכוח, אתה בדיעה שלך שמועדון מרוצי ישראל ומועדון המרשלים הם שרלטנים ורמאים ושקרנים ורק אתה וחבריך צדיקי הדור ומתנדבים לטובת הענף.

הדברים שלך הם בלה ולא מתאימים לכל ויכוח ציבורי מתורבת כי אתה מקשיב רק במה שיש במח הקודח שלך נגד הארגון שאני שייך לו.

אנו מתנדבים ותורמים מזמננו במשך שנים רבות לטובת הספורט המוטורי בישראל

את התרומה שלך חוץ מארגון קורס אחד או שתיים כבר ראינו

ג'י

פורסם

אריה שלום !

אין לי שום כוונה לנהל איתך כאן ויכוח.

יש לי רק דבר אחד חשוב לומר לך כאן . . .אל תחבל לא בעשיה של מועדון מרוצי ישראל ולא בעשיה של אף אחד שתורם מזמנו כספו וידיעתו.אתה רוצה לתת יד לעשיה עזרה קידום הספורט אהלן אם אין לך את היכולת או החשק לכך, לפחות אל תפריע.

לסיכום אני מזכיר לך שיש לך את הנייד שלי אתה מוזמן להתקשר לבירור כל נושא ועינין.

בכבוד רב

רמי לימון

פורסם

שלום לכולם,

קראתי את הויכוח המתנהל פה, וההחלפת ההאשמות, וזה ממש לא במקום.

במידה והיתה בארץ התאחדות לספורט מוטורי, אז הויכוח לא היה מתנהל. בכל הארצות המעורבות בספורט המוטורי, קייימת התאחדות של ספורט מוטורי מוכרת, והיא זאת המארגנת קורסים למרשלים. הקורס הניתן הוא חינם. מה שכן, אדם שעבר קורס מרשלים מתחייב להיות נוכח במספר מסויים של מירוצים במשך השנה. הבה לא נשכח שהמרשלים הם מתנדבים ואינם מקבלים תמורה לשירות שהם נותנים. יש אפשרות לצ'פרם, בסקנדינביה נהוג לספק להם בסוף המירוץ ארוחת ערב, ואם המרשלים הגיעו מרחוק, מסופקת להם גם לינה במלון.

לדעתי כל פעילות המוצעת על ידי מועדונים למיניהם מבורכת. עם זאת הופתעתי לראות את מחיר הקורס, 1,800 ש"ח. מקובל עליי יותר הרעיון של 100 ש"ח לקורס, והתחייבות ל-4 מירוצים בשנה.

צריך להקים בהקדם המיידי, מועדון מרשלים מאורגן ומסודר, שיהיה בראשו מוביל וסגנים שייבחרו בבחירות דמוקרטיות מסודרות. הם יהיו הכתובת לכל מארגן מירוצים לקבלת מרשלים. אז יגיע לפתרון הויכוח חסר התכלית שנוצר כאן.

וחבר'ה המשיכו לנהוג בזהירות,

זלמן דגן

פורסם

זלמן

העלות של קורס היא כפי שפורסם אבל בפועל עולה למרשל 100 ש"ח + התחייבות ל-4 תחרויות.

אריה

אתה ממשיך להפיץ שקרים

- קורס המרשלים הראשון שאורגן על ידי המועדון בו העברת לנו רשימת מרשלים סוכם על ידי שני הצדדים כולל עלות השתתפות וכולל מה התחייבות המרשלים בהמשך להזכירך רציתי 5 מרוצים וסוכם על 4.

- לרשימות העבר שלך אין שימוש וכיום רק מי שנרשם אצלנו באתר עובר קורס.

- מספר הנרשמים גדול אתה בטח יודע אבל ביום הקורס מספר המשתתפים קטן ועומד על 15 משתתפים (כך היה עד היום) כך שחישוב העלות נעשה על בסיס המשתתפים.

- לעולם לא אימתי על מרשלים שלא השתתפו, בוודאי פניתי אליהם והזכרתי את התחייבותם.

- לא ידעתי שאתה הפה של נועם בכל מקרה גם אני אדם ומותר לי לטעות כיום הקורס פתוח לכל אחד וראה את פניתנו לכל הנהגים והנווטים לבוא ולהיות חלק מהקורס, אתה בטח לא חושב שאני עומד לחייב אותם להיות מרשלים?

- אמת עד לפני מספר שנים מועדון מרוצי ישראל היה מועדון של 5-7 משוגעים שהחזיקו אותו ודאגו שלא יפול במהלך עונת היובש שהמועדון הכריז על עצמו ולא קיים מרוצים כיום גדל המועדון ונגמר הסיפור ישנו גוף המטפל במרוצי אופנועי ים יש גוף המטפל במרוצי כלי רכב ויש גוף שטיפל עד היום במרשלים בכדי להקים את הגוף הבלתי תלוי שאתה אני ועוד הרבה כמונו חושבים שצריך לקום.

- במרוץ האחרון לידיעתך תפקידי היה מרשל הנקודת זינוק ויעידו על כך משתתפי האירוע.

- תקנון המועדון הוא התקנון המצוי של רשם העמותות בשינויים קלים לצורך פעילותנו כן אני "נשיא" המועדון והמייסד שלו, אני לא מצביע בשום הצבעה של וועד המועדון אבל נוכח ומביע דעתי ויש לי את הכבוד להטיל ווטו במקום שאני חושב שישנה החלטה היכולה לפגוע במועדון, להזיז אותי מתפקיד מנהל המרוץ היה החלטה של הוועד יכולתי להתנגד לה אבל טובת המועדון הייתה מול אנשי הוועד וזזתי כמו ילד טוב זו דוגמא אחת מתוך רבות שהמועדון עובר שינויים מי יתן ויום אחד יוכל להחליף אותי אחר שחושב רק על קידום הספורט המוטורי ולא רואה שום דבר אחר בעיניים.

- מרוב "הרווחים" הגדולים שיש לי מהמועדון אני נוסע גרוטאה מצוקמקת כאשר החוב של המועדון אלי מסתכם בכמה מספרים יפים שאני לא יודע אם יוחזרו. היום אני הספונסר הגדול של המועדון תראה לי עוד מישהו שעושה ביטוח למרוצים שרק הוא עולה כמה עשרות אלפים לאירוע וזאת מבלי ההוצאות האחרות.

- לא מנענו מאף אחד מרשלים, כל מי שרצה מרשלים פנה למי שצריך וביקש, הודעות יצאו לכל המרשלים ולא תמיד יש הצלחות בגיוס כמות המרשלים הדרושה אני אישית לא מטפל בנושא זה.

המרשלים שכיום נמצאים במאגר הם מרשלים למרוצי ראלי אין להם ידע במרוצים אחרים, בכדי לשדרג את המרשלים לתחומים אחרים הם צריכים לעבור קורסים נוספים בתחומים הרלוונטים

לסיכום

רצית להיות במועדון מרוצי ישראל - לא התקבלת, אנחנו מועדון התנדבותי ולא חברה כלכלית שאלו היו שאיפותיך החבויות, למרות ניסיונותיך להכפיש את שמנו ישנם אנשים חושבים שיודעים ומאמינים שדרכנו נכונה ואינם הולכים אחר דברי השיטנה שלך.

רצית להיות חלק מעמותת הנהגים - הרבה זמן דחקו אותך הצידה.

ואז נולד ילד חדש עמותת הראלי רייד אריה נולד מחדש מקום להביע את עצמו ולחשוף את עצמו כלפי העם והאומה שליח הצדק עלי דור שומר הסף של הספורט המוטורי איך אמר עליך פעם מישהו שלא ננקוב בשמו יש לך פנים של "קדוש מעונה" אריה לא בבית סיפרנו למדנו להכיר אותך ועלינו אתה לא יכול לעבוד בוא ניראה לאן יוביל אותך בית ספרך החדש בעמותת הראלי הרייד כמה זמן תשרוד שם עד שיכירו אותך אנחנו ממך שבענו.

אין לי כוונה להמשיך את השירשור הזה איתך אנשים יקראו וישפטו לפי דברי השיטנה שבפיך מי אתה ובאמת מה הם רצונותיך ומה עשית עד היום חוץ מאשר לדבר!

לנו יש קבלות על מה שעשינו במהלך 20 השנה האחרונות אתה מנסה רק לזרוע הרס, רוע ועלילות שווא שלא היו ולא נבראו.

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

ברוך

לפחות 5 פעמים פנית אלי בבקשה שאכנס להיות במועדון מרוצי ישראל , כולל הצעה מצידך להעיף את רמי לימון מתפקידו ושאהיה במקומו לאחר המרוץ בלכיש בו הבאתי את המרשלים

להזכירך - כעסת על רמי שלא עמד בפני דני לוי כפי שאתה השתוללת וצעקת .

אז אתה כותב שלא התקבלתי למועדון ? מי ביקש ? :-D

בכל הפעמים עניתי לך שאני לא אצטרף לשום מועדון כיוון שאני עוזר לכל מארגן תחרויות

ולא רוצה לכבול את עצמי למועדון בלבד .

ולכל המרשלים והמתנדבים , תקראו את מה שזלמן כתב , מרשלים צריכים לעמוד כגוף עצמאי שנותן שרות לכל המועדונים ומארגני התחרויות , ולא להיות כפופים למארגן תחרויות שקורא לעצמו עמותה .

אני מאמין באינטילגנציה של כל מי שקורא את השרשור ומבין בדיוק מה הולך פה

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
כאשר החוב של המועדון אלי מסתכם בכמה מספרים יפים

ברוך

זה דווקא נתון מעניין , אולי תגיד באמת כמה חוב יש בספרי העמותה , שהעמותה חייבת לך ?

פורסם

Its very very sad to read all those things,and that is 80% of the reasonsthat motorsport is going very slow in israel.

if pepole will carry on like that we wont move any where

before fighting u need something to fight about

keep the peace:|

inbal

פורסם

לאריה

1. אתה מוציא דברים באופן קבוע מהקשרם תצוטט את כל המשפט, שאומר שיש חוב אבל האם הוא יוחזר הי פעם? לא בטוח!!!!! האם דרשתי אותו? לא! האם קיימת התניה כל שהיא במועדון עקב חוב זה? לא אז מה אתה מקשקש כבר כתבתי לך תבדוק לפני שאתה כותב שטויות.

2. אתה חולם או הזוי לחלוטין, אני אבקש ממך להיות יו"ר מועדון? מי אתה? באיזו זכות? גם אם ישנם מחלוקות ביני לבין רמי הוא האיש שמלווה אותי שנים, אם יש דברים אומר אותם לרמי בטח לא לך.

3. הניסיון הפטתי שלך לגרום לסיכסוך בין רמי ואנכי לא יקרום עור וגידים.

השענותך על דברי אחרים מוכיחה שאין בך שלד מעשי "תראו את שזלמן כתב" את מה שזלמן כתב כתבנו כבר לפני דור ואנו דוגלים בכך יותר ממך.

בו תהיה גלוי כלפי כולם!

אתה מתבכיין עכשיו כי פתאום נישארת ללא תוכן מעשי הן באתר והן בשאיפותיך להיות מועדון המרשלים.

מה לעשות אריה הכישרון שלך מוגבל, מגמות ההשתלטות והיכולות שלך יחד עם ההצהרות הפיננסיות בישיבת עמותת הנהגים מוכיחות בעליל את פניך האמיתיות.

ניראה כמה זמן עד שיכירו אותך בעמותה שבא אתה נימצא ומשם לאן תפנה?

ההיסטוריה שלך במרוצים קטנה מאד אבל עם תיק מסריח כבד מאד!!!!

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

ברוך

אם יש לעמותה חובות אליך ,בוודאי שצריך לפתוח עמותה חדשה ונפרדת למרשלים ,

למה מרשלים שבאים בהתנדבות צריכים לממן בהתנדבותם את כיסוי החובות שיצרת ?

למרות הנחמדות שלך אתה רשאי בכל עת למשוך את הכספים.

לסיכום - צריך לקום מועדון מרשלים שהוא מועדון נפרד לחלוטין מכל גוף ,

מועדון המרשלים יתן שרותים לכל המארגנים והעמותות בתחום ,הוא יפעל באופן עצמאי

בלי שלך או למועדון מרוצי ישראל תהיה דריסת רגל בו.

הוועד והיו"ר של המועדון יהיו המרשלים עצמם (אני לא מרשל ,זה רק שם כינוי באתר )

עמותת הראלירייד זה לא עמותה שלי ,זה עמותה שפעלתי להקמתה והיא אכן קמה ,עצם ההצבעה של 80 מתחרי הראלירייד בהקמתה מהווה הצבעת אמון

אני נמצא כיום בוועד העמותה , ובכל בחירות שיהיו זכותם של החברים בעמותה להצביע בעד מישהו אחר שיהיה בוועד .

אנחנו עמותה אמיתית של תחום הראלירייד כולו ,

אל תשווה בכלל , איזה מתחרים יש בעמותה שלך ?

אתה מארגן תחרויות ראלי ותו לא .אולי תפנים את זה ותתמקד בזה ?

פורסם

אנשים נכבדים !

ברוך שליט ואריה פאן . . .

אני מציע להפסיק את החלפת המהלומות הזאת כאן בפומבי.

זה לא מוסיף לכם כאנשי מקצוע וכאנשים מבוגרים, וזה לא מוסיף כלום לספורט המוטורי.

אין שום סיבה להמשיך עם הרפש הזה כך.

כמו שאמרתי לאריה אני חוזר ואומר שוב לשניכם יש לכם את הטלפון אחד של השני וגם את שלי ועדיף אלף מונים אם יש נכונות לכך לשבת ולדבר גם אם לא תגיעו לעמק השווה.

ואם יש צורך אני מוכן להיות נוכח בדיון זה (בכדי להרגיע) לעשות כל שביכולתי להגיע להסכמות. וגם אם לא יהיו גם לא אסון.

זה עדיף בהרבה על הסחף שקורה כאן.

בכבוד רב רמי לימון

פורסם

תודה לכל מי שמפרגן ושלח מיילים לעידוד, "מועדון מרוצי ישראל" ממשיך וימשיך לתרום את תרומתו לספורט המוטורי.

המועדון יתמוך במועדון המרשלים עד להסדרת הרישום ברשם העמותות וידאג להעביר את כל הציוד הדרוש להפעלת מועדון מרשלים עצמאי.

אני מהשירשור הזה יורד!!!!!!

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם
דובי, אלון, היכן אתם???????? לא נראה לכם שהגיע הזמן להתערב ולהפסיק את את מה שקורה פה??????:onfire:

זלמן

ממש לא... אין פה קללות או נאצות... מי שרוצה לירות לעצמו ברגל - מוזמן! מי שחושף את פרצופו למבחן הציבור - יותר ממוזמן!

אלון.

פורסם

ועוד תגובה קצרה...

אני פעם האמנתי שצריך להזהר מהמריבות הללו בין העוסקים בתחום - כי הם יהרסו אותנו...

עיין ערך - "ימי אשקלות העליזים"...

היום אני יודע שזה חלק מהאמוציות הקשורות בספורט - הם לא הורסות אותו רק מקלקלות קצת את היופי שלו. דווקא בשל העובדה שנזק אמיתי זה לא גורם לספורט המוטורי - אני מאמין שהציבור צריך לראות להכיר ולשפוט...

בסופו של יום - יתקין המחוקק את התקנות להן כולנו מייחלים - מייד אחר כך - אם לא כבר היום - יכנסו/נכנסים כרישים כבדים (משקיעים) לתחום - ותאמינו לי.... בשביל כסף - הם יעשו הרבה סדר בענף - והספורט המוטורי יקום על רגליו.

אז גם יתעוררו כרישי העיתונות ולא דג רקק כמוני יצטרך לחשוף/ לתת במה למידע על הקורה בענף...

אז תוכלו לקרוא על מלחמות הכרישים ב"ידיעות" "מעריב" ודומיהם...

אתם יודעים למי ניתנה הנבואה... אבל אני יסתכן ואומר - תבחנו את הדברים שלי פה בעוד שנה, אולי פחות - נראה אם צדקתי או לא...

שלכם כתמיד,

אלון.

• תוכן חדש...